Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Komplexní servis v oblasti požární ochrany: - vytvoření dokumentace - výroba, dodávky, instalace pořárních uzávěrů - protipožární nátěry a obklady - revoze technických zařízení a hasicích přístrojů.

Mezinárodní autopůjčovna nabízí krátkodobé i dlouhodobé pronájmy osobních vozidel, minibusů, SUV a dodávek. Zajišťujeme pronájmy automobilů v ČR i do zahraničí, rezervace přes internet.

Dodávky, instalace a údržba zdrojů nepřerušitelného napájení. Motorgenerátory: - malé přenosné jednofázové - malé 3/1fázové - průmyslové stacionární - příslušenství. Management energie: - elektronický elektroměr EMC - optimalizátor odběru a hlídač maxima EML - regulátor jalového výkonu EMR - třífázový síťový ...

Dodávky, servis a kalibrace měřicí techniky.

Velkoobchodní prodej strojů pro plastikářský průmysl.

Prodej a servis sudových a nádržových čerpadel..

Nabídka projektových a inženýrských prací ve strojírenství a chemickém průmyslu.

Půjčovna obytných vozů. Jsme jedni z nejlevnějších v ČR. Cena za jeden den půjčení je již od 1 740, - Kč. Neúčtujeme za projeté kilometry navíc. Vozidlo přistavíme kdekoliv v ČR zdarma.

Zajišťujeme servis a prodej zdravotnické techniky.

Fotografické služby: - reklamní - reportážní - technická - ilustrační - portrétní - digitální tisk fotografií.

Systémy generálního klíče, elektromotorické zámky, hotelové kartové systémy.

Prodej speciálního nářadí pro: - ražení chodeb a tunelu - vrtání vrtu pro nálože - vrty pro kotvy a svorníky.

Projekční, dodavatelské, montážní a servisní práce, od dodávek jednotlivých komponentů až po finální dodávky.

Ventilátory: -klima jednotky, dveřní clony, parní zvlhčovače. Distributor vzduchotechniky kontakt Brno:0502-442130 kontakt Ostrava:069-6347512

Služby: - výzkum, vývoj a projektování tepelně energetických zařízení - znalecké posudky v oboru energetika - inženýrská činnost v oblasti energetiky - výroba, instalace a opravy ústředního vytápění, tepelných čerpadel, solární techniky a větrání - automatizované zpracování dat - poskytování software - montáž a opravy měřící a ...

Provádíme požárně technické zajištění objektů - hasicí přístroje a požární hydranty (včetně oprav), požární a protipožární dveře a stěny, utěsnění požárních prostupů, požární nátěry, nástřiky, obklady, revize. Prodáváme dřevěná a plastová okna.

Energetika, topení - poradenství poradenství - meření a regulace tepla a TUV

Výhradní zastoupení pro Českou republiku a Slovensko: - SIAR - fotoaparáty - SINARBACK - digitální kazety - BRONCOLOR - záblesková světla - VISATEC - záblesková světla - FOBA - ateliérová výbava, foto pozadí - HEDLER - halogenová světla - JUST - prohlížecí pulty - CONDOR FOTO - trikové efekty - PHOTOFLEX - odrazné desky, ...

Akciová společnost Pyrocom se na evropském trhu stala lídrem v oblasti hasicích technologií. Její snaha přicházet na trh s novými produkty významně ovlivňuje úroveň ochrany osob a majetku.

Výroba a vývoz svařovacích poloautomatů a rotačních svařovacích strojů.

Letecká škola: - výcvik pilotů. Pronájem, půjčovna: - ultralehká letadla - sportovní letadla - vrtulníky. Služby: - vyhlídkové lety letadlem - vyhlídkové lety vrtulníkem - letecké snímkování. Letiště Sazená.

Prodej a servis měřících strojů, kalibrace, softwaru.

Ensalada s.r.o. zastupuje v České republice zahraniční firmu SimonsVoss. Základními produkty jsou digitální klíč: - transpondér - digitální cylindrická vložka - řídící jednotka - PinCode klávesnice.