Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Prodej a montáž vytápěcích systémů, solárního zařízení, tepelných čerpadel i domovních čističek odpadních vod.

Distribuce bankovní, bezpečnostní, trezorové, organizační a archivační techniky.

Pronájem lodí, servis lodí, lodní taxi, zazimování lodí, lodní taxi, pronájem lodí s kapitánem, gárážování lodí, fuul servis lodí, oprava lodí, prodej lodí, půjčovna lodí, zimní udržba, udržba lodí na sezonu, doprava po celé EU doprava lodí Chorvatsko Pronájem lodí, servis lodí, lodní taxi, zazimování lodí, lodní taxi, pronájem lodí s kapitánem, ...

Půjčovna stavební mechanizace a nářadí: - stavební výtahy GEDA - závěsné lávky STROS - shozy suti GEDA - stavební vrátky - pojízdné věže BLIZ - mobilní oplocení - stropní stojky PERI a DOKA - topidla MASTER - odvlhčovače vzduchu - ochranná zábradlí - mobilní buňky - staveništní rozvaděče - nářadí HILTI - zahradní technika - rýhovač ...

SWISSSTORE.cz je internetový obchod a zákaznické centrum švýcarských kávovarů JURA a Cremesso. Nabízíme jen kvalitní a ověřené kávovary určené pro český trh. Provozujeme servis, takže Vám dokážeme rychle a kvalitně pomoci, když máte problém. Rádi Vám dodáme kvalitní kávu.

Firma EVANET COOL s.r.o., Praha : tepelná čerpadla, klimatizace - poradenství, prodej, montáž, servis. Zelená úsporám.

Specializujeme se na výrobu, montáž, dodávku a servis plošin pro imobilní. Nabízíme plošiny vertikální, šikmé s možností změny úhlu stoupání a zatáček a pojízdné židle. Většinu výrobků lze zakoupit na leasing.

Kompletní výrobce: - vysokozdvižných vozíků - plošinových vozíků - tahačů - moderní skladové techniky i perspektivních služeb. Vysoké výkony mají u STILLu tradici. Z toho, co zahájil zakladatel firmy Hans Still v roce 1920 velmi kreativně, s podnikatelským duchem a vysoce kvalitně, se vyvinul jeden z nejinovativnějších kompletních ...

Prodej: -surovin na výrobu točené zmrzliny. -sirupy na výrobu ledové tříště. Pronájem: -zmrzlinové stroje. -stroje na výrobu točené zmrzliny. -stroje na výrobu ledové tříště.

Výroba a dodávka: - stojany pro kolektory solární energie a to jak pevné tak i automatické pohyblivé - kompletní fotovoltaické solární systémy - solární kolektory a panely - sluneční moduly - ostrovní a síťové systémy - solární čerpací systémy - sledovače Slunce - koncentrátory.

Prodej: - zařízení BUDERUS a příslušenství (kotle, regulace, zásobníky TUV, radiátory, čerpadla apod.) Montáž a servis: - montáže zařízení vč. uvedení do provozu, servis. Výměníkové stanice: - projekty topení, elektroinstalace, měření a regulace, plynové přípojky, stavební část, vzduchotechnika kotelen, výměníkových ...

Projekce, výroba a dodávky technologických celků pro řešení nestandardních problémů s vodou a vodním hospodářstvím obecně.

Montáž, revize, servis: - kotelny na pevná, plynná i kapalná paliva - ústřední topení - podlahové a stěnové topení - instalatérské práce, zdravotechnika - plynovody, potrubní rozvody - centrální vysavače - solární ohřev TUV a vytápění - měření a regulace - plynové infrazářiče.

Jaké služby nabízíme: Nepřetržitý servis výtahů 24 hodin denně. Vyprošťování osob z výtahu. Opravy, nouzové opravy, generální opravy, rekonstrukce. Údržba, mazání, čištění výtahů. Prohlídky, revize, revizní zkoušky vše dle ČSN. Prodej a montáž nových výtahů.

Prodáváme elektromagnetické zabezpečovací zařízení pro automobily.

Kompletní sortiment vzduchotechniky a ventilace pro maloodběratele i velkoodběratele. Nabídka vzduchotechniky pro kanceláře, domácnosti, dílny, stavební firmy, průmyslové provozy, restaurace a jiné náročné provozy. Dodáváme vzduchotechniku pro přesné měření a regulaci vzduchu. Nakupte si nejlepší vzduchotechniku a příslušenství vzduchotechniky od ...

Prodej: - nástrojů - nářadí - brusiva - měřidel určených pro využití ve strojírenském průmyslu pro progresivní opracování kovů. Náš sortiment zahrnuje výrobky širokého spektra tuzemských i zahraničních firem. Tyto výrobky jsou určeny nejen pro profesionální použití v průmyslové výrobě. Jedná se o kvalitní nástroje a měřidla používaná ...

Prodej fotovoltaických systémů. Import a export. Služby: - prodej fotovoltaických panelů - prodej fotovoltaiky: měniče, monitoring, konstrukce na FVE - import a export výrobků pro automobily a kompresory - dodávky strojů pro výrobu filtrů - prodej filtrů v zákaznickém provedení - prodej filtračních materiálů a hutních materiálů - prodej ...

Nabízíme odposlechovou techniku, mikrodiktafony, skryté kamery, monitorování počítače, odposlech mobilního telefonu, produkty na šifrování dat a diskrétní komunikaci, techniku proti odposlechu, detektory a rušičky. Provádíme profesionální prohlídky proti odposlechu, detektivní služby a bezpečnostní poradenství. Dále provozujeme satelitní systém na ...

Biotherapy s.r.o. je ryze česká společnost působící v oblasti vývoje, výroby a prodeje biomedicínských systémů a produktů určených pro péči o zdraví, a to jak pro osobní, tak pro klinické použití.

Solární kolektory a zařízení instalace - solární systémy

Prodej: - opalovací lampy PHILIPS - horizontální a vertikální solária - solární kosmetika. Služby: - wellness program-lázeňské péče. Vaše studio na přání vybavíme od přístrojů a lehátek až po doplňky potřebné k provozu. Dále můžete vybavit své studio, hotel, kosmetický salon či fitness - infrakabinami různých velikostí - ...

Prodáváme stroje Mori Seiki (CNC soustruhy, obráběcí centra), Tsugami (dlouhotočné automaty), LVD (tváření plechu - ohraňovací a vysekávací lisy, hydraulické nůžky, laserové řezačky), Comac (zakružovačky profilů). Zajišťujeme servis těchto strojů.

Prodej, služby: - stomatologického zařízení - stomatologických materiálů - nástrojů a zdravotnické techniky - stomatologické potřeby - zubní ordinace - zubní laboratoře - dentální potřeby - dentální pomůcky.