Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Prodejem a servisem profesionální úklidové techniky.

Výhradní dovozce značek, velkoobchod, specializovaný maloobchod, technické poradenství, internetový obchod, zásilková služba Stroje: - KRESS (elektrické ruční nářadí) - AIRTEC INTERNATIONAL(benzínový rázový utahovák/vrtačka na kolejové pražce, pneumatické ruční nářadí) - ROTABROACH (elektromagnetické a kolejnicové vrtačky) - ...

Prodej a půjčovna lešení a stavební mechanizace.

Produkty pro předtiskovou přípravu: - Colorcam - Nexscan - Primescan - New Color. Produkty pro tisk: - digitální tiskové stroje - archové tiskové stroje - rotační kotoučové tiskové stroje. Produkty pro dokončující zpracování: - lepičky Heidelberg - skládací stroje - snášečky - FS 100 - řezačky a příslušenství Polar ...

Nabízíme: - prodej fotoaparátů, příslušenství - poradenskou službu zdarma - splátky - leasing - velkoplošný tisk. Zapůjčíme digitální fotoaparáty.

Výroba sensorového systému HUMISTAR pro měření vlhkosti a teploty při technologických procesech. Výroba usměrňovačů pro katadackou, anodickou ochranu.

Projekční práce elektrických zařízení, dodávky tepelných, regulačních a měřících zařízení a drobné stavební práce.

Prodej odvodňovacích a zahuštovacích odstředivek,

Dodávka: - vybavení elektro laboratoří. - elektrotechnický nábytek Variolab+.

Služby: - poradenská činnost v oboru průmyslové akustiky - poradenská činnost ve strojírenství - projektová činnost v investiční výstavbě - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej v rozsahu živnosti volné - úřední měření.

Klimatizace a vzduchotechnika, chlazení, zvlhčování, topení, odvlhčování, průmyslové vysavače, odsávací a odprašovací zařízení, čerpadla TUV, odvlhčovače, vzduchotechnické rozvody, mobilní klimatizační jednotky.

Velkoobchod: - klimatizace a příslušenství - čističe vzduchu - tepelná čerpadla - vzduchotechnika.

Prodej tampónových tiskových strojů a průmyslových systémů belgické výroby firmy Printing International.

Distribuce, prodej: - stomatologické soupravy ADEC (USA) - RTG přístroje GENDEX (USA, Itálie) - intraorální, panoramatické, vyvolávací automaty, intraorální kamery, digitální zpracování rtg. - sterilizátory, parní autoklávy MELAG (SRN) - odlučovače amalgámu METASYS, CATTANI, DURR - koncovky W+H (Rakousko), BIEN AIR (Švýcarsko), EMS ...

Prodej a servis profesionální čistící a úklidové techniky.

Zabezpečení: -zabezpečovací systémy -protipožární technika -kamerové systémy -monitoring inteligentních budov -bezpečnostní a provozní audit -identifikace předmětů -vyhledání ukradených předmětů -integrace těchto výše uvedených systémů na konzole -EZS -CCTV -dohledové systémy -dohledový software.

Zabýváme se procesní a balící technologií v potravinářském, farmaceutickém a chemickém průmyslu. Zastoupení firem Hosokawa, Kanon, A.Kahl a dalších.

Vývoj, výroba a prodej dentálních implantátů a souvisejících produktů pro regeneraci měkkých i tvrdých tkání v dutině ústní.

Prodáváme zařízení pro knihárny a kartonážky.

Prodej, maloobchod, dovoz: -strojů a zařízení na výrobu a zpracování plastů a gumových výrobků.

Profesionální úklidové stroje: -malá úklidová technika -vysokotlaké čistící přístroje -strojní pady a brusné mřížky -čistící a dezinfekční prostředky -vybavení sanitárních prostor.

Výroba, velkoobchod, maloobchod specielních časoměrných zařízení, hodin a sirén pro: - průmysl - kancelář - veřejnou správu a školy - výpočetní techniku, atd. Produkty: - ovladače času RPC-DCF'77) pro počítače a sítě - nástěnné ručičkové hodiny interiérové - velké ručičkové venkovní hodiny(prům.50-200mm), - digitální hodiny ...

Výroba farmaceutických substancí: - základní látky pro výrobu léčiv - léčiva - vaty - obvazové prostředky pro zdravotnické účely. Velkoobchod: - farmaceutické výrobky - zdravotnické přístroje - ortopedické potřeby.

Prodej, servis, opravy. Výhradní zastoupení, dovoz, import: - autojeřáby KATO, GROWE - hydraulické ruky HIAB, JONSERED, LOGLIFT - stavební stroje NEW HOLLAND, HYUNDAI včetně příslušenství pro využití v zemědělství, lesnictví, dřevařském průmyslu: - traktorové nakladače - univerzální nakladače - čelní nakladače - bagry kolové, pasové ...

Naše činnost: - provoz a správa tepelných zařízení - montáž a opravy vyhrazených plynových zařízení - rekonstrukce a periodické zkoušky vyhrazených tlakových zařízení.