Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Společnost je zaměřena na distribuci optických přístrojů: - dalekohledy - noční vidění - puškohledy.

Výhradní zastoupení, prodej a servis ofsetových tiskových strojů KOMORI, knihařských strojů HORIZON, HOHNER a PERFECTA: -šicí agregáty Horizon (vazba V1) -lepičky knižních hřbetů Horizon (vazba V2) -skládací stroje Horizon (falcovačky) -snášecí stroje Horizon -trojřezy a řezačky papíru Horizon.

Provádíme fotoslužby zvětšování, archivace, kašírování, laminace a ...

Projekce, automatizační a řídící technika, technologické celky

Pronajímáme jachty, plachetnice, katamarány, motorové a luxusní lodě.

Nabízíme prodej laboratorních a klinických pomůcek..

obráběcí stroje a zařízení, dopravní technika.

Canon Accredited Partner. Autorizovaný prodejce značky Canon.

Výroba. LETECTVÍ: - lopatky - rozváděcí kola - statorové díly. ENERGETIKA: - turbíny - lopatky

Fotobanka Fotky&foto - Prodáváme fotky do reklamy, fotografie na propagace, fotky pro podnikání, vektorová grafiky, fotky pro webové stránky, videa, zvuky, fotky celebrity a další. Z celé nabídky našich fotografií také tiskneme plakáty, obrazy a fototapety

Služby: -fotografické práce -grafické práce -produkty pro digitální fotografy -internet, propagace -kompletní servis DTP studia -grafické návrhy -sazba, zlom, sken, osvit -chemický nátisk -digitální nátisk -výroba a tisk firemních tiskovin -tisk výročních zpráv -tisk plakátů

Firma KURADENTAL s.r.o. byla založena na základě zkušeností na trhu stomatologie a dobrých vztahů se společností KURARAY DENTAL v roce 2006. Naším cílem je seznámit širokou a to jak laickou tak odbornou veřejnost s novinkami v oblasti stomatologie, v jejímž oboru je společnost KURARAY DENTAL průkopníkem.

Tepelné zpracování, stroje prodej - technologické celky pro tepelné a chemické zpracování kovů a oceli - technologie pro tepelné a chemicko-tepelné zpracování v soli (karbonitridace TENIFER a ARCOR, cementace) - pomocné prostředky pro tepelné zpracování (ochranné pasty, cementační prášky, černící prostředky) - pece pro tepelné ...

Elektrické spotřebiče, audio, video: -automatické pračky -myčky na nádobí -mrazáky -lednice -mikrovlné trouby

Fotografické a filmové potřeby. Fotoslužby: - vyvolání filmů - zhotovení fotografií - úpravy fotografií - rámování na míru - skenování a digitalizace - velkoformátový tisk - fotografie na netradiční povrchy - fotopotisky - fotokniha

Firma dodává gastrozařízení od zaměření po konečnou montáž..

Automatizační technika, optimalizace, využití kybernetiky pro řešení problémů v průmyslu. Prodej frekvenčních měničů značky Powtran.

Měření a regulace systémů vodního a tepelného hospodářství, vývoj a výroba komponent pro automatizaci a elektrotechniku. Prodáváme a servisujeme elektrické servopohony.

Velkoobch, prodej: - bezdrátové domovní zvonky, alarmy - svítilny na ruční nabíjení a ultrazvukového měřiče vzdálenosti.

Prodej: -materiálů pro střechy -krytiny pro šikmé a ploché střechy -asfaltové pásy -tepelné izolace -střešní okna -žlabové systémy -nářadí Stubai Půjčovna šikmých výtahů Geda.

Prodejní sklad Uhříněves. Prodej: -materiálů pro střechy -krytiny pro šikmé a ploché střechy -asfaltové pásy -tepelné izolace -střešní okna -žlabové systémy -nářadí Stubai Půjčovna šikmých výtahů Geda.

Prodej: -materiálů pro střechy -krytiny pro šikmé a ploché střechy -asfaltové pásy -tepelné izolace -střešní okna -žlabové systémy -nářadí Stubai Půjčovna šikmých výtahů Geda.

Firma byla založena v roce 1994 jako ryze česká soukromá společnost. Zaměření společnosti navazuje na tradici servisních služeb pro stavební a zemní stroje, poskytovaných ve zdejším areálu již od padesátých let minulého století. Ve firmě pracuje 35 odborných zaměstnanců s mnoha dlouholetými zkušenostmi v oboru oprav a provozu zemních strojů. ...

Pronájem dopravně-stavební mechanizace a provádění staveb včetně jejich změn. V nabídce autojeřáby (mobilníjeřáby), rypadla včetně příslušenství, nákladní auta (tahač - návěs, valník, sklápěč), vysokotlaké čistící vozy a čerpadla betonových směsí.

Mikrověže. Průmyslové chlazení. Dodávky, montáže, servis: - průmyslové atmosférické chladiče s umělým tahem - velkorozměrové ventilátory betonových nebo ocelových chladících věží.