Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Zajišťujeme kompletní zařizování prodejen - regály, pulty, stojany, figuríny, busty, drátěné a truhlářské výrobky, vitríny, aranžérské doplňky, etiketovací a textilní kleště. Návrhy graficky zpracujeme ve 3D programu, zrealizujeme i dodávky na klíč.

Nabídka instalací a servisu. Prodej telekomunikačních, zabezpečovacích a kamerových systémů.

Prodej: - dentální spotřební materiál a přístrojové vybavení pro stomatologické ordinace, stomatologické kliniky, zubní laboranty a dentální hygienisty.

Výroba, prodej, servis: - dmychadla - filtrace - náhradní díly - příslušenství. Prodej: - ručně tkané koberce. Barvení oděvů.

Výroba, prodej: -klimatizace, vzduchotechnika: -klimatizační jednotky -radiální ventilátory -průmyslové výměníky

Prodej a servis techniky pro dřevozpracující průmysl..

Projekce, instalace, servis, opravy: -kamerové systémy -průmyslové televize.

Dovoz, distribuce zdravotnických pomůcek pro obory: Ortodoncie: - zámky - kroužky - dráty - intra a extra orální příslušenství - lepidla - ortolaboratoř - kleště a nástroje - přístroje. Protetika: - izolační kapaliny - keramika - korunky a můstky - kořenové čepy - plastické měkké hmoty - pryskyřice - přístroje a ...

Prodej kovoobráběcích a obráběcích strojů a nástrojů.

Nabízíme stomatologická zařízení a potřeby.

Výroba in vitro diagnostik a diagnostických systémů: - mikrobiologická kultivační média MKM.

Dodávky, montáž: - zabezpečovasí systémy - docházkové systémy - software a hardware pro vizualizaci a řízení technologických procesů.

Velkoobchodní prodej léků a léčiv a prostředků zdravotnické techniky.

Velkoobchod s lékařskými přístroji a technikou.

Nabízíme prodej zdravotnické techniky, materiálu a vybavení do ordinací, laboratoří a léčeben.

Firma B.S. Dental s.r.o. je na českém trhu již od roku 1994. Zpočátku jsme se zabývali oblastí oftalmologie a v současné době se soustředíme zejména na oblast stomatologie. Nabízíme produkty pro: - ortodoncii opracování kanálků - stomatologická křesla - kompletní systémy - vybavení ordinací - servisní součástky - novinku – ...

Prodej a servis zahradní techniky Mcculloch, Partner a příslušenství. Zasílání na dobírku.

Ukončena činnost. Vzduchotechnika, klimatizace: - Daikin, Chunlan, Samsung, Viessman - dodávka - montáž.

Divize Pohony. Dodávka: -elektrické pohony pro použití v energetice, těžebním průmyslu, prostředí s nebezpečím výbuchu. -frekvenční měniče.

Prodej lodí, člunů a lodních motorů včetně příslušenství, loď včetně motoru Vám sestavíme na míru dodáme včetně vleku, stříšek na lodě a dalšího příslušenství. Máme velmi příznivé ceny. Rádi Vám poradíme při výběru, většina věcí skladem. U nás naleznete lodní motory Honda, Mercury, Yamaha, Suzuki, Tohatsu a další.

Výroba informační a telekomunikační techniky.

Prodej: -nářadí, nástroje pro autoopravárenství. Prodej, montáž: -vybavení autoservisů.

Služby: - export a import služeb a zboží - obchodní činnost - stavební činnost - turistika EXPORT, IMPORT: - vývoz technologických investičních celků včetně montáže, uvedení do zkušebního provozu, zaškolení personálu - vývoz strojů, zařízení a náhradních dílů - vývoz osobních, nákladních, užitkových vozidel a autobusů vč. ...