Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Nabídka služeb: Instalatérské a topenářské práce Měření a regulace ÚT Odečtové a rozpočtové služby Provoz kotelen a VS Účetnictví a poradenství Rekonstrukce střech a fasád Elektroinstalace

Vývoj, výroba, prodej: - laboratorní přístroje.

Servis výpočetní techniky. Kompletní správa stávajících počítačů a počítačových sítí Prodej a instalace digitálních fotoaparátů včetně zaškolení Připojení k internetu, opravy a přestavby PC, odvirování PC

Nezávislá inspekční a certifikační společnost. Inspekce, certifikace, posuzování shody, revize, zkoušky, měření, vzdělávání, bezpečnost.

Praha prodej a oprava šicí stroje. - Šicí stroje - prodej šicích strojů - opravy šicích strojů - šicí stroje PFAFF - šicí stroje BROTHER - šicí stroje VERONICA - šicí stroje LADA - šicí stroje ZETINA.

Prodej, servis: - brousící stroje - rovinné brusky, konvenční, programovatelné i CNC - hrotové brusky

Dovoz, prodej: - stroje na výrobu a zpracování tissue papíru - hotových výrobků a suroviny na výrobu toaletního papíru, kuchyňských rolí, ubrousků, facial tissue, kapesníčků. - strojní zařízení nápojového průmyslu, od jednotlivých vyfukovaček, plniček, paletizátorů, po kompletní linky. Zastoupení firmy SIPA - dodáváme preformy

Výroba, instalace a opravy elektrických strojů a přístrojů. Motory, generátory a transformátory.

Výroba: -hydraulické stroje, nářadí: -hydraulické agregáty, čerpadla. -spárové pily.

Prodej elektronického zabezpečení bytů, kanceláří a rodinných domů: - automatizace domáctnosti - baterie - zabezpečovací technika - kamerové systémy - instalační materiál - nářadí - LED svítilna - bazar.

Vývoj, výroba: - záchranných systémů pro sportovní létající zařízení (SLZ) - záchranné padákové systémy aktivované raketovým motorem s tuhým palivem.

Sportovní centrum: -tenisová hala. -krytý bazén. -posilovna. -fotbalové hřiště. -tělocvična. -sauna. Služby: -servis jízdních kol, tel.: 724835717 -půjčovna, servis lyží, tel.: 224383659 -půjčovna lodí a vodáckých potřeb, tel.: 234383659

Zdravotnická technika a zařízení. Již od roku 1991 působíme jako distributoři a dodavatelé zdravotnických prostředků in vitro diagnostiky významných světových výrobců. Máme dvacetiletou tradici a zkušenosti v zajišťování dodávek přístrojů a diagnostických a kontrolních materiálů s kompletní podporou a servisem. Pracujeme dle normy ISO ...

Dodávky technologických celků: - stroje na třídění a balení vajec - výrobní linky pro pekárny a mrazírny.

Výroba, dodávka: -zdravotnická technika.

LANGARD nabízí kvalitní a splehlivé řešení integrace ovládání domovních technologií do přívětivého uživatelského rozhraní: Inteligentní dům podle vašich představ a možností. Nechte se hýčkat a zapomeňte na starosti se složizými systémy a zařízeními. Vše lze zvládnout snadno a přehledně, bez technických zbalostí a stohl manuálů. Ovládání, které ...

Společnost Landis+Gyr je přední světový dodavatel: - měřících přístrojů - systémů - služeb pro měření spotřeby energie.

Výroba, prodej a servis: - laboratorní přístroje Služby: - měření a regulace Výroba rozvaděčů Stavební činnost

Prodej: - zařízení na úpravu vody: - filtrační zařízení - změkčování vody - reverzní osmóza a deionizace - demineralizace - UV desinfekce vody - příslušenství.

Prodej, montáž: - měřící a regulační technika