Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Prodej, servis: - řeznické a potravinářské stroje

Prodej: - řezných a upínacích nástrojů - výhradní distributor obráběcích nástrojů firmy Mitsubishi Carbide

Prodej, servis: - měřicí technika pro vláknovou optiku - technika pro měření TV a SAT signálů - koaxiální kabely a mikrovlnné antény Služby: - kalibrační laboratoř - úřední měření v oboru vláknové optiky - školení - vývoj učebních pomůcek a souborů pro výuku vláknové optiky, optoelektroniky a optických komunikací.

Vývoj, výroba, instalace, montáž, oprava, servis: -samoobslužné informační kiosky -platební terminály -tankomaty pro úhradu pohonných hmot na čerpacích stanicích

Práce: -elektroinstalce -stavební firma Revize: -elektrických zařízení Výroba: -zabezpečovací zábrany.

Velkoobchod, distribuce: - obráběcí nástroje - měřidla - měřící přístroje - ruční nářadí - upínací nářadí - brusivo - vybavení dílen a hal

Laboratorní a provozní technika, určená k užití v chemických a biochemických laboratořích, chemické a biochemické výrobě, farmacii a mikrobiologii, hematologii a potravinářství.

Zabýváme se distribucí a servisem bezpečnostní techniky pro kontrolu osob, zavazadel a nákladu. V této oblasti jsme výhradním distributorem společnosti Smiths Heimann (dříve Heimann Systems, GmbH a Barringer technologies) v ČR.

Prodej, servis: - výrobky Mars Electronics International - mincovníky - čtečky bankovek

Prodej, maloobchod, oprava, servis: -počítačky a třídičky peněz -ověřovače pravosti bankovek -váhy na bankovky a mince -mobilní a platební terminály pro příjem karet

Činnost: - vývoj systémů pro mobilní identifikaci zboží, zařízení a předmětů s využitím rozličných mobilních terminálů, identifikačních a komunikačních technologií. Prodej: - software - snímačem čárového kódu - kompletní sortiment termo a temotransferových tiskáren čárového kódu - čtečky čárových kódů - spotřební materiál

Energeticky úsporné systémy.. Velkoobchod, maloobchod, poradenství, montáž, servis i pozáruční.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -zdravotnická technika a zařízení.

Kompletní vybavení obchodních jednotek, skladů, kanceláří, hotelů, restaurací: - obchodní zařízení - chladící a mrazící zařízení - pokladní boxy - skladové regály - manipulační technika - doplňkové technické zařízení (pro prodejnu) - doplňkové technické zařízení (pro zázemí) - vybavení provozních kanceláří - sociální ...

Výroba: - diagnostická technika pro klinické laboratoře - chemické látky.

Výroba: - lopatková čerpadla - armatury a elektronika pro petrochemický průmysl - bezolejové šroubové kompresory pro vyprazdňování sypkých materiálů - systémy pro cisternovou přepravu pohoných hmot - aramaturní vybavení cisteren - výdejní elektronické systémy.

Poradenství v gastronomii, kompletní gastronomické služby, restrukturalizace gastro zařízení.

Obchodní a servisní zastoupení značky Roland DG. Dodavatel technologií a materiálů značek Roland DG, MacTac, Stahls´, Coldenhove a Olfa. Stroje: - velkoplošné tiskárny - lisy - kombinované a řezací plotry - pro sublimační tisk.

Měřicí a analyzační systémy: - konzultace - dodávka - distribuce - technická podpora - školení.

Dobrovolné sdružení fyzických a právnických osob, které se zabývají obráběcími stroji a podílejí se na jejich výrobě, rozvoji a užití.

Stavební práce a údržba. Komunální úklid. Údržba zeleně. Opravy a stavby dětských hřišť, chodníků a schodů. Odvodňování. Zámečnické práce menšího i většího rozsahu.

Zastoupení společnosti CELESTRON pro ČR. Dalekohledy: - refraktory, newtony, Schmidt-Cassegrainy, Nexstary. Příslušenství: - Okuláry - Tubusy a montáže - Pohony, stativy.

Prodej: - šicí i vyšívací stroje - žehlící technika - pletací stroje - krejčovské panny - galanterie.

Oprava, servis: - čerpadla.