Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Projekce, dodávky, montáž: - gastronomická technologie - velkokuchyňská zařízení.

Opravy všech typů motorů - LIAZ, RENAULT, KAROSA, AVIA, MULTICAR,

Služby v oblasti projekce a realizace automatických závlahových systémů.

Zajistíme pro Vás komplexní servis výpočetní techniky (outsourcing IT, od návrhu až po zapojení přímo u Vás), návrhy a dodávky pokladního vybavení včetně softwerového vybavení, dodávky spotřebního materiálu (papíry, tonery, atd

Prodej a servis: - vzduchotechnika - klimatizace - tepelná čerpadla.

DODÁVKA: - sloupové a stožárové jeřáby VÝVOJ, VÝROBA, SERVIS, OPRAVY A MONTÁŽ: - jeřáby - plošiny.

Prodej domácí, profesionální a průmyslové čisticí a úklidové techniky a příslušenství. Čističe vzduchu, čisticí a esenciální prostředky, servis.

Půjčovna nářadí: - zahradní technika - stavení technika.

Prodej: - měřicí přístroje - přístroje a potřeby pro průmyslovou ochranu a kontrolu - elektroměry - regulátory - kondenzátory - rozvaděče.

Maloobchod, servis: -počítače a příslušenství -výpočetní technika. -elektronické zabezpečení.

Maloochod, prodej, prodej na splátky a finanční leasing: -kancelářský nábytek laminovaný i dýhovaný na deskových i kovových podnožích -kancelářské stoly, skříně, kontejnery, zásuvky, pořadače, teleskopické výsuvné rámy, kapsové pořadače -židle a křesílka šatní skříně a šatní -teleskopické pojízdné stojany -nábytek ...

Prodej a servis autobusů Mercedes-Benz a Setra v České republice. Výroba segmentů podvozků a základních konstrukcí pro téměř všechny typy autobusů Mercedes-Benz a Setra ve výrobním závodu v Holýšově na Plzeňsku.

Import gastronomické technologie přímo od světových výrobců včetně jejich servisu. Blendtec: - automatické barové a kuchyňské mixery - oplachovače nádob mixerů

Prodáváme a provádíme servis lesní a zemědělské techniky..

Orientuje se převážně na instalace včetně dodávky klimatizačních zařízení, servis a opravy. Naše firma poskytuje záruční i pozáruční servis na klimatizace: MATUSHIMA YORK .

Kuličky a válečky pro valivá ložiska a jiné aplikace.

Elektronické zabezpečovací systémy: - kompletní zabezpečení Vašeho majetku (bytů, rodinných domů, balkónů, vstupních dveří, obchodů, budov i velkých objektů a areálů) - návrhy, projekty, montáže zařízení, revize, záruční i pozáruční servis, opravy - poradenská a konzultační činnost - ostatní bezpečnostní technika.

Prodej, servis a pronájem vodních skútrů a motorových lodí..

Kompresorová technika: - nízkotlaké pístové kompresory - vysokotlaké pístové kompresory - šroubové kompresory - filtrace - sušiče a vymrazovače stlačeného vzduchu.

Dodávka, montáž, servis: -vzduchotechnika. -klimatizace. -tepelná čerpadla.

Prodej: - montážní nářadí - dílenské vybavení - spojovací a upevňovací materiál.

Vývoj, výroba, projekce: - vzduchotechnikého potrubí z plastů PP

Projektování a realizace Technického zařízení budov. Provozování, údržba a servis Technického zařízení budov. Projektování a realizace Sprinklerových hasících zařízení. Integrované služby Facility Managementu.

Watrex Praha s.r.o. nabízí: - HPLC přístroje - HPLC kolony - Chromatografické příslušenství - HPLC laboratoř.