Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Výroba, výrobce: - hydraulické komponenty, - hadice, - příruby, - o-kroužky, - hrdla, - spojky, - manometry, - rychlospojky.

Služby: - kompletní správa, údržba a obsluha kotelen a výměníků - výstavba, rekonstrukce a plynofikace kotelen a výměníků na klíč - topenářské práce, plynové etážové topení - instalatérské práce - plynové kotle WOLF, BUDERUS a ostatní - poradenská, technická a obchodní činnost v oblasti vytápění Správa a údržba ...

Vývoj, výroba: -zdravotnická technika a zařízení.

Zastoupení firem KONICA a MINOLTA pro Českou republiku. Velkoobchodní prodej veškerých fotomateriálů a zařízení značek KONICA a MINOLTA. - kinofilmy barevné - amatérské - profesionální - kinofilmy černé - filmy svitkové - fotoaparáty na jedno použití (Film - in) - minilaby - fotopapír - fotochemie zn. Konica a Tetenal. Prodej ...

Dodávky poplašných a bezpečnostních zařízení.

Výčepní restaurační technologie: - prodej výčepní techniky a příslušenství - sanitace pivních vedení - drobné opravy u zákazníka - dílenské opravy.

Půjčovna: - nářadí, zařízení a strojů pro profesionály i domácí kutily - nářadí pro bourací práce a vrtání do betonu a cihly, bourací kladiva, vrtačky - nářadí a zařízení pro zpracování dřeva, dřevěných podlah a parket - nářadí pro práci s kovem, pily, hoblíky, brusky na dřevo a parkety, frézky, svářecí agregáty, opalovací pistole - vrtačky, ...

Export, import se zaměřením na vybavování dentální.

Prodej: -vybavení pro laboratoře. -laboratorní přístroje, pomůcky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -zařízení pro farmaceutický a chemický průmysl.

Prodej, maloobchod: - výpočetní technika - kamerové systémy včetně příslušenství

Služby: -autobazar. Prodej, maloobchod: -ojeté automobily. Půjčovna, pronájem: -obytné automobly.

Renomovaný distributor regulační a měřicí techniky pro topení a rozvody vody SPECIALIZOVANÁ FIRMA ZAJIŠŤUJE : - topenářské práce, topenář, topenáři - instalatérské práce, instalatér, instalatéři.

Výroba: - komponenty, k jejichž zhotovení se využívá fotolitografického procesu - mechanicko-optické celky - luminoskopy Vakuové nanášení tenkých vrstev: - nanášení tenkých vrstev napařováním a naprašováním určená pro aplikace v optice případně elektrotechnice

Export, import, dovoz, vývoz: - stroje, zařízení a materiály pro textilní, kožedělný a strojírenský průmysl - tradingové a barterové operace - zprostředkovatelská a poradenská činnost.

SOZA - zámečnický servis, s.r.o. - řešení zabezpečení objektů, majetku a osob - dodávka a montáž nových trezorů - oprava a servis trezorů - výrobau klíčů pro trezory - výroba klíčů - výroba vložek - oprava a přestavba vložek - sjednocení vložek - prodej zámků a zabezpečovací techniky - montáž na jednokřídlé i dvoukřídlé ...

Prodej a půjčovna kajaků, kánoí, vodáckého a campingového vybavení. Vodácké centrum Kajaky.cz

Velkoobchod, prodej, poradenství: - měřidla - měřící přístroje - nástroje, nářadí a stroje pro strojírenskou výrobu Servis pilových pásů Kalibrace měřidel a měřících přístrojů.

- Měření a regulace fyzikálních veličin - Řízení nivelace stavebních strojů - Stavební lasery.

Instalace elektronických bezpečnostních systémů, prodej komponent. Monitorování a ostraha objektů..

Generální importér řeckého výrobce slunečních kolektorů SIGMA s.a. pro Českou republiku.Solární kolektory pro ohřev užitkové a pitné vody. Prodej nové i použité počítačové techniky: -PC sestavy -notebooky -monitory -tiskárny -komponenty.

Výroba vysokotlakých kompresorů ke stlačování vzduchu pro dýchací techniku potápěčů, hasičů a záchranářů.

V llikvidaci AQUAMETRO s.r.o. Dvoz a odborný prodej švýcarských výrobků: - vodoměry na studenou vodu: - bytové, domovní, průmyslové, - vodoměry na teplou a horkou vodu: -bytové, domovní, průmyslové, lopatkové i šroubové k přímému čtení i s vysílači průtoku, k samostatnému užití i jako členy měřičů tepla. Kalorimetrická ...

Výhradní dovozce, import: -značky STA-RITE, NOCCHI, PENTAX, AQUASYSTEM. Velkoobchod, prodej: -čerpací techniky /technika/: -čerpadla /čerpadel/: -odstředivá -ponorná.