Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Servis a prodej nového i použitého gastro zařízení.

Měření: - hygiena práce: - prašnost - hluk - větrání - plynné škodliviny. Systému managementu jakosti. Zkušebnictví: - kamenivo - zemina - betony - asfalt.

Vzduchotechnika: - projekty, dodávky, montáž - servis, měření hluku, zaregulování Malo i velkoobchodní prodej a montáže vzduchotechnických zařízení, ventilátorů, kuchynských digestoří, mřížek, potrubí, klimatizačních jednotek, odvlhčovačů.

Malo i velkoobchodní prodej a montáže: - vzduchotechnických zařízení - ventilátorů - kuchyňských digestoří - mřížek - potrubí - stacionárních a mobilních klimatizačních zařízení - odvlhčovačů.

Výroba/prodej: laboratorní chemikálie, laboratorní sklo, laboratorní potřeby(porcelán, plasty, guma, filtrační papír, přístroje),

Dovoz a prodej čistící a úklidové techniky.

Vývoj a výroba leteckých simulátorů a jiných treningových zařízení.

Dodávka, prodej: -obráběcí stroje. -CNC obráběcí stroje. -soustruhy. -vertikální, horizontální obráběcí centra.

Výkup a prodej použitých kovoobráběcích strojů.

Dodávky: - měřící a regulační technika - hardware a software - projekty, konzultace - uvádění do provozu - záruční a pozáruční servis. Výroba: - elektrické. rozvaděča do 1kV.

Projekce, prodej, instalace a servis chladících zařízení.

Vzduchotechnika, klimatizace. Výroba vzduchotechnických a klimatizačních jednotek pro centrální i decentralizovanou dopravu a úpravu vzduchu pro: - administrativní budovy..

Prodej: - systémy pro rutinní i speciální radiodiagnostiku - systémy a zařízení pro dentální radiodiagnostiku - rentgenové přístroje a vyšetřovací nářadí - rtg zářiče, rentgenky a vysokonapěťové kabely - přístroje pro diagnostiku pomocí ultrazvuku - kostní denzitometry (rtg i ultrazvuk) - příslušenství radiodiagnostických pracovišť - ...

Plnicí, balicí a speciální stroje pro farmaceutický, kosmetický a potravinářský průmysl. Stroje a zařízení pro přípravu vstupních materiálů.

Dodávka, montáž a regulace: - systémy měření.

AKREDITOVANÁ KALIBRAČNÍ LABORATOŘ. Měření: - optimální přesnost - garance kalibrovaného měřidla - maximálně rychle nasazené měřidlo do výroby - průkaz pro audit a certifikaci - výrazná ekonomická výhodnost spolupráce - protokol o kalibraci podle norem ISO.

Prodej, eshop: - výrobky Vileda - utěrky, hadry - mopy.

Firma Kvinting Praha spol. s r.o. nabízí: - měření hlukových hladin, vibrací, vzduchovou neprůzvučností stavebních konstrukcí a kročejovou neprůzvučností - poradenská činnost v oblasti hluku a zpracováním akustických studií a protihlukových opatření jak v průmyslu, tak ve stavbách občanského vybavení - snižování hluku kotelen a výměníkových ...

Projektová a inženýrská činnost: - dodávka a montáž jednoduchých staveb na klíč - montáž tepelných čerpadel - montáž zdravotně-technických instalací.

Sprinklers s.r.o. se zabývá: - aktivní a pasivní protipožární ochranou - poskytuje vyčerpávající řešení v oblasti protipožárních systémů a automatického odhalování požáru - pasivní ochranu na elektrické a telekomunikační kabely - ochranu na ocelové konstrukce.

Provádíme servisní zajištění a kalibrace v akreditovaných zkušebnách měřicí a regulační techniky.