Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Prodej přístrojů: - plynová chromatografie - kapalinová chromatografie - kapilární elektroforéza - GC-MS - LC-MS - ICP-MS - UV-Vis spektrofotometrie - molekulární biochemie - elementární analýza - generátory plynů - laboratorní technika - testování tablet - software.

Výroba, prodej, montáž a servis: - úpravny vody v domacnosti i v průmyslu - filtry - filtrační vložky - domácí změkčovače.

PURO-KLIMA, a.s. Praha : 1.) realizace kompletních zdravotnických dodávek, zdravotnictví - projekty na klíč - zdravotnické technologické soubory pro jakákoliv oddělení, kliniky a provozy nemocnic v celé ČR** a SR**. 2.) samostatné dodávky standardní a špičkové techniky : - monitorovací i informační systémy - centrální sterilizace - rozvody ...

Měření a regulace plynných médií v oblasti: - plynárenství - chemického, automobilového, sklářského a hutního průmyslu.

Průmyslové čištění. Výkonným vysavačem dokážeme odsát materiál a shromáždit jej v příslušném zásobníku: -odstraníme závaly materiálu z pod technologických zařízení -odstraníme prach a nečistoty z podlah a konstrukcí.

Výroba a prodej trakčních baterií a nabíječů pro vysokozdvižné vozíky, čisticí stroje, zdvihací plošiny a bezobslužné transportní systémy. Opravujeme a udržujeme baterie a nabíječe, full servis, pronájem a leasing. Bezplatný odběr použitých baterií.

Provádění diagnostiky a vyhledávání poruch na energetických, telekomunikačních a vodárenských sítích.

Lisovací a drtící technika. Prodej, oprava, leasing nových i repasovaných zařízení: - kompletní linky na lisování sběrového papíru, lepenky, plastů a PET lahví - dotřiďovací linky pro separovaný sběr.

Výhradní zastoupení značky AMERICAN AUDIO (DJ mixpulty, CD přehrávače, gramofony, sluchátka, reproboxy a zesilovače) a značek AMERICAN DJ, ELATION (profesionální osvětlovací zařízení a ovladače). Zajišťujeme velkoobchod, maloobchod, značkový servis. AMERICAN AUDIO: - CD přehrávače - Mixážní pulty - Gramofony a příslušenství - ...

Innovate Technology Solutions s.r.o. je strojírenskou výrobní společností, jejíž produkty mají uplatnění v širokém spektru strojírenského průmyslu.

Prodej zdravotních prostředků: - intervenční kardiologie - stenty, balónkové katétry (vysokotlaké, úzkoprofilové, standartní), vodící dráty, vadící katétry, diagnostické katétry, indeflátor - intervenční radiologie - EKOS ultrazvukem zrychlená trombolýza intrakraniální, periferní, embolizační částice, vodící dráty - kmenové buňky.

Akreditovaná agentura IATA. Prodej, předprodej: - letenky do celého světa Prodej: - vystavení na počkání - distribuce do 24 hod. po celé ČR. Služební cesty v tuzemsku i zahraničí: - incentivní cesty - komplexní zajištění - ubytování, hotely - pronájem automobilu - rent a car.

Výroba, prodej a servis: - přístroje pro kapalinovou chromatografii.

Činnost firmy je zaměřena na velkoobchodní i maloobchodní prodej a dodávky: - hasicí přístroje - hydrantové systémy - požární dveře - požární hadice - automatické hasicí systémy - lokální stabilní hasicí zařízení - požární armatury - výstroj a výzbroj pro hasiče - požární hlásiče - požární tabulky a skříňky na hasicí ...

Nabízíme Vám filtrační papíry pro různé druhy použití, ať už určené k filtraci plynů (vzduchu) nebo kapalin. Jedná se o materiály vysoké kvality s příznivou cenou. Sem patří například následující materiály: - automobilové filtrační papíry - filtrační papíry pro výrobu sáčků do vysavačů - filtrační papíry z mikro - filtrační ...

Autorizovaný prodej, servis, leasing zahradní techniky firem: -Husqvarna, Partner, Jonsered, Flymo, McCulloch(Evropská divize-Itálie), MTD, Yard-man CubCadet, Oregon, Motor Jikov.

Prodáváme produkty pro bezpečnostní agentury i soukromé osoby.

Dovoz a prodej chladící a mrazící techniky dánské firmy VESTFROST a výrobníků kostkového a šupinového ledu italské firmy FRIMONT S.p.A. Služby: -přímý dovoz a distribuce chladící a gastronomické techniky předních výrobců oboru -velkoobchodní a maloobchodní prodej -klimatizace -prodej náhradních dílů ...

Dodávka, prodej, montáž a servis strojů a zařízení pro potravinářskou výrobu, zejména pro zpracování masa.

Prodej: - registračních pokladen a pokladních systémů pro vybavení obchodů, restaurací, hotelů a závodních jídelen.

Radon - provádíme stanovení radonového indexu pozemku - měření uvnitř objektů - radioaktivita stavebních materiálů - servis a poradenství.

Obchod s pekárenským zařízením a balící technikou.

Prodej, eshop: - elektrické ruční nářadí zn. Makita, Dolmar, Narex, ProTool - brusky, vrtačky - horkovzdušné pistole - bourací kladiva - dřevoobráběcí stroje - elektrocentrály - zahradní technika - řetězové pily - postřikovače - kultivátory - sekačky na trávu.

Návrh, montáž, servis, revize zabezpečovací a požární signalizace EZS, EPS, kamerových a přístupových systémů, CCTV, PTV, telefonních a pobočkových ústředen, domovních telefonů, strukturované kabeláže, PC sítí, antén, STA/SAT, pojezdová, sekční a garážová vrata.