Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Nabízíme pronájem stylových amerických karavanů Airstream upravených pro účely mobilní kanceláře, firemní prezentace či příjemného zázemí pro dovolené, road show atd. V

Zabýváme se prodejem, montáží a servisem bezpečnostních dveří. Umíme také zabezpečit stávající dveře včetně dvoukřídlých. :: Zasklíme Vám lodžii bezrámovým, certifikovaným systémem OPTIMI.

Přístupové systémy: - pro hotely, kanceláře, včetně řízení parkovišť. Ovládání magnetickými, čipovými nebo bezkontaktními kartami. Možnost připojení terminálů na síť Ethernet, kontrola vzdálených čteček přes www rozhranní. Již nainstalováno přes 3000 hotelových zámků. Hotelové bezpečnostní schránky, Systém na úsporu el. energie pro ...

Prodej dřevoobráběcích strojů: - FELDER - HAMMER - FORMAT - 4.

Specialista na veškerá ložiska evropských a japonských značek automobilů. Autorizovaný distributor firmy SKF Ložiska, a.s. Velkoobchodní i maloobchodní prodej veškerých náhradních dílů pro automobily: -ložiska nábojů kol a celé nábojové jednotky -napínací a vodící kladky rozvodů motorů a jejich sady s rozvodovým ...

Dodávky gastro zařízení a kompletního vybavení pro gastroprovozy a velkokuchyně.

Společnost ISIS, spol. s r. o. byla založena v roce 1991 partnery se zkušenostmi s vývojem a nasazováním komplexních podnikových systémů řízení výroby a odbytu. Zaměření společnosti: - vývoj a dodávky stravovacího SW - dovoz a prodej špičkových pokladen POSIFLEX.

Výroba a prodej průmyslových filtrů a filtračních médií.

Provádíme filtrace olejů všech druhů (minerální, syntetické a polo-syntetické oleje, bio-oleje). Prodej speciálních BY-Paas filtrů.

Dodávka a montáž: - klimatizace bytů, rodinných domů, komerčních prostor - klimatizace do automobilů, karavanů, stavebních strojů. Autoklimatizace: - opravy klimatizací osobních automobilů, tahačů a autobusů - náplně a výměny chladiva - antibakteriální čištění systémů autoklimatizací.

Vývoj, konstrukce a výroba: - komponenty a vozy pro osobní a městskou kolejovou dopravu.

Výroba, import, export: - uzavřené radioaktivní zářiče(URZ) a zařízení s nimi.

Vyrábíme odlučovače a filtry pro petrochemii.

Mechanické ucpávky: - mechanické ucpávky jednoduché - mechanické ucpávky dvojité vyvážené - mechanické ucpávky pro míchadla a reaktory - speciální. Rotační přívody. Spojky: - flexibilní spojky - elastické spojky - super elastické spojky - samomazné zubové spojky - zubové spojky - pevné spojky - speciální spojky na ...

Dodávka, montáž, záruční a pozáruční servis: - elektrická zabezpečovací signalizace - požární signalizace - mechanické zabezpečení - bezpečnostní štíty - zámkové vložky - trezory - mříže (pevné i pohyblivé) - bezpečnostní fólie na skla - bezpečnostní předokenní rolety - bezpečnostní a protipožární dveře - vstupní systémy - ...

Naše společnost se v ČR specializuje na prodej vybavení dílen pro oční optiky.

Stavební divize realizuje zakázky v oblasti RD na klíč a průmyslových budov střední velikosti.

CHARTER - Pronájem námořních lodí, jachet, plachetnic. Výukové a kondiční plavby na moři pro pokročilé jachtaře a absolventy skippertríninků. Kondiční plavby jsou určeny pro jachtaře kteří mají již aspoň základní znalosti a zkušenosti s vedením lodi. Hlavní náplní je plavba a to i v těžších podmínkách než jsou letní či jarní ...

EKOLIA - zahradnická společnost, s.r.o. Firma Vladimír Švec - EKOLIA - provoz kompostárny - provoz okrasné školky - prodej vybraného sortimentu zahradnických potřeb - údržbu zeleně - provádění prací zahradnickou mechanizací - zakládání a údržbu zeleně - odborné zahradnické práce - dendrologické průzkumy - projekci.

Je generálním zastoupením nadnárodní společnosti Carrier Corporation, USA a její evropské divize Carrier Transicold Europe se sídlem v Paříži, pro Českou republiku.

Výroba, projektování, konzultace, prodej a montáže klimatizačních zařízení, zvlhčovačů, odvlhčovačů a čističek vzduchu, včetně servisní činnosti.

Obchodní společnost TST servis, a.s. vznikla 1.7.1990 jako akciová společnost, založená 21 podniky vyrábějící obráběcí a tvářecí stroje v České republice a na Slovensku.

Naše služby: - zelené střechy - sadovnická projekce a realizace - údržba zeleně - závlahové systémy

Dodávka, výroba, prodej: -vzduchotechnické potrubí čtyřhranné -vzduchotechnické příslušenství: -protidešťové žaluzie -regulační klapky listové -regulační klapky jednolisté -škrtící klapky.