Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Distributor výrobků Saia-Burgess Controls Ltd. v České republice. Prodej: - programovatelné automaty SAIA PCD - časová a řídící relé - čítače - elektroměry - krokové a synchronní motorky.

Firma BESY CO spol.s r.o. pro Vás zajistí: - projekt, montáž, oživení systému stabilního hasícího aerosolového zařízení FIRE JACK - posouzení požárního nebezpečí - posouzení požární bezpečnosti staveb - poradenská činnost v problematice požární ochrany - školení zaměstnanců a vedoucích zaměstnanců o požární ochraně - ...

COMPELSON je výrobcem periferií pro čipové karty i společností vyvíjející software - od vývoje ovladačů a low level softwaru, po sériově prodávané aplikace.

Dovoz, prodej a servis zařízení pro podniky společného stravování.

Prodej přístrojů pro noční vidění a loveckých pozorovacích přístrojů.

Firma zastupuje na trhu v ČR a SR německé firmy. Produkty: - třídící technika Allgaier Process Technology - sušící technika Allgaier Process Technology - třídící technika Mogensen .

Výrobce prostředků pro imunoanalýzu. Nákup, vývoj, výroba a dovoz prostředků, přístrojů a souprav pro biochemickou a chemickou analýzu a humánní diagnostiku.

Nabídka komplexních služeb v oblasti požární ochrany.

Dodávka, montáž, výroba, prodej: - vzduchotechnika - klimatizace - ventilátory: - malé axiální - axiální do potrubí - digestoře - dveřní clony - vzduchotechnické potrubí.

Prodej, servis, leasing a pronájem: Sichelschmidt: - manipulační technika v nevýbušném provedení Carreffe: - ručně vedené nízkozdvižné paletizační vozíky - ruční hydraulická a elektrohydraulická manipulační technika - elektrické ručně vedené paletizační vozíky - ručně vedené vysokozdvižné akumulátorové vozíky Fritzmeier ...

Klimatizační a odvlhčovací jednotky, systémy.

Maloobchod, velkoobchod, montáž, servis - instalace a opravy elektronických zařízení - realizace slaboproudé elektronické rozvody do objektů. Produkty: - průmyslové kamery, kamera - kamerové systémy - skryté kamery - monitorovací systém, systémy - střežení objektů - IP kamery - domovní alarmy - zabezpečovací systémy, ...

Bola Vám nabízí široký sortiment komponentů měřící a regulační techniky, čerpadel, armatur a servopohonů. Součástí dodávky je i poradenská služba a zaškolení. Sortiment: -ekvitermní a pokojové regulátory, termostaty, termostatické ventily a příslušenství -elektronické a ultrazvukové měřiče tepla a chladu, montážní ...

Slovenská společnost FTC PLANT s.r.o. přichází na trh České republiky jako největší autorizovaný distributor s ucelenou nabídkou evropských certifikovaných přístrojů a výrobků určených pro nemocnice, estetické, kosmetické, fyzioterapeutické, masážní centra a také pro domáci péči. Jsme tady pro všechny, kterým záleží na zdraví, kráse, zdravé ...

Vybavení gastronomických provozů od projektu po montáž a následný servis.

Vybavení pro barovou techniku a přípravu nápojů

Materiály pro výrobu modelů, forem, přípravků: - Vantico - CibatoolR - Araldit - Ureol.

Kompostárna, okrasná školka, prodej okrasných materiálů, strojní zahradnické práce, půjčovna malé mechanizace. Provádění a údržba sadových úprav, rekultivace, práce s půdou, architektonické návrhy, dendrologické průzkumy, služby obyvatelstvu.

Dodávka: - elektronické zabezpečovací systémy.

Fyzická ostraha objektů: - strážní služba na všech typech objektů - recepční služba - společenské akce či rauty. Elektronické střežení: - prodej, montáž a servis - elektronické zabezpečovací systémy (EZS*) - kamerové systémy (CCTV) - docházkové a přístupové systémy. - satelitní dozor a vyhledávání osob, vozidel a ...

Dodávka: - vybavení pro záchranné a bezpečnostní složky tedy policii, obecní policie, armádu, hasiče, záchranné složky, bezpečnostní služby, silniční a asistenční služby.

Dodávka, montáž: - antény - satelity - zabezpečovací technika.

Zabýváme se slaboproudými technologiemi, zejména zabezpečovací technikou (EZS), která je v dnešní době nedílnou součástí skoro každé moderní domácnost, ale také komerční, tedy podnikatelské sféry. Další zařízení jsou podobného charakteru, jako kamerové systémy (PVT), požární signalizace (EPS), domácí telefony (audio, video) atd.