Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Vývoj, výroba, prodej: -identifikační systémy se zaměřením na kontaktní čipy -bezkontaktní karty -stravovací a docházkové systémy

ZEUS security agency, s.r.o. - BEZPEČNOSTNÍ AGENTURA: Návrh a realizace, prodej a montáž: - elektronická zabezpečovací signalizace (EZS) - požární signalizace (EPS) - připojení na pult centralizované obchrany (PCO) - alarmy - kamerové systémy - docházkové systémy - domácí telefony, videotelefony. - vjezdové brány, závory - ...

Provádíme montáž a dodávky: -elektrické domovní a průmyslové rozvody a hromosvody -výroba rozváděčů -inteligentní instalace -elektrická zabezpečovací signalizace a systémy (EZS) -průmyslové televize a vnitřní televizní okruhy -elektrické požární signalizace (EPS) -počítačové sítě -měřící a regulační ...

Defektoskopická kontrola jakosti materiálů a výrobků. Metoda: -prozařovací, magnnetická -kapilární, ultrazvuk, termovize -revize tlakovch nádob, zvedacího zařízení. DEFEKTOSKOPICKÁ KONTROLA kontrola svarových spojů kontrola odlitků revize tlakových nádob a zdvihacích zařízení kontrola tepelných sítí, plynovodů termovizní ...

Plotrové fólie, desky z PVC, fólie na autoplachty, laminace, laminovací fólie, digitální tisk, signmaking, laminátory, inkjetové tiskárny, světelná reklama, lepící pásky, šablonové fólie, elektrostatický tisk.

Dovoz úklidové techniky. Průmyslová, úklidová, čistící a mycí technika včetně sacích turbín pro všechny typy vysavačů: - prodej, servis, poradenství - náhradní díly a příslušenství pro všechny vysokotlaké mycí sestavy - mycí zařízení pro osobní a nákladní autodopravu - vysavače, čističe koberců a čalounění pro domácnost - zářiče, vyhřívací ...

Výroba, dodávka. Technologie průmyslového čistění: - technologie čištění odpadních vod - regenerace řezných emulzí - čistění a filtrace olejů - tryskové hospodářství Výroba, dodávka, servis: - interiérové vybavení pro průmysl a obchodní řetězce a zajišťujeme jeho následný servis.

Dodávka, montáž: -vstupní, vjezdové systémy. -automatické pohony vrat. -silniční bariéry. -garážová vrata. -automatické závory. -turnikety. -domácí telefony.

Firma KR Protect s.r.o. se specializuje na detekci hořlavých, výbušných, toxických plynů a par. Na náš trh dodává profesionální zařízení odpovídající kvality a spolehlivosti. Firma KR Protect pro Vás zajistí: - navržení a dodání optimálního detekčního systému - zpracování projektu - odbornou montáž zařízení - záruční a pozáruční ...

Ochrana ocelových konstrukcí proti ohni. Impregnace dřeva proti požáru, hmyzu, dřevokazným houbám a plísním. Protipožární obklady stavebních konstrukcí. Požární utěsnění kabelových a stavebních prostupů. Protipožární ochrana kabelů.

Dovoz, distribuce a servis čistící a úklidové techniky: - mycí stroje - zametací stroje - průmyslové vysavače - kobercové stroje.

Dodávky, montáž, servis: - klimatizace - tepelná čerpadla - čističky vzduchu (i do restauračních provozů) - zvlčovače, odvlhčovače (i bazenových)a el.topidel.

Specializovaná firma zabývající se prodejem: - zahradní technika - grily.

Prodej čerpadel a strojního zařízení pro čistírny odpadních vod. Nabídka projektování a realizace čistíren odpadních vod.

Školení bezpečnosti práce, školení požární ochrany, školení řidičů referentů. Všechna zákonná školení provádíme online přímo na internetu. Již více jak 8 let, nabízíme tyt online služby pro tisíce malý i velkých klientů.

Prodej, oprava, servis: -čerpací technika -instalatérské potřeby Oprava, údržba, čištění: -studní. Studnařské práce.

Dodávka: - železniční a tramvajová kolejová vozidla - autobusy - trolejbusy

Servis optických přístrojů: - fotopřístroje - opravy zbraní - puškařské práce - montáže puškohledů - servis loveckých a krátkých zbraní - vzduchovek - střeliva a dalekohledů - mikroskopy a příslušenství - teodolity, theodolity - nivelační přístroje - optika, kukátka, dalekohledy, lupy.

Diamantové nástroje, stolové pily, řezače spar, jádrové vrtačky, stěnové pily.

Agroalima Inter s. r. o projektuje a dodávají zařízení k výrobě potravin prostřednictvím vhodných partnerů a subdodavatelů a to formou: -kompletní poradenské činnosti -know - how -technologie výroby -dodávky strojů a zařízení -projektová dokumentace

Kompletní systémové řešení od jednoho dodavatele: - výkonově silné spektrum prospektů MIG*/MAG* a WIG* svářecích zdrojů a robotizované techniky je koncipováno pro kompletní řešení v univerzálním použití - široký a z hlediska použití výhodný přehled přístrojů obsahuje vysoko vyvinuté a počítačem řízené svářecí zdroje s ...

Váš dodavatel zabezpečovacích a komunikačních systémů, produktů a služeb na úrovni odpovídající současnému náročnému prostředí. Naše společnost nabízí bezkonkurenční sortiment úplné řady nejmodernějších speciálních produktů a systémů pro standardní i zákaznickým požadavkům přizpůsobené aplikace a projekty v rámci integrovaného přístupu.

Vzduchotechnika, klimatizace, výroba, servis, repase vzduchotechniky, velkoobchod, maloobchod, projekce, dodávka, montáž, měření, regulace