Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Činnost: - analýzy - pevnostní poruchy - provozní tenzometrická měření - dynamika strojů a jejich částí - dynamika rychloběžných rotorů - výpočet a návrh kluzných ložisek a uložení - měření vibrací - provozní vyvažování - technická diagnostika

BeA CS se primárně věnuje spojovací technice. Dodáváme široké spektrum přístrojů značky BeA, pokud je však ze strany zákazníka vznesen požadavek na zvláštní provedení nebo funkce, upravíme takový přístroj ze standardní nabídky přístrojů BeA. Našim zákazníkům také rádi dodáme i výrobky dalších zastupovaných značek, které doplňují sortiment ...

Firma B a F Ložiska sdružení byla založena v roce 1994. Zabývá se obchodováním s ložisky. Obchodní strategie firmy B a F Ložiska sdružení: - nákup a prodej ložisek - zvyšování objemu prodeje ložisek od předních světových výrobců - na základě zvýšeného prodeje ložisek od zahraničních dodavatelů jsou přenášeny slevy na zákazníka.

VZDUCHOTECHNIKA. Provádíme: - opravy - servis - údržbu vzduchotechnických zařízení veškerých typů domácích a zahraničních výrobců i staršího data výroby.

Dovoz, záruční a pozáruční servis: - přístroje torbo® - stavební a tryskací stroje. Zprostředkování zakázek tryskacích prací Zakázkový dovoz použitých stavebních strojů ze SRN (od pěchů až po věžové jeřáby.

Vyrábí a dodává : - turbokompresory - pístové a šroubové kompresory - turbodmychadla - elektromotory středních a velkých výkonů - generátory - rekonstrukce a modernizace rotačních jednotek - generální a běžné opravy Servis zahrnuje: - zkoušky kompresorů a el.strojů - revize, montáže a uvádění do provozu - zaškolování ...

Transportní chlazení Zanotti určené pro všechny typy vozidel a návěsů. Chladírenské a mrazírenské jednotky Autoprom vynikají vysokou spolehlivostí a výkonem. Vestavby Autoprom mají činitele propustnosti k = 0, 4 a 0, 3 a jsou tvořené polyuretanovými deskami. Autoklimatizace jsou určené pro všechny typy vozidel, tramvají, autobusů a ...

Služby: - výroba chemických látek a chemických přípravků - poskytování technických služeb-čištění počítačů - výrobky na čištění a údržbu výpočetní a kancelářské techniky. Výroba: - navlhčené čisticí utěrky v dóze - navlhčené čisticí utěrky v malé oválné dóze - refily (náhradní plnění navlhčených čisticích utěrek) - zpracování ...

Stroje pro údržbu silnic. Sypače, sněhové pluhy a štěpkovače. Výroba, montáž, servis, velkoobchod, maloobchod. Mechanizace a podvozky pro celoroční údržbu komunikací: -sněhové pluhy všech kategorií -sypačové nástavby a rozstřikovače -sněhové frézy čelní a boční firmy Assaloni -specielní letištní sněhové pluhy a rozstřikovací ...

Dodavatel průmyslového chlazení a klimatizace: Projekty Výroba a dodávky chladicích zařízení. Montáže chladicích okruhů. Klimatizace a vzduchotechnika. Rozvody potrubí včetně armatur. Opravy chladicích a klimatizačních zařízení. Revize. Tepelná čerpadla. Školení. Elektroinstalace. Řídící systémy. Kamerové systémy.

Montážní práce spojené s požární bezpečností staveb. Služby v oblasti mechanického zabezpečení objektu, zatěsnění oken a dveří a montáž žaluzií a rolet.

GS1 je nejvýznamnější organizací zabývající se tvorbou globálních standardů a jejich implementací s cílem zvýšit efektivitu a transparentnost logistických a dodavatelsko-odběratelských řetězců na globální, ale zároveň také mezioborové úrovni.

Firma nabízí regulační prvky CZT, termostatické ventily a šroubení.

Maloobchod, prodej, eshop: -fotoaparáty. -objektivy. -videokamery. -dalekohledy. Služby: -průkazové foto. -velkoformátový tisk fotografií. -minilab.

Služby: - facilty management - technické zajištění budov - technická správa budov - servis a prodej kotlů malým i velkým odběratelům - provoz a správa technologií - provoz a údržba tepelných zdrojů - výstavba investičních celků, především energetické technologie (kotelny) a VZT - měření a regulace - dálkové řízení kotelen, vzduchotechniky ...

Prodej, servis: - stavební machanizace - bourací technika - vrtací technika - kompresory - generátory - hutníci technika.

Výroba, prodej a opravy bezpečnostních kufrů s dálkovým ovládáním, sirénou a vysokým napětím.

Vývoj a výroba elektronických zařízení. Montáž a opravy elektrotechnických výrobků. Elektrické: - měřicí - testovací - kontrolní zařízení - lékařské přístroje. Přístroje a zařízení na automatické zpracování dat. Výroba elektronek a jiných elektronických součástek. Přednostně se ale naše ...

Společnost 2 BD s.r.o. byla založena pro prodej stříkací techniky českého výrobce EST+ a.s., kompresorů, vzduchového nářadí, ochranných pomůcek a dalšího vybavení lakoven. Na všechny námi dodávané výrobky zabezpečujeme samozřejmě i servis. Individuálním přístupem ke každému zákazníkovi se snažíme plně zajistit všechny jeho požadavky. S ...

Internetová nákupní galerie VHmarket.cz nabízí produkty kategorií Audio-Video, Bílé zboží, Autodoplňky, Zahradní technika a Nářadí.

vytápění, chlazení, vzduchotechnika, klimatizace, zdravotechnika, projektování staveb.

Nabízíme pravidelný i jednorázový úklid, údržbu chodníků, travnatých ploch, zahradnický servis či údržbářské práce. Dodáváme hygienické vybavení.

Prodej, montáž a servis použitých obráběcích a tvářecích strojů. Nabídka produktů: - soustruhy - frézky - závitořezy - vrtačky - vyvrtávačky - brusky - pilovací stroje - obrážečky - hoblovky.

Specializujeme se na technologii DNA čipů, zakázkovou výrobu rekombinantních proteinů a dodáváme produkty pro molekulární genetiku.

Vyrobce a prodejce těchto výrobků: - šnekové, kuželové převodovky - elektrické servopohony - pneupohony - hydraulické pohony - pneuhydraulické pohony. Výrobky: - ovládací systémy - ovládané armatury - pohony.