Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Zásilkový obchod pro kancelářské, provozní a skladové vybavení. Velkoobchod, prodej, servis: - balení a expedice - dopravní přístroje a váhy - dílna - IT zařízení - kancelářský nábytek - nádoby na odpadky - prostorové systémy - regály

Prodej: - nářadí a nástroje pro výrobu manipulační techniky, autotechniky a nářadí.

Návrh, realizace a správa sítí, dálková správa a uživatelská podpora, konzultační činnost. Implementace Office365. Tvorba drobných i velkých webových prezentací a informačních systémů. Automatizační systémy.

Zabezpečovací zařízení EZS s přenosem obrazu po GSM síti, WEB kamera. GSM dálkové ovládání. GSM hlasové brány. ISDN telekomunikační zařízení pro - poslední míli - přístupové sítě. Měřicí a regulační přístroje. Hardware a software na zakázku.

Spravování veškerého komunikačního majetku hlavního města Prahy. Správa a údržba silnic a komunikací

Dodavatelem komplexních výcvikových řešení pro ozbrojené síly, bezpečnostní síly a složky krizového řízení. Vývoj, dodávka, servis: - produkty pro výcvik pozemních a vzdušných sil - výcvikové systémy - simulátory pro výcvik bezpečnostních složek včetně příslušníků a štábů "Integrovaného záchranného systému"(IZS) Tvorba terénních ...

Prodej-servis-půjčovna pro profesionály i kutily: - zahradní technika - mikronářadí - široký sortiment - kuchyňský program BOSCH a SIEMENS. Nabízíme elektrické ruční nářadí: - Bosch - Narex - Makita - Protool - Festool - DeWalt. .

Hlavní činností je finální výroba v současnosti nejmodernějších ekologických a ekonomických autobusů s názvem EKOBUS s pohonem na stlačený přírodní plyn, splňujících technickou normu EURO 3, poháněných motorem vyhovujícím emisním parametrům na úrovni EURO 5.

Pujčovna obytných vozů. Nabízíme velké, luxusní obytné vozy na podvozku Fiat Ducato. Nadstandardní nástavby Roller team s alkovnou, Velké spaní v zadní části, oddělený sprchový kout, klimatizovaná kabina, plná výbava nástavby.

Dodávky a kompletace zkušebních, měřicích a elektronických přístrojů.

Prodej techniky: - zabezpečovací - měřicí - komunikační.

Výroba a prodej nových a repasovaných balících strojů: - balící stroje pro balení sypkých materiálů do sáčků tvořených z role fólie - balící stroje pro balení do smrštitelné fólie - dávkovače pro dávkování sypkých materiálů - svářečky sáčků - balící stroje pro balení kusových materiálů do sáčků tvořených z role fólie (horizontální princip).

Opravy: -šicí stroje. Opravy v bytech.

Výroba: - polygrafické raznice - výsek a násek papíru a lepenky

Prodej: - plachetnice - motorové čluny - nafukovací čluny - lodní příslušenství.

Prodej, maloobchod: -vakuové rotační odparky CENTRITHERM

Eshop: - ložiska - gufera - příslušenství ložisek.

Prodej a autorizovaný servis lodních motorů. Značky: Mercury, MerCruiser, Honda marine, Vetus, Yanmar, Yamaha, Volvo Penta, Suzuki, Johnson a Evinrude Zakázková výroba: - lodní plachty, lodní stříšky. Kotviště, zimní uskladnění lodí.

Dovoz, prodej, velkoobchod, maloobchod: - textilní stroje: - pletací ponožkové stroje - fixační na ponožky a punčochy firmy Tecnopea - pletací stroje firmy LONATI - na výrobu ponožek a punčoch - stroje pro uzavírání, sešívání špic ponožek CONTI COMPLETT - pletací stroje firmy Mecmor - pletací stroje SANTONI seamless (bezešvé) ...

Prodej, oprava, servis: - technika pro počítání, třídění a kontrolu bankovek a mincí.

Maloobchod, prodej: - měřicí technika pro telekomunikace a radiotelekomunikace.

Průmyslové prací stroje GIRBAU. CHIMEX KOMPLETNÍ VYBAVENÍ V OBLASTI CHEMICKÉHO ČIŠTĚNÍ A PRANÍ -bezplatné zpracování návrhu technologického uspořádání -zaškolení a zapracování obsluhy -zprovoznění čistírny a prádelny Obchodní zastoupení, dovoz, import, prodej a servis značek:GIRBAU-BÖWE-VEIT-SEITZ. BÖWE: -chemické čistírny ...

Vývoj a konstrukce, výroba, prodej a servis: -komponenty pro trakční techniku: řadiče kolejnicové brzdy stykače stejnosměrná relé přepínače odpojovače a přepojovače -komponenty pro energetiku: odpojovače přepojovače zkratovače silové kontakty.

Vývoj, výroba a prodej prostředků pro ochranu před bojovými chemickými látkami - osobní detektory ve formě trubiček, proužků, papírků, detekční soupravy, dekontaminační směsi a roztoky. Výzkum a vývoj v dané oblasti na zakázku.

Měřící a regulační technicka, měření hladin, zastoupení firmy KSR Kuebler, inženýrské služby a poradenské služby Měřicí a regulační technika pro průmysl: -měřicí přístroje pro měření: hladiny, průtoku, tlaku, teploty, pro provádění analýz, včetně záznamu naměřených hodnot a měřicích systémů. Zpracování návrhů řešení. ...