Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Vývoz nových strojů a zařízení: - obráběcí - tvářecí - svařovací - obráběcí centra - výrobní linky - svařovací automaty - ocelové konstrukce (haly apod.) - zařízení pro betonárky - manipulační zařízení. Použité stroje, zprostředkování nákupu bez modernizace z ČR i mimo ČR.

Vyrábíme vozítka Buggy pro závody a do půjčoven. Zajistíme náhradní díly a součástky včetně servisu a oprav.

Sortiment: -nafukovací čluny -Lodě, jachty -lodní elektronika, navigace -lodní příslušenství -oblečení, potápění -lodní motory -přívěsy pro lodě -půjčovna -servis -kapitánské zkoušky.

Projekce, montáž a servis - zabezpečovací, sdělovací a elektronická zařízení.

Profesionální pokladní systémy nejen pro restaurace. Software Septim - pokladní systémy, POS, HW; kompletní řešení pro restaurace, jídelny, fastfoody, hotely a ost. Skladová a prodejní evidence, cenové kategorie pro hosty a evidence zákazníků, vyhodnocování provozu - obraty a analýzy, pokladny.

Zřizování a provoz všech druhů střelnic. Znalecké posudky, provozní řády, projekty, akustická měření.

Protipožární prostupy Intumex, Hilti, požárně dělící konstrukce - obklady, Knauf, Promat. Kontroly, revize PBZ - protipožárních ucpávek - vyhláška MV ČR č. 246/2001 Sb. § 7 odst. 4. Zakládající člen asociace požární ochrana staveb.

Projekce, dodávka, výhradní zastoupení japonské firmy OTC Daihen pro SR, ČR a Polsko, servis: -kompletní robotizovaná pracoviště na klíč -svářecí roboty -manipulační roboty -svářečí pracoviště -svářecí zdroje, příslušenství (periferní zařízení) -systémy pro automatizi svářecích a řezacích (palících) procesů -roboty pro průmyslovou ...

Prodej měřicí a kalibrační techniky, měřicí technika pro měření elektrických veličin, teploty, tlaku a krouticího momentu. Optické lavice a komponenty. Mezi nabízené produkty patří: - odporové normály - odporové dekády - odporové teploměry - termočlánky - elektronické teploměry - etalonové teploměry - kalibrační lázně - kalibrační ...

Přístroje a služby pro přesné měření rozměrů součástí: -automatické měřící stroje MicroVu -komplexní řešení sběru naměřených dat do SPC* -přenosný měřicí systém METRONOR -digitální profilprojektor.

Naše společnost nabízí profesionální čistění FV panelů 2 technologiemi a kompletní správu FVE jako je sekání trávy a úklid sněhu. Dále nabízíme: - úklid sněhu - údržbu zeleně: - sekání trávy - stříhání a údržba keřů a živých plotů včetně odvozu .

Řešení, realizace a kvalifikovaný výběr zařízení v oblastech vzduchotechniky a průmyslového odsávání, filtrace a mycích strojů.

Vývoj a výroba elektronických vstupních systémů ADC, digitálních videozáznamových systémů DVS, speciálních digitálních systémů pro vězeňské účely.

Dovoz, prodej a servis detektorů kovu White''s Electronics. Hobby detektory pro začínající hledače i sofistikované detekční přístroje pro profesinální použití. Výhradní zastoupení pro ČR.

Dodávky, montáže, údržba, rekonstrukce a modernizace, odborné poradenství: - výtahy-lanové, hydraulické, osobní, lůžkové - nákladní autovýtahy - eskalátory a pohyblivé chodníky. Prodej: -náhradní díly a komponenty. .

Obchodní společnost BOPS vznikla v roce 1991. Od této doby se naše aktivity rozšířily prakticky do všech oblastí energetických služeb jak metodou Energy Contrakting, tak zejména metodou Energy Performace Contrakting s návrhy technických řešení k úsporám energií včetně zajištění provozování energetických zdrojů do výkonu 20 MW, rekonstrukcí, oprav, ...

Prodej a servis pokladních i kamerových systémů a kancelářské techniky.

Program technologií a příslušenství pro: -prasata, skot a drůbež. Oficiální zastoupení firem: -Big Dutchman -CENO-Tec -FAN* -RECK.

Chemický průmysl. Chemické výrobky. Chladicí zařízení a stroje. Lékařské přístroje.

Gastronomické zařízení. Stroje na kopečkovou zmrzlinu: - Pronto, Labo M, Labotronic RTX. Pákové stroje: - Carpigiani - jednopákové, třípákové + mix - RAINBOW - řady AES. Výrobníky šlehačky: - ECOWIP/G, MINIWIP/G, JETWIP/G, MASTERWIP/G. Pasterizátory: - Pastomaster RTX, Pastochef RTX. Výrobníky mražených nápojů: - stolní ...

Nabízíme: - zásobníkové ohřívače vody - stacionární ohřívače vody pro solární systémy a tepelná čerpadla - elektrické podlahové vytápění - solární termické a fotovoltaické systémy.

Hlavní činností FANUC Robotics Czech s.r.o. je zejména prodej, technická podpora, servis a školení průmyslových robotů značky FANUC a jejich komponentů. FANUC Robotics Czech s.r.o. nabízí nejvýkonnější a nejspolehlivější průmyslové roboty jako součást automatizace a robotizace a stejně tak integrovaná řešení procesů s roboty pro průmyslovou ...

telemechaniky pro dálkové ovládání - GPRS/ETH, monitorovací systémy transformátorů, měření práce a bilanční systémy

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - průmyslové akumulátory a baterie pro přístroje, telefony, počítače, záložní zdroje UPS, pro modeláře - nabíječe, nabíjecí technika, nabíječky, zdroje pro elektrotechniku - teplotní čidla Smartec - příslušenství - paměťové karty-PC Card, PC MCIA - zabezpečovací, regulační, protipožární technika. Zakázková ...