Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Prodáváme a instalujeme: - okenní, bezpečnostní fólie - autofólie a UV fólie na objekty a automobily - doplňkové a tuningové fólie. Nabízíme pomůcky a nářadí pro aplikaci i odstranění fólií, dále vertikální a horizontální žaluzie. Knihovnám, archivům, muzeím a galeriím dodáme materiály pro paspartování a rámování, restaurování ...

Zastupování společností: Lockheed Martin Bell Helicopter v ČR a na Slovensku. Poradenská a konzultační činnost v oblasti obchodu a služeb.

Od svého založení v roce 1989 zastupuje společnost AxFlow na Evropském trhu přední světové výrobce. Čerpací technika v těžebním a zpracovatelském průmyslu, komunálních službách a výzkumu. Průmyslová čerpadla: - hadicová - membránová - vřetenová - disková - odstředivá - vakuová - filtry od výrobce Ronningen-Petter (vakuové, síťové).

Vývoj, konstrukce, výroba a instalace: - měřicí a kontrolní techniky pro výrobní kontrolu sériově vyráběných součástí. Naše produkty: - měřící stanice - sledovací měřidla - kontrolní přípravky.

Naše společnost je výhradním distributorem italské kávy - Caffé Morettino. Nabídka: - káva - čokoláda - čaje - technologie. Prodej kávovarů a poskytování služeb v oblasti přípravy kávy. Distribuce kávy a nabídka technologie: - Caffé Morettino, zrnková, mletá, pods - horká čokoláda Magica ciok - Mlesna Cejlon Tea - marketingová ...

DATONA je moderní a osvědčený český pokladní a infomační systém pro obchody, služby a restaurace se kterým prodáte a uhlídáte cokoli. Informační a pokladní systémy DATONA můžete mít jako službu umístěnou v Cloudu DATONA. Jako službu nabízíme také kompletní pokladní systémy včetně platebních terminálů.

Provozovna - Praha 10, Bohdalec Komplexní služby v oblasti problematiky stlačování a úpravy vzduchu: - projekce, prodej (maloobchod i velkoobchod, nové i repasované), montáž, speciální zástavby, záruční i pozáruční servis, opravy, rozvody vzduchu. Výhradní zastoupení pro Slovenskou a Českou republiku: - rotační lamelové kompresory ...

Prodej CNC obráběcích strojů Quick Tech Maximart Chevalier Pimacon Rekonstrukce, modernizace obráběcích strojů Retrofity Odborný technický servis výrobních zařízení a technická pomoc zákazníkům: - komplexní servis a údržba strojů a zařízení - řídicí elektronika (PLC, NC, systémové řídicí prvky) - elektrické rozvody a moduly (cívky, ...

Gastronomické služby a půjčovna Zajišťujeme veškeré gastronomické služby na veřejných i soukromých akcích, festivalech, koncertech, oslavách nebo třeba sportovních událostech. Specializujeme se na vegetariánskou a veganskou kuchyni, ale nejsme pozadu ani v přípravě jakéhokoli pokrmu pro masožravce. Umíme vyhovět jakýmkoli speciálním ...

Naše firma se zabývá dodávkami polygrafických materiálů pro tiskárny českého trhu od roku 1993. Příprava tisku, materiály pro tisk, finální zpracování tisku. POLYGRAFICKÉ MATERIÁLY: PŘÍPRAVA TISKU - MONTÁŽNÍ MATERIÁLY A POMŮCKY: - KAMI, SCAPA TAPES - SELLOTAPE, NORBERT WIETSCHER, REGULUS MATERIÁLY PRO TISK: - BASF K+E, CMYK, ...

Naše firma zajišťuje prodej a servis náhradních dílů pro kompresory a vývěvy v rámci vakuového programu.

Výroba, prodej, montáž, poradenství a technická podpora v oblasti moderní vytápěcí a klimatizační techniky: - podlahové a stěnové vytápění - podlahové konvektory - sluneční kolektory - kondenzační kotle - tepelná čerpadla Ochsner - připojení radiátorů - zásobníky vody.

Zámečnické a montážní práce. Prodej, montáž a opravy pneumatických prvků POLIČSKÝCH STROJÍREN, a.s., PARKER a průmyslových armatur včetně pohonů. Prodej a opravy ovladačů(OK80, OK100, OD100)a ovládacích bloků(OB1A, OB2A, OB5, OB3A, OB21, OB22, EPOD1) dveří autobusů KAROSA-IVECO a SOR.

Nabízíme: - navijáky pro zatahování kabelů - zafukovací stroje optických kabelů - kabelové válečky a punčochy - laminátová pera. Dodáváme zařízení pro pokládku zemních kabelů, závěsných kabelů a AlFe lan do 22 kV.

Prodej, půjčovna, bazar, servis: - obytné vozy, obytné přívěsy, karavany Služby: - revize plynu a elektro. - úklid, čištění obytné části, údržba karoserie včetně střechy - čištění nádrží včetně fekálních. - mytí a čištění zaparkovaných vozů zákazníků půjčovny. - parkování (možno i v zateplené hale).

Společnost zabývající se výrobou a distribucí přírodních (100% džusů, juice, nektarů a ovocných šťáv) a sycených nealko nápojů (Cola, Tonic, Bitter, atd). Naše firma Vám zdarma propůjčí výčepní (post-mix) zařízení. Koncentráty dodáváme do hotelů, restaurací, diskoték, jídelen. Zajištění pitného režimu ve firmách, školách a továrnách. Servis a péče ...

Systémová technika LUNOS Výrobní program firmy LUNOS je zaměřen výhradně na problematiku bytového větrání, zejména pak na odvětrání koupelen, toalet a kuchyní bez vnějších oken. Vytváří poprvé funkční koncens mezi cílem úspory energie, stavebními náklady a bytovou hygienou Jako samočinně regulující systém nabízí výrazně ekonomickou ...

Nabízí: -stavebnicové kovové systémy -zařízení supermarketů -figuríny, drátěné výrobky, stojany, regály, sítě, koše. Sídlo: -Oldřichovice, 76361, Oldřichovice 47.

Partner pro řeznictví a gastronomii -řeznické stroje a zařízení -chladicí zařízení a prodejní pulty -potřeby pro řezníky a uzenáře -přírodní a umělá střeva -koření a přísady do uzenin -repasované stroje a zařízení.

Odborný servis ve všech oblastech bezpečnostní problematiky.

Firma prodává hasicí přístroje a zajišťuje školení servisních techniků.

Největší obchod s vybavením domácnosti. Baterie, dřezy, koupelnové vybavení, nerezové výrobky, plastové výrobky, kování, dřezy, podlahy, dveře, ventilační systémy, pohovky, hi-fi nábytek a mnoho dalšího.

Vývoj, výroba, distribuce, prodej: - elektronické přístroje pro diagnostiku motorových vozidel - průmyslové elektroniky - měřící přístroje - přístroje pro internetovou telekomunikaci, GSM a GPRS přístroje, obchodní služby.

Výroba, dodávky, velkoobchod, maloobchod gastronomická technologie: Chladící zařízení: - chlazené stoly dvou a třísekcové - chlazené stoly s vanou - chlazené vany a desky - saladety - chlazené vitríny výčepní stoly - vybavení barů Zařízení s ohřevem: - stoly výdejní - pojízdné - režony jednostranné i prokládací - ...

Velkoobchodní a maloobchodní prodej meteorologických stanic.