Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Prodej rychlých diagnostických testů, veterinární techniky, kardiostimulační techniky, výpočetní a kancelářské techniky.

Návrhy, instalace: - automatické zavlažovací systémy. Stavební práce. Výroba: - zahradní nábytek - dětské houpačky - pískoviště - altánky - pergoly.

Vodní sporty: - jachting - potápění. Výroba plastových lodí na divokou vodu.

Zahradnické práce, automatické závlahy, drcení, štěpkování. Zeminy, substráty, borka: - substráty - tříděné a netřídené zeminy - mulčovací kůru ( borka) - rašelina - okrasné kameny - písky.

Výroba: výtahy, výtahů. Společnost Schindler CZ, a.s. působí na českém trhu od ledna roku 1993. Po celou dobu si udržuje přední postavení mezi výtahářskými firmami nejen v dodávkách nových výtahů a eskalátorů, ale i v jejich následném servisu. Své činnosti stále rozvíjí a tím ...

Strojírenská firma strojního zařízení v současné době se specializuje na výrobu: - automatických etiketovacích strojů na samolepicí etikety - objemových plnicích strojů kapalin a gelů - speciálních zařízení pro automatizací obslužných procesů v tomto oboru. Stroje jsou vyráběny pro konkrétní výrobek dle požadavku zákazníka, včetně ...

Společnost MRU s.r.o. působí na našem trhu jako výhradní zastoupení výrobce špičkových přístrojů pro měření emisí, německé firmy MRU GmbH. Nabízíme přenosné i stacionární analyzátory spalin a další měřící přístroje pro použití v plynárenství a energetice a zajišťujeme jejich záruční i pozáruční servis. MRU s.r.o. je také autorizovanou měřicí ...

Služby: - akreditované měření azbestu a jiných anorganických látek ve vzduchu a materiálech, - zpracovávání průzkumů na výskyt materiálů s obsahem azbestu, včetně vyhodnocení rizik a návrhů postupu sanace, - zajištění monitoringu sanačních prací.

Firma se specializuje na výrobu lanovodů pro osobní a nákladní vozy, motorky, stavební a zemědělské stroje a další motorová vozidla. Dále vyrábíme a dodáváme lanovody pro nové vozy DAEWOO AVIA.

Prodej, servis, sanitace: - výčepních a nápojových zařízení.

Montáže a servis vzduchotechnického potrubí a zařízení.

Nabídka kovoobráběcích a tvářecích strojů a příslušenství. Soustruhy TOS po generální opravě. Náhradní díly a opravy soustruhů TOS Trenčín. Vrtačky a brusky FLOTT. Radiální vrtačky. Použité stroje: - brusky hrotové - brusky rovinné - brusky ostatní - frézky - frézky CNC - karusely - lisy ohraňovací - lisy výstředníkové - lisy ...

- Optické kabely a vlákna - Vazební články a rozbočovače - Kabelové spojky - Optické přepínače - Optické konektory a adaptory - Optické převodníky rozhraní - Optické rozváděče - Optické multiplexery - Pigtaily a patchcordy

Oprava strojů a zařízení i již zaniklých výrobců, zakázková výroba jednoúčelových strojů a zařízení: - tiskové stroje - osvitky - linky - potiskovací stroje - lisy na kartonáž - pomůcky pro sítotisk - nůžky - vakuové lisy - lisy na pěnový polystyren

Prodej ložisek všech typů firmy KG International FMZO (SAE) Povrchová úprava kovů Válečky pro dopravníky.

Společnost ADK je vedoucím výrobcem a distributorem plánovacích systémů v České a Slovenské republice pokrývajícím většinovou část celého trhu a zaujímá dominantní pozici mezi distributory manažerského vybavení.

Topidla, odvlhčovače, elektrocentrály, míchačky, řezačky, vibrační desky, klimatizace, shozy, vrátky, pily, vysavače a další stroje najdete v internetových obchodech i kamenné prodejně. Dodáme do 24hodin zdarma po celé ČR. Bezplatná linka.

Montáž elektronických zabezpečovacích systémů: - zabezpečovací systémy (EZS) - požárních systémy (EPS) - strukturované počítačové sítě (UTP, FTP, STP) - telefonní systémy (PBX) - ozvučovací systémy (OZV) - televizní a satelitní rozvody (STA/SAT) - kamerové systémy (CCTV) - kontroly a oprávnění vstupu (ACS)

Profesionální společnost, zabývající se montáží silnoproudých, slaboproudých sytémů a kompletní činností v oboru stavenictví. Naše společnost, která vznikla v roce 2000, se zabývá kompletní činností z oblasti elektromontáží a stavebnictví. Naši pracovníci dbají Vašich konkrétních požadavků a díky své profesionalitě Vám je pomohou splnit. V ...

VK Foto nabízí: - digitální fotoaparáty - příslušenství digitálů - paměťové karty - čtečky a databanky - zrcadlovky kinofilm - objektivy, předsádky - blesky - příslušenství analog - filtry - kompakt kinofilm - brašny - dalekohledy - vodotěsná pouzdra - filmy - stativy - fotobaterie - tiskárny.

Prodej: - totální stanice - teodolity - nivelační přístroje - dálkoměry - stativy - další příslušenství. Zakázková výroba, servis a kalibrace geodetických přístrojů.

Prodejna F - Foto: - nové řešení fotoprodeje - internetový obchod - on - line fotosběrna - maloobchodní síť 7 prodejen s minilaby v 5ti městech ČR - digitální i klasické fotoaparáty - dalekohledy, astrohledy - inkjetové materiály.