Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Čištění: -fasády, portály, markýzy, prodejní stánky, přístřešky MHD* -čerpací stanice -průmyslové čištění (podlahy dílen, hangárů) -podlahy, schodiště, aplikace tvrdých vosků -odstraňování úkapů ropných produktů na parkovištích, čištění zámkové dlažby -čištění uličních vpustí -kompletní čištění plášťů budov -čištění ...

Vývoj a výroba -komunikační a měřicí techniky pro měření a řízení v laboratořích a průmyslu.

Výroba, montáž a servis výtahů. Výroba a prodej řídicích desek a celých výtahových rozváděčů.

Výroba silničních, průmyslových vah, modernizace, programové vybavení na PC. Výroba vah: - silniční - průmyslové. SILNIČNÍ VÁHY. Nabízíme kompletní dodávky elektronických silničních vah délky 9 - 20 m, váživost 30 - 80 t. Rozsah dodávky váhy: - projekt uložení váhy na místě určení - výkopové a stavební práce - dodávka a montáž ...

Diagnostika, termovize, termografie, měření teplot, termokamery, měření vypínačů, ochran, transformátorů, měničů, baterií, dálkoměry, měření intenzity el.a magnet. pole, přístroje na zobrazování korony, monitoring transformátorů.

Obchodní a výrobně-inženýrská společnost, zabývající se výrobou a dodávkami strojů a kompletních linek pro zemědělství a potravinářský průmysl. Zejména na čištění, skladování a zpracování zemědělských plodin - obilí, semen, bylin a sypkých chemických materiálů. Vlastní výroba, projekce a realizační tým v ČR. Dodávky na klíč vč. části elektro a ...

Profesionální čistící a úklidové služby s techniky pro veškerých malých velkých vnitřních vnějších prostorů. Prodej úklidové a čistící techniky, prostředky a hygienické systémy. Realitní činnost, správa a údržba nemovitosti. Ruční mytí, luxování, čištění a ošetření automobilů. Seriozní práce je naší prioritou.

Prodej materiálů a přístrojů pro kompletní vybavení zubní laboratoře.

Ochrana před: -bleskem -přepětím. Ochranné pracovní pomůcky.

Videris s. r. o. - komplexní portfolio produktů a služeb pro oftalmologii.

Výroba a prodej:vysokopevnostní vázací řetězy, ocelová lana, textilní zdvihací smyčky a popruhy s oky, upínací a kotevní pasy a řetězy, lesnické řetězy, prostředky pro manipulaci s břemeny, paletové euro závěsy, traverzy, třmeny, háky, bezpečnostní a stěhovací postroje, polyuretanové ochrany.

Dovoz, prodej, půjčování, servis, výkup čistící techniky a čistících prostředků oficiální zástupce italských výrobců. Vysavače: - průmyslové lehké - průmyslové těžké - průmyslové speciální - centrální systémy. Extraktory: - přístroje - příslušenství. Podlahové mycí stroje: - jednokotoučové - s chodící obsluhou - se sedící ...

ALV pokrývá celé spektrum aktivit, od návrhu (konstrukce), výzkumu a vývoje leteckých systémů a zařízení, přes sériovou výrobu až po údržbu a provoz, včetně marketingu a prodeje.

Prodej pneumatických prvků a výroba válců. Nabídka otočných pohonů, solenoidových ventilů, PLC, pohony.

Studie, projekty, realizace, servis, měření a regulace v oborech technické prostředí budov - VZT, chlazení, topení, ZI, tlakový vzduch. Projekty a studie v oblasti životního prostředí: EIA, rozptylové, akustické, biologické průzkumy.

Technoclean spol. s r.o. V České Republice výhradně zastupujeme firmy : Numatic International, CFM, RCM

Distributor čerpadel firmy IWAKI vyrábějící odstředivá čerpadla s magnetickou spojkou, dávkovací čerpadla, mikrozubová čerpadla a čerpadla pro polovodičový průmysl.

Prodej, montáž, servis: - telekomunikační technika: - telefony - mobilní telefony - faxy, záznamníky - bezdrátové telefony - mincovní přístroje - telefonní ústředny-analogové i digitální s tarifikací na PC** - tarifikátory - domácí telefony a videotelefony - elektronické zabezpečovací systémy s připojením na pult CO** - ...

Beck & Pollitzer Engineering Ltd. je jedna z předních evropských firem v oblasti inženýrských služeb, která se specializuje na přesuny a instalaci výrobního zařízení i celých závodů, údržbu a kontrolní systémy. Beck & Pollitzer působí v mnoha oblastech průmyslu po celém světě zejména však: - letecký průmysl - automobilový průmysl - ...

Komunální technika. Zametací stroje. Produkty: - zametací stroje PM10 - zametací speciály - sypače & radlice - BU nosič nářadí - vozidla na svoz TKO - speciální stroje - servis. Vozidla BU 100/150/200 se vyznačují praktickou a hospodárnou koncepcí. Každodenní použitelnost nezávisle na ročním období. Vznětový VM motor typ R754EU5 - ...

Zdravotní technika prodej: - plicní ventilátory - masimo technologie - intenzivní péče - anestézie - neonatologie - kyslíková a inhalační terapie - ostatní.

Saironco zastupuje světové špičky v zabezpečení. První ze zastoupených firem je PROMETAL, první výrobce na začátku produkce bezpečnostních pečetí v Evropě, přičemž první, kdo nabídne pečeť s kovovou vložkou v jeho blokovací systém.

Poskytujeme tyto služby: - satelitní střežení a vyhledávání odcizených vozidel - logistika provozu vozidel - software Sky GUARD - technické parametry - zabezpečení vozidel - zásahové služby. Bezpečnostní aplikace: - okamžité zjištění odcizení vozidla - on line zobrazení aktuální polohy odcizeného vozidla - možnost zabránění ...

Dodávky technologických zařízení budov, klimatizací a vzduchotechniky. Prodej včetně montáže, záručního i pozáručního servisu.

Konzultace a dodávky v oblasti využití solární energie - OZE servis a informačních a komunikačních technologií - ITC