Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Výhradní zastoupení firem zabývajících se vakuovou technikou pro ČR a SR: Oerlion Leybold Vacuum a Leybold Optics.

Pojišťovací makléř - bezplatné zprostředkování a správa pojištění průmyslu, právnických a fyzických osob. Odvlhčování, vysoušení vlhkých prostor. Odvlhčovače, vysoušeče, pronájem.

Nabídka služeb v oblasti požární ochrany staveb a bezpečnosti práce.

Strojní zařízení a výrobní linky pro průmysl: - farmaceutický - kosmetický - chemický - potravinářský průmysl - od poloautomatických zařízení po roboty.

Prodej vybavení dílen řemeslníků, provozoven a kanceláří. Produkty: - nářadí ruční - nářadí elektrické - nástroje - elektromateriál - centrální vysavače - výsečníky, vyrážeče - brašny montérské - měřící přístroje - měřidla - technická chemie a kotvení - kufry - dílenský nábytek.

Prodej kávy a kávovarů pro gastronomii i pro domácnost. Návrhy pražících technologií, pražení kávy.

Dodavatel českých plynových ohřívačů vzduchu MTP s širokým rozsahem uplatnění. Tyto přímotopné ohřívače vzduchu jsou určeny pro dopravu a úpravu vzduchu ve větracích a vytápěcích systémech. Přednosti jednotek MTP: - rychlé a snadné vytápění - vysoká účinnost - velká spolehlivost - nízké provozní náklady - ekologický provoz.

Jsme odborníky na poplachovou signalizaci a komunikační řešení v oblasti správy poruch a krizového managementu.

Servis: - lednice, ledničky, chladničky - mrazáky, mrazničky - boxy mrazící, chladící - elektrické sporáky, bojlery - mikrovlnné trouby - vysavače, odsavače par - drobné elektro - autoklimatizace, klimatizace-montáž, prodej, plnění, opravy.

Našim zákazníkům nabízíme: - nejširší nabídku prvků závlahových systémů pro okrasné zahrady, veřejné plochy a parky, sportovní plochy a travnatá hřiště - dovoz a prodej komponentů závlahových systémů od předních světových producentů - firem HUNTER Industries ( USA ) a LR Nelson ( USA ).

Již 17 let dodáváme za nejlepší ceny elektroniku, regulace, domovní i GSM alarmy, kamery, přístupové systémy, pohony bran a kování, solární panely, měniče a akumulátory, meteostanice, bezdrátové zvonky a dálkové ovládání, autoalarmy, centrální zamykání, couvací asistenty, nářadí a jiné.

Autorizovaný distributor čisticí a úklidové techniky Nilfisk-Advance.

Společnost provozuje: - měřicí stanice pro kontrolu úchylek tvaru a polohy v oblasti střední a hromadné výroby - modernizace, opravy a stavba jednoúčelových strojů včetně počítačového řízení - návrh a výroba speciálních elektronických přístrojů - opravy elektroniky strojů a výrobních zařízení - sdružování měřicích a automatizačních ...

Dodáváme troleje, kabelové shrnovací vlečky, navíjecí kabelové bubny, kroužkové sběrače, průmyslové konektory, dálková rádiová ovládání. Nabízíme bezpečnostní moduly, měřicí relé, hlídače izolačního stavu, dělené průchodky a stínicí svorky.

Výroba balicí techniky a balicích strojů. Kompletní skupinové balení včetně kartonování paletizace, balení čajů a jiných potravin.

Prodej a koupě letadel a vrtuníků nových i létaných, vč. ULL Zprostředkování jejich financování, pojištění, provozování a servisu Prodej ND, motorů, vybavení a nářadí Prodej avioniky nové, použité a generálkované s certifikáty vč.ND a příslušenství Prodej motorů, avioniky a let. příslušenství pro ULL a motorová rogala Osobní výstroj a ...

Firma CIM Group a.s. je obchodně-servisní společností působící již více než 15 let v oblasti prodeje CNC obráběcích strojů a strojírenských technologií. V oboru obráběcích strojů je firma CIM výhradním zástupcem špičkových světových výrobců CNC obráběcích center a soustruhů pro Českou a Slovenskou republiku. Zastoupení firem CINCINNATI ...

Výroba tepelných čerpadel Výroba technologických zařízení pro kotelny a předávací stanice.

Zajišťujeme kompletní vybavení pro autoservis.

Prodej fotoaparátů a příslušenství. Zpracování digitální i analogové fotografie. Zpracování digitální i analogové fotografie.

Řešení úpravy stlačeného vzduchu. Nabízíme kondenzační a adsorpční sušiče, filtry, dochlazovače, odvaděče kondenzátu, separátory olej - voda.

Vyrábíme a prodáváme vysokotlaké kompresory pro průmysl, hasiče, potápěče a potápěčské základny.

Dodávky a montáže elektronických zabezpečovacího zařízení, kamerových a přístupových systémů.

Kompletní realizace gastro provozů: - projektová dokumentace - dodávka - montáž - servis.

Prodej radiokomunikační a měřicí techniky, antén, kabelů a GPS navigací.