Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Výroba a dodávky klimatizačních jednotek a čističů vzduchu pro restaurace a průmyslové provozy.

Výhradní zástupce a dovozce firmy Brevetti MONTOLIT – světového výrobce profesionálního nářadí pro stavebnictví. Servis speciálních stavebních strojů a prodej vrtného nářadí.

Dovoz, vývoz a zprostředkování obchodu. Vývoz: - strojírenské výrobky a náhradní díly - potravinářské výrobky - křišťálové skleněné výrobky a bižuterie - alkoholické nápoje a víno. Dovoz: - výrobky z umělé hmoty pro domácnost a zahradu - horská a silniční jízdní kola - keramické výrobky - dárkové předměty - kusový textil.

Prodej a servis: - mechanických vah - elektronických vah - průmyslových vah. Zprostředkování úředního ověření vah, prodej etiket, půjčování kojeneckých vah.

Výroba axiálních ventilátorů: - o průměru oběžného kola 250 až 400 mm - o výkonu Q=600 až 10000 m3/hod Dodávka, montáž a servis klimatizace AL-KO AeroTech, GmbH: - komfortní a průmyslová klimatizace, včetně měření a regulace.

Nabízíme dodávky, odborné montáže, rekonstrukce i opravy slaboproudých systémů. Jedná se zejména o zabezpečovací systémy, kamerové systémy, požární systémy, zvonky, telefonní ústředny, počítačové sítě, docházkové systémy, ozvučovací systémy a ostatní slaboproudé montáže.

Výhradní zastoupení těchto značek: -měřící zařízení tepové frekvence POLAR -běhátkové ergometry německé firmy HP-Cosmos -časoměrná zařízení rakouské firmy ALGE TIMING

Služby, prodej: - balený kostkový led - ledová tříšť - zapůjčení thermo boxu - pronájem mrazáků.

Činnost společnosti je zaměřena na prodej a servis CNC obráběcích strojů, jejich příslušenství. Prodej, servis a dodávky náhradních dílů pro CNC stroje.

Prodej, instalace, údržba, servis, opravy, projekty, aplikace: - počítačové sítě: - pokladní, obchodní, hotelové systémy - systémová integrace - docházkové, přístupové a identifikační systémy - snímače, čtečky-systémy čárových kódů - čárové kódy-tisk - software - kancelářská a výpočetní technika - periférie, příslušenství ...

Velkoobchodní prodej surovin pro: - pekaře - cukráře - výrobu italské zmrzliny.

Nabídka přístrojů na úpravu pitné vody s UV lampou a uhlíkovými filtry.

Požární ochrana: - prodej, revize, opravy, plnění: - hasící přístroje - prodej, revize, kontroly, opravy: - hydranty - revize, kontroly: - protipožární klapky - odborné práce v oboru požární ochrany - posouzení požárního nebezpečí objektů a činností - školení a odborná příprava v oboru - poradenská a konzultační ...

Opravy, čištění, prodej a instalace: - plynospotřebičů i starých typů PO35, PO37x, WG125 - topidel Gamat - kotlů Mora. Prodej náhradních dílů.

Firma UPS Servis s.r.o. e-shop poskytuje služby spojené se zajištěním spolehlivé dodávky energie pro nepřetržitý provoz počítačových, telekomunikačních a bezpečnostních systémů. Projektujeme, dodáváme a instalujeme klasické systémy UPS, střídače, akumulátorové systémy a nabíječe pro telekomunikaci, systémy napájení pro ...

Kompletní sortiment zboží pro výrobu reklamy: - velkoplošné (velkoformátové) tiskárny: Mutoh Rockhopper, Toucan, HP DesignJet, Zund - tiskový software ONYX - řezací plotry Summa - řezací software CoCut - laminátory Neschen, Flexilam. - řezačky tisků FOTOBA - obráběcí stroje Zund, Eurolaser, Croma - termolisy - a další.

Společnost Eurotec Medical, s.r.o. Vám nabízí velké množství služeb a produktů v oblasti rehabilitační, lékařské, ošetřovatelské a kosmeticko – regenerační péče.

Telekomunikační technika: Pobočkové telefonní ústředny: - PANASONIC - SIEMENS - ERICSSON - ATEUS. Koncová telefonní zařízení: - faxy - záznamníky - telefonní přístroje - dveřní telefony - strukturované kabelážní systémy - prodej a pronájem PC - systémy EZS a EPS - systémy domovních telefonů - systémy ...

Vývoj, výroba, opravy, generální opravy a prodej kovových leteckých vrtulí pro pístové a turbovrtulové motory do výkonu 2000 HP používané na letadlech ve vnitrostátní dopravě, všeobecném letectví, zemědělství a na sportovních a akrobatických letadlech.

Firma SEW-EURODRIVE je mezinárodně působící společností, která ve světě zaměstnává přes 12.000 zaměstnanců s ročním obratem 1 032 milionů €.

Ekologická likvidace munice. Zahraniční obchod s vojenským materiálem. Výroba a prodej průmyslových trhavin pro civilní využití. Přeprava nebezpečného zboží (munice a výbušnin). Prodej zásob AČR.

Výroba, montáž, servis: -výtahy včetně atypických. Generální opravy: -elektro-strojní části výtahů. Výroba, montáž: -prosklené nebo zděné výtahové šachty -garážové systémy.

Specializovaný dodavatel technologií a materiálů pro výrobce reklam, pro obor signmaking. Výhradní distributor Roland DG. Prodej: - stroje: - řezací plotry - tiskové stroje - termotlakové lisy - gravírovací a modelovací stroje - 3D scanery - spotřební materiál: - inkoustové pásky - řezací nože - kreslící pera - ...

Firma se zabývá instalací: - strukturovaných kabeláží - telekomunikačních - zabezpečovacích - kamerových systémů. Internetový obchod.