Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
V.N.D. s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Prodej měřicí, laboratorní a zdravotnické techniky.

E-shop: - kancelářské potřeby - papíry - tonery, cartridge, pásky - pořadače - kalkulačky - psací a rýsovací potřeby - reklamní předměty - kalendáře - čistící prostředky, úklidové pomůcky Výroba: - razítka

Profesionální stříkací, lakovací a lepící technika.

Výroba, montáž: - rekuperační jednotky - větrací systémy

Dodávka, montáž, oprava, servis: - klimatizace - vzduchotechnika

ADOZ, s.r.o je obchodní a logistická firma, certifikovaná na normu ISO 9001-2000, která zásobuje nejrůznější odvětví průmyslu. Výroba, výrobce: -kompletní sortiment valivých ložisek: -kuličková -ložiska Y -naklápěcí kuličková -kuličková s kosoúhlým stykem -válečková -jehlová -CARB -soudečková -kombinovaná válečková a ...

Návrh, výroba - jednoúčelové stroje - nástroje, přípravky - náhradní díly a strojní součásti. Služby - průzkum trhu - školení a vzdělávání v různých oblastech managementu.

Činnost: - zprostředkování nákupů náhradních dílů, komponentů a technických konzultací z Evropské Unie pro zahraniční partnery - finanční a ekonomické poradenství - realitní činnost

Firma SEPLYKO spol. s r.o. vznikla v roce 1992 jako servisní partner pro výrobce plynových kotlů ORK a ORTAS. Rozšiřováním činností a vyškolením dalších zaměstnanců nyní zajišťujeme servis více než deseti výrobcům kotlů a výrobcům dalších komponentů v topenářské a plynařské oblasti. .

Dodávka, prodej - přístrojová a laserová technika - mikroskopy - lasery - spektrometry - optika.

Prodej, půjčovna: - skládací plavidla - skládací expediční plachetnice

Stabilní hasicí zařízení (SHZ, sprinklery) - projektování, realizace a servis. Bohaté zkušenosti z oblasti dodávek SHZ zařízení do výroby, skladů, obchodních center, hypermarketů, administrativních budov apod. Firma je nositelem certifikátu ISO 9001.

Automatizace průmyslové výroby - projekční zpracování studií, 3D modelování, simulace - výroba navržených zařízení, instalace a zprovoznění dodávek - aplikace jednoúčelových a speciálních strojů do výrobních linek - údržba zařízení.

Dodávka, projekce, realizace - vzduchotechnika, klimatizace - chlazení, chladící zařízení - tepelná čerpadla.

Export, distribuce, dodávka - diesel motory a generátory - lodní náhradní díly.

Výroba, distribuce: - výtahové komponenty - výtahové díly.

Služby: - povrchová údržba fotovoltaických panelů - ruční čištění povrchu solárních panelů -shrnování sněhu - sekání trávy Velkoobchod, maloobchod: - solární panely - komponenty pro fotovoltaiku

Služby - zabezpečovací elektronické systémy - satelity, satelitní přijímače - kamerové systémy - PC servis, opravy a servis počítačů.

Půjčovna lodí a plavidel - lodě a čluny k zapůjčení. Provozovna - ulice Vltavanů, Praha Modřany vedle restaurace na vodě-Port62

E-shop, oprava, servis: - stomatologické nástroje, přístroje, soupravy - laboratorní přístroje

Obalové materiály, balící stroje a linky včetně strojů etiketovacích nabízí TECHNOLOGY s.r.o. od roku 1992. Velkoobchod, maloobchod: - obalové materiály: - balící fólie teplem smrštitelné - PP misky včetně bariérových - PPS podložní misky - PP sáčky-čiré, perforované, s možností potisku - klipovací pásky, samolepící pásky, TWIST ...

Výroba zdravotnických prostředků a vybavení v nouzi - zdravotnické přístroje a nástroje - lékařské tašky a nosiče.

Činnost: - služby v oblasti požární ochrany, PO a BOZP - revize hasicích přístrojů - školení v oblasti BOZP, PO - elektrorevize, revize hromosvodů.