Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Kominictví: - revize komínů - čištění komínů - opravy a vložkování komínů - návrhy a realizace nových komínových systémů. Protipožární ochrana: - servis a revize hasicích přístrojů - revize protipožárních dveří - revize protipožárních klapek - revize protipožárních ucpávek.

Prodej, půjčovna, e-shop - fotoaparáty - fotografické přístroje - polaroidové vybavení. Pořádáme výstavy, workshopy a besedy o fotografii.

Prodej, oprava, servis, půjčovna: - profesionální kávovary - zrnková káva - horká čokoláda

Půjčovna, pronájem: - nafukovací gumové čluny s motorem nebo elektromotorem

Služby: - GPS sledování, monitoring vozidel.

Činnost: - návrh, výroba, montáž kovové mechanismy - konstrukce, stavba a oprava mechanismů, lodí, pohonů, strojů - výroba vrata, brány, schody

Prodej - kávovary - kávové kapsle - zrnková káva - čaj. Půjčovna a servis kávovarů.

Služby - GPS satelitní sledování vozidel - online GPS monitoring po celé Evropě - přehledy o provozu (kniha jízd) - kontrola spotřeby - identifikace řidiče - import dat. Kanceláře Praha - Jílovská Jílovská 1167/71a 142 00 Praha 4 - Braník

Průmyslové a logistické služby - čištění roboty a laserem – pomocí suchého ledu - čištění výrobních zařízení - čištění potrubí přivádějící a odvádějící vzduch - čištění průmyslových forem - obalový management (KLT) a externí skladování - údržba a preventivný prohlídky jednotlivých strojů - chladící technologie.

Instalace zabezpečení objektů, bytů, domků, provozoven s vysokou úrovní rizika, institucí, výrobních areálů. Internetový obchod a montážní firma s nabídkou elektroniky televize, DVD, video, foto, CD, SAT, pračky, lednice, mrazáky, sporáky, trouby.

Stavební firma, výstavba, rekonstrukce: - inženýrské sítě - komunikace, chodníky - pozemní stavby - demolice. Pronájem, půjčovna: - stavební stroje: - traktorbagr, smykový kolový nakladač, otočné kolové rýpadlo, Tatra 815.

Společnost dodává vybavení laboratoří pro mikrobiologii, imunologii a molekulární biologii.

Obchodní zastoupení italských výrobců: - Bimac, Curioni, G.Rabolini, Simplex - Rapid, Eurolls, Cortinovis, Efaf Engineering - Future Automazione Flessibile, Oma, Giuliani - Samp, Sib Sideral - Simplex Rapid, Bennet Mahler

Fima MOTERS.CZ s.r.o. zajišťuje maloobchodní prodej především v oblasti tlakové vzduchotechniky: - kompresory - sušení - filtrace - odvod a zpracování kondenzátu - pneumatické nářadí. Dále provádíme montáže záručního a pozáručního servisu těchto výrobků a zařízení: - šroubové a pístové kompresory - rozvody stlačeného vzduchu - ...

Prodej, oprava, servis: - zdravotní technika - přístroje pro kosmetické salony - rehabilitační přístroje

Společnost P&S a.s. byla založena v roce 1994, přišli do ní zkušení odborníci, kteří mají mnohaleté zkušeností s vodohospodářskými konstrukcemi. Hlavními směry, kterými se společnost nyní zabývá je výroba a dodávky vodních turbín, zařízení na vybavení vodních elektráren, všech druhů čistících strojů česlí vodních elektráren, veškerých ...

Pronájem autobusů, dopravní a stavební techniky.

Tepelné a chladové izolace potrubních rozvodů UT, CH, ZI. Tepelné, akustické a protipožární izolace potrubí VZT. Veškeré povrchové úpravy včetně oplechování. Pasivní požární ochrana budov.

Dovoz, prodej: -zemědělská technika -lesní technika -komunální mechanizace

Prodej, maloobchod: - kancelářské potřeby - papír, obálky, bloky - výpočetní a kancelářská technika - občerstvení a nápoje - drogerie a úklid - elektronika, foto a optika.

Výhradní distributor švédského výrobce průmyslových odsávacích systémů AB Ph. Nederman & Co. pro ČR. Nízkopodtlakové odsávání, laboratorní odsávání.

MILCOM servis a.s. nabízí: - prodej, servis a leasing výpočetní techniky - ekonomický software SB KOMPLETR - dodávka lepidel Jowat - laboratorní technika pro kontrolu jakosti mléka, mléčných výrobků a dalších potravinářských komodit - hygienické potřeby pro prvovýrobu mléka a prevenci mastitid - vlhkoměry pro obiloviny, luštěniny, ...

Výroba, prodej odsávacích zákrytů se vstřikovaným (induktívním) vzduchem Indukční odsávací zákryty pro velkokuchyně. Jediné pravé, zákonem chráněné indukční odsávací zákryty INDUCTair® dle patentu Ing. Langera v ČR. Splňují veškeré úlohy větrání kuchyní s minimálním vynaložením energií. Poradenství, projektování a instalace kuchyňské ...

Vanep s.r.o. - Brusírna válců, Domažlice : - broušení klikových hřídelí - výroba vložek válců - výroba pístů dle vzoru - výroba litých ložisek.

VANEP s.r.o., Praha : - prodej náhradních dílů na motory: - LIAZ, AVIA, KAROSA, TATRA a ostatních značek. Opravy, autoopravy a prodej: - náhradní díly na vozidla MULTICAR. Autoopravna, prodejna, autodílna. Oprava - ojnice. Broušení: - klikové hřídele, hlavy, bloky, atd. - do všech typů motorů.