Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Distribuce: - zdravotnické přístroje a spotřební materiál pro dialyzační střediska - speciální roztoky pro citrátovou regionální antikoagulaci

Dodávka: - systém inteligentního vytápění pro rodinné domy.

Dodávka, prodej, e-shop: - bulharské mlékárenské kultury - mlékárenské technologie.

Služby: - IT bezpečnost - zabezpečení IT techniky - kamerové systémy - školení a konzultace zaměstnanců, manažerů i majitelů v oblasti bezpečnosti

Dodávka vysoce odolných průmyslových čerpadel německé značky Düchting Pumpen - čerpadla na náhradní díly.

Dodávka a realizace - automatické parkovací systémy.

Služby - projektování staveb, vytápění, větrání, kanalizace - průkazy energetické náročnosti - energetické audity a posudky - dotační poradenství.

Vývoj, výroba: - výrobní linky pro výrobu kompozitních lahví.

Služby: - statika dřevěných konstrukcí - mykologické rozbory - měření vlhkosti dřeva

Oprava, servis: - ledničky, chladničky - mrazničky Oprava, servis, montáž: - klimatizace

Prodej, e-shop, montáž - tepelná čerpadla - větrací jednotky.

Konstrukce, výroba a prodej kontrolních, upínacích, svařovacích, montážních přípravků a kalibrů - svařovací technologie - materiály pro svařování - stavebnicové upínací přípravky.

Prodej, servis a distribuce stříkacích zařízení

Výroba a dodávka - kolová, pásová a obojživelná vozidla - bojové systémy - výzbroje a munice.

Dodávka, prodej, servis - zdravotnická technika - zdravotnický materiál - přístroje a nástroje pro endoskopii, chirurgii, gynekologii.

Dodávka, prodej, servis - suroviny a strojní zařízení pro pekárenskou a cukrárenskou výrobu - směsi na cukrářskou výrobu - směsi na pečivo - náplně - droždí.

Návrh a realizace zahrad - projektová dokumentace zahrad - realizace zahrad a závlahových systémů - zahradní design.

Výkup a prodej tvářecích strojů - vysekávací a děrovací lisy - lasery - ohraňovací lisy.

Dodávka kalibračních nástrojů - kurzy metrologie.

Prodej: - smykem řízených nakladačů Golem - čelní nakladače - použité stroje

Vzhledem k neustále rostoucímu tlaku poptávky ze strany zákazníků a v zájmu zkvalitňování našich služeb a rozšíření produktového portfolia došlo k transformaci firmy na společnost Truck Data Technology s.r.o.

Firma MEDET působí na českém a zahraničním trhu již od r. 1992 v současnosti tvoří jednu z klíčových firem v oblasti dodávek všech typů tvrdoměrných destiček. Základem je výroba a prodej tvrdoměrných destiček typu Rockwell, Brinell, Vickers a Knoop pro spolehlivé kontroly všech typů průmyslových a laboratorních tvrdoměrů..

Práce: - úklidové - čištění koberců - čištění čalounění - mytí oken - úklidy panelových domů Půjčovna: - úklidové stroje Karcher.

Dodávka - elektroměry - pokojové regulátory - elektronická relé.