Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Kotvení lodí, výrobu a instalaci nových mol,

Servis chladících zařízení, klimatizace.

Prodej, e-shop, eshop: - nejkvalitnější přístroje pro veterinární praxi.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - pracovní oděvy - pracovní obuvi - ochranné pracovní pomůck - hygienické pomůcky - úklidová technika, úklidové textilie a pomůcky - textilní galanterie - papírnictví.

Od roku 1869 vyrábíme teploměry. Od počátku tohoto století pak tlakoměry a regulační přístroje. Již 30 let vyrábíme měřící, regulační a kontrolní přístroje k ochraně životního prostředí.V západní Evropě jsme již řadu let aktivní v oblasti ochrany spodních vod a analýzy spalin. Pro bezpečné uskladňování kapalin ohrožujících spodní vodu dodáváme: ...

Činnost firmy spočívá v provádění kompletních dodávek klimatizace, vzduchotechniky, čističek vzduchu a tepelných čerpadel včetně montážních prací, údržby a servisu.

Dodávka: - celé provozy na klíč pro semenářství a školkařství

Dodáváme stravovací zařízení do provozoven. Montáž a servis kuchyňského vybavení. Projektová dokumentace a poradenství gastronomické technologie provozu. Naší gastronomickou technologii najdete v: - restauracích a jídelnách - ústavech, školách a domovech důchodců - nemocnicích, věznicích - hotelech, kavárnách a barech. Vypracujeme ...

Skupina EP INDUSTRIES se řadí mezi nejvýznamnější průmyslové společnosti, působí v oblastech - energetické strojírenství - dopravní infrastruktura - automobilový průmysl - odpadové hospodářství.

Prodej, oprava, servis: - přídavná zařízení vysokozdvižných vozíků

Prodej: - ortopedické pomůcky - rehabilitační a kompenzační pomůcky - epitézy - kompresivní návleky pro popálené, lymfedémy a po liposukcích - pomůcky pro následnou péči ( chodítka, nástavce na WC**, vozíčky ).

Prodej, e-shop: - diamantová technika - diamantové nástroje. Půjčovna: - nářadí - bourací kladiva - brusky - zahrdní technika - vysavače. Práce: - jádrové vrtání - broušení betonu - řezání betonu, asfaltu.

Dodávka, servis: - koření, aditiva a přidavné látky pro masný průmysl - potravinářské stroje pro masný průmysl.

Služby: -bezpečnostní -detektivní -úklidové -facility management -kontroling zaměstnanců -požární ochrana

Prodej - pokladny a pokladní systémy - parkovací systémy.

Distribuce, prodej: -zdravotnické přístroje a spotřební materiál pro dialyzační střediska -speciální roztoky

Komplexní řešení vytápění a chlazení. Dodávka, montáž - systémy vytápení - systémy chlazení - systémy měření a regulace.

Služby - dodávky komponent řídicích a operátorských systémů - dodávky komplexních řešení v oblasti měření a regulace - dodávky systému pro logistiku výroby.

Dodávka, prodej, oprava, servis, instalace, montáž: -průtokoměry -hladinoměry

Výroba, prodej - třídiče - drtící a třídící lopaty - recyklační drtiče.