Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Prodej a servis stomatologického materiálu, nástrojů a přístrojů.

Činnost: - dodávky vzduchotechnických zařízení - měření a regulace - chlazení a klimatizačních jednotek - vzduchové dveřní clony - záruční a pozáruční servis klimatizace a vzduchotechniky - rekonstrukce vzduchotechnických zařízení - rekuperace - kompletní stavební práce.

Provádíme instalace a opravy klimatizací, vzduchotechniky, tepelných čerpadel a rekuperací. Působíme v Praze a Středočeském kraji.

Výroba zařízení pro automatizaci - polohovadla, rotátory, svařovací traktory, svařovací automaty, automaty pro svařování plazmou - robotizovaná pracoviště.

Elektroinstalační práce. Montáž gastrozařízení do hotelů, vývařoven, škol. Stavba vysílačů.

E-shop - nivelační přístroj optický - měřické pásmo - svinovací metry - vodováhy.

Prodej - 3D tiskárny - 3D tiskové technologie.

Prodej: - pístové, šroubové kompresory - sušení stlačeného vzduchu. Prodej pístových a šroubových kompresorů Remeza a Atmos. Záruční a pozáruční servis kompresorů a sušiček.

Činnost: - letecké služby - aerotaxi - vyhlídkové lety - pronájem letadel - pilotní výcvik

Projekce, výroba: - stroje pro údržbu železničních tratí

Výroba: -laserové řezací stroje -gravírovací stroje

Služby: - vyhlídkové lety - letecká turistika - teambuilding

Služby: -projektově zaměřená činnost v oblasti kamerových systémů -dodávka řešení kamerových systémů

AVETON s.r.o. nabízí komplexní služby v oblasti akustiky a výzkumu a vývoji akustických materiálů. Společnost sídlí na Praze 9, ale činnost provozuje po celé České republice. Poskytuje kompletní služby - konzultace, zpracování počáteční studie a projektové dokumentace, dál pak akustická měření a samotná realizaci. V našich službách využíváme ...

Služby: -náhradní plnění -BOZP, PO a revize -stavební práce a prodej materiálu -call centrum -digitalizace dokumentů -informační a telekomunikační technologie -velkoobchod kancelářských potřeb -velkoobchod, maloobchod pracovních oděvů -velkoobchod, maloobchod čistící prostředky -úklidové služby

Výroba, servis: - víceosá univerzální CNC centra - obrábění hliníku a hliníkových profilů - obrábění kompozitního materiálu - využití v leteckém, automobilovém průmyslu - technická podpora.

Internetový obchod, e-shop: - čističky, zvlhčovače vzduchu - vysavače - tepovací stroje - čistíci stroje na koberce, podlahy - infrazářiče - sušičky ovoce

Činnost: - zakládání, údržba zahrad a veřejné zeleně - kácení, prořez stromů - montáž závlahové systémy - stavba jezírek

Prodej, montáž, servis: - klimatizace - tepelná čerpadla

Maloobchod, prodej: -fotografické zboží Služby: -fotografické -videozáznamy

Prodej: - nádoby na komunální odpad - kontejnery pro sběr odpadů - odpadkové koše - stojany na odpadové pytle - průmyslová kolečka, pojezdová kola a kladky