Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Činnost: - průkazy energetické náročnosti budov (PENB) - energetické audity - energetické posudky

Dodávka, montáž, oprava, servis: - systémy větrání s rekuperací tepla a vlhkosti - rekuperační jednotky

Služby: -komplexní řešení pro restaurace a kavárny Práce: -vzduchotechnika a klimatizace -umělecké malby Prodej, montáž: -vybavení kuchyní -gastro vybavení -nádobí -kamerové systémy -pokladní systémy

Pronájem: - lodě, vodních skútry, Flyboard Služby: -adrenalinová dovolená

Prodej, e-shop - trezory - kufry a pouzdra na zbraně.

Dodávka, prodej, montáž: -solární systémy

Výstavba, provoz: - biostanice - fotovoltaické elektrárny

Práce: -čištění kanalizace -monitoring kanalizace

Systémy pro ovládání a kontrolu domů a bytů Dodávka, poradenství a montáž - ovládání, monitoring a zabezpečení domu - kamerové systémy - audio video systémy - osvětlovací a topné systémy.

Návrh a výroba jednoúčelových strojů - automatické a poloautomatické montážní a výrobní linky - automatizační technika.

Poradenská činnost související s výstavbou a provozem BPS

Prodej: - ložiska, těsnění, rychlospojky a rozvody, hadice, nástroje a nářadí, - materiál pro lepení a spojování Loctite, lineární vedení Seeger a průmyslová hygienu Tork.

Zpracování - biomasa Servis a výstavba bioplynových stanic Projektování a realizace technologií pro BPS Prodej - zemědělská technika - tatra traktory - nákladní vozy tatra Servis - zemědělská technika - nákladní vozy TATRA

Výhradní zastoupení: - autobusy VAN HOOL Prodej: - náhradní díly na autobusy Zajištění: - nákladní doprava (tuzemská a mezinárodní)

Rekuperace na klíč Rekuperace tepla, nejen pro ekologické a úsporné bydlení, ale také pro pasivní domy. - rekuperační jednotky

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Společnost CHARMONT s.r.o. nabízí ve všech odvětvích průmyslu tyto činnosti: inženýrská činnost zpracování projektové dokumentace dodavatelská činnost realizace investičních celků „na klíč“ montážní činnost rekonstrukce a modernizace opravárenská činnost poradenská a konzultační činnost.

Výroba a prodej - nástroje pro průmyslové obrábění KOMET, DIHART, JEL.

Výroba - mechanické a elektronické měřící zařízení pro železnici

Společnost se specializuje na vývoj a výrobu manipulační, vážící a transportní techniky. Jde o českou společnost s jistotou kvality a precizního provedení. Samozřejmostí je servisní údržba a optimalizace stavu zařízení. Pružný a individuální přístup, vývoj zařízení podle potřeb klientů. Více než 50 let zkušeností v oboru.

Tvorba návrhů, dodávka a servis klimatizací pro byty, kanceláře a budovy.

Dodávka - vysokootáčkové HSC obráběcí elektrovřeteny