Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Prodej, instalace a servis klimatizace pro byty, kanceláře, laboratoře, telefonní ústředny, místnosti serverů a zdravotnictví.

VTS Group je předním výrobcem na trhu klimatizačních a vzduchotechnických jednotek. Pečlivě sledujeme trh a rychle reagujeme na jeho změny. To nám umožňuje poskytovat našim klientům ta nejlepší řešení šitá na jejich míru. Klimatická pásma a oblasti pro nás nejsou důležitá. Naše vzduchotechnické jednotky zaručují vzduchový komfort bez ...

Dovoz, prodej knihařské stroje a zařízení pro knihařské zpracování.

Výroba a dodávky kogeneračních jednotek s plynovými motory.

Jsme česká společnost působící na domácím i zahraničním trhu v těchto oblastech: - laboratorní přístroje - ingredience a technologická zařízení - laboratorní diagnostika.

Voda, kanalizace, studny, vodní zdroje. Služby: - vrtané studny - vyhledávání vodního zdroje - vrty pro tepelná čerpadla. Realizace: - studny. Voda, kanalizace. Čerpací technika - prodej Montáž: - čerpadla - pumpy. Stavebnictví - příprava staveb. Geologické práce, stroje. Provádí: - hydrogeologický průzkum.

Malování, tapetování, nátěry, kompletní úklid, čistění koberců a čalounění, montáže nábytku. Prodej koberců a linolea (PVC), včetně pokládky.Manipulace s nábytkem, příprava, zakrytí.Velký výběr PVC, koberců bytových, zátěžových a speciálních s protišpinivou úpravou v široké škále barev, cen a šíří.Nátěry fasád.Služby hodinového manžela.Přijedeme ...

Zakázková výroba kompozitů - Aplikujeme carbon, kevlar karbon, uhlík, sklolaminát, laminát a jiné kompozity. Vyrábíme makety, CNC modely, formy, prototypy, závodní lodě, tuningové doplňky, carbonové díly a tuningové úpravy, karoserie, kapotáž, designový nábytek, stínidla, 3D reklama, plastiky, filmové a divadelní kulisy, dekorace, rekvizity, ...

Školení: - bezpečnost práce - požární ochrana. Prodej, servis: - hasicí přístroje - hydrantové systémy.

Prodej, opravy, montáž i servis plynových spotřebičů, kotlů, bojlerů a hořáků. Servis Junkers, Protherm, Viessmann, Therm, Viadrus, Quantum, John Wood, Honeywell, Dakon, Baxi, Reem aj. Servis, montáže a dozor kotelen. Prodej, montáž a servis solárních systémů.

Naše firma GPS Praha, spol. s r.o. je výhradním distributorem a servisním střediskem pro část sortimentu koncernu Tyco Healthcare, druhé největší zdravotnické firmy na světě. Na českém trhu působíme již od roku 1990, patříme tedy mezi nejstarší dodavatele zdravotnického materiálu a přístrojů. Téměř patnáctiletá tradice a zkušenosti nám ...

Firma SCHAKO byla založena v roce 1928, v německém městečku Kolbingen. Firma SCHAKO je jednou z předních firem na výrobu komponentů pro vzduchotechniku v Evropě. Zákazník si může vybírat z bohaté škály výrobků, které jsou standardně používány při distribuci vzduchu. Firma disponuje vlastní vývojovou laboratoří kde je možné simulovat ...

Dodavatel širokého sortimentu nástrojů, nářadí a měřidel pro kovoobrábění. Řezné nástroje: -vrtáky, záhlubníky, výhrubníky, frézy, Nářadí pro upínání nástrojů. Nářadí pro upínání obrobků. Elektrické ruční nářadí. Pneumatické nářadí. Měřidla klasická a digitální: -posuvky, hloubkoměry, výškoměry, dutinoměry -mikrometry, ...

Dodávka, prodej zdravotnické techniky POCT přístroje a rychlá diagnostika.

Prodej a odborný servis: - elektronické pokladny - počítačové obchodní systémy - váhy - nářezové stroje - kávovary - kávomlýnky - etikety - obalový materiál.

Prodej a servis zdravotnické terapeutické techniky. Periodické technické kontroly, kalibrace přístrojů a příslušenství. Specializace na terapeutickou techniku výrobce Enraf-Nonius.

Prodej zkušební a měřicí techniky pro nedestruktivní kontrolu materiálu.

Firma ERPOS s.r.o. se zabývá dodávkami pokladních počítačových systémů POS pro prodejny, maloobchody i velkoobchody, včetně rozlehlých sítí propojených pomocí telefonních linek. Zajišťujeme instalace, školení i servis. Dále dodáváme systémy do restaurací, hotelů, prodejen rychlého občerstvení, fitness klubů a podobně.

Chlazení, klimatizace, tepelná čerpadla - montáž, servis, opravy a údržby.

Technické kontroly na manipulační technice vzv. Školení obsluh vozíků, vystavení oprávnění průkazu. Revize hydraulických zařízení. Prodej průmyslových pneumatik.

Nabízíme služby z oblasti silnoproudých a slaboproudých zařízení, realizaci a servis. Tvoříme šifrované komunikační kanály v úrovni vojenských aplikací. Dodáváme zabezpečovací systémy do domů a společností. Kontrolujeme a zamezujeme únikům dat. Zařídíme fyzickou ostrahu budov, majetku a osob.

Společnost s celosvětovou působností v oblasti péče o zdraví. Zaměřuje se na výzkum, vývoj, výrobu a prodej farmaceutických přípravků, nutričních přípravků, prostředků zdravotnické techniky a diagnostiky.

Vyrábíme lasery pro průmysl a medicínu. Lasery a laserové systémy pro značení, gravírování, řezání, sváření a prům. aplikace. Zakázkový laserový popis a gravírování. Lékařské a kosmetické biostimulační a výkonové lasery, bio a polymerizační lampy.