Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Činnost: - dovoz zdravotnické techniky a speciálních materiálů pro zdravotnictví. Našimi doménami jsou obory: - oftalmologie - ORL - neurochirurgie - dermatologie. Dodáváme slovenským a českým lékařům a optikům nejkvalitnější přístroje, nástroje a materiály dostupné na světových trzích. Naše komplexní servisní podpora ...

TECTRA A.S. působí na českém trhu od roku 1990. Nabízíme řešení úloh v oblasti: - měření - kalibrace - diagnostiky ve spolupráci se světovými výrobci. Poskytujeme technickou podporu, záruční i pozáruční servis a kalibrační služby. Nabízíme pomoc a konzultace při řešení úloh měření.

Výrobce a dodavatel těžních strojů a zařízení pro vertikální dopravu v hlubinných dolech.

Distribuce techniky z oboru klinická diagnostika, molekulární biologie a genetika.

Dodavatel širokého spektra reagencií a spotřebního materiálu s využitím v mnoha laboratořích zabývajících se základním výzkumem, molekulární diagnostikou, forenzními vědami, či analytikou.

Montáž, revize a servis - elektrická zabezpečovací signalizace EZS - samostatné televizní okruhy CCTV - přístupové systémy ACS

Výroba, prodej: - pelety Projekce, instalace: - solární panely Výstavba: - fotovoltaických elektráren Dodávka, instalace: - linky na výrobu pelet

Prodej, servis a opravy mechanických a digitálních vah..

Čerpací technika. Nabízíme tyto realizace: - tlakové kanalizace - domácí vodárny - AT stanice - čerpadla na čistou vodu a kalová.

Firma MICRONIX ČR, spol. s r. o. je tvořena centrálou v Praze a spřízněnými společnostmi MICRONIX SK, MICRONIX PL a MICRONIX HU, a je držitelem certifikátu kvality ISO 9001 : 2000. Disponujeme vlastní montážní skupinou a zabýváme se nejen mezinárodním obchodem, ale také kalibracemi a záručním i pozáručním servisem na všechny naše produkty.. ...

Pohony pro ovládání vratové a bránové techniky. Sekční vrata hřídelové a řetězové. Rolovací vrata roletové nástrčné, roletové převodové a roletové trubkové.

Montáže zabezpečovacích, požárních a kamerových systémů.

Dodávka: - obráběcí stroje a jejich příslušenství.

Služby: - návrh, realizace zahrad, - údržba veřejné zeleně. - úklidové, - zimní údržba chodníků, komunikací, - zemní, výkopové, terénní úpravy.

Kompletní služby v oblasti tepelných čerpadel a klimatizace Lg, Toshiba. Samozřejmostí je cenová kalkulace montáže zdarma. Mimo montáží, servisu, údržby a oprav tepelných čerpadel a klimatizací LG a Toshiba poskytujeme poradenství v dané oblasti. Sice se specializujeme hlavně na značky LG a Toshiba, ale dodáváme, montujeme a servisujeme i jiné ...

Nákup, prodej a servis lesní a dřevařské techniky. Nabízíme i školení ke strojům.

Kovoobráběcí a tvářecí stroje: - nákup, výkup, prodej - přeprava a stěhování nových i použitých - servis, montáž a demontáž - likvidace a odvoz ze zrušených provozů - zajištění nákupu nového stroje dle dodaných technických požadavků. Dále zhotovujeme znalecké posudky v oboru strojírenství a autodopravy.

Prodej technologií, zařízení a vybavení pro autoservisy a pneuservisy. - technologická sada na opravy poškozených autoskel GRD-systém, technologie na odstranění šmouh a škrábanců na sklech, odlešťování předních světlometůtechnologické sady a testery na detekci a opravy motorů, EGR ventilů, turbo okruhů, elektrosystémů motorových vozidel, ...

Prodej: měřící a řídicí systémy plochých ocelových materiálů.

Společnost se zabývá technickým zařízením budov a technologiemi pro úpravu klimatu.