Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Realizujeme automatické závlahy zahrad, parků a sportovišť, projekt zavlažování zahrady na klíč, závlahové systémy všech velikostí, indoor závlaha skleníků. Zajišťuje travní koberce.

F.C.S. EUROPE váš spolehlivý partner v dodávkách profesionální úklidové techniky a čistících strojů. Prodej, servis, pronájem: - podlahové mycí stroje - vysavače - průmyslové vysavače - jednokotoučové stroje - zametací stroje - vysokotlaké čistící stroje - extraktory pro čistění koberců - úklidové vozíky - čistící prostředky.

Výroba a prodej strojů a náhradních dílů pro obalovny živičných směsí a betonárny.

Pronájem a půjčovna námořních plachetnic a motorových člunů v Chorvatsku.

Projekce, dodávka, montáž, servis: -větrání -vytápění -klimatizace Zastoupené značky: -TOSHIBA -LENNOX -JANKA -CIC* HŘEBEC -GEA*-LVZ* -SYSTEM AIR* -REMAK -ELEKTRODESIGN.

Projekce, dodávky, montáž, servis, revize hasících zařízení. Zabezpečení proti požáru

Prodej a servis digitálních a mechanických vah a vážicích zařízení v Praze.

Provozujeme půjčovnu lodí. Nabízíme vodácké potřeby. Pořádáme vodácké akce, letní tábory a festivaly.

Montáže, instalace, oprava, servis zabezpečovací techniky: - kamery, kamerové systémy - elektronické zabezpečovací systémy EZS - vratové senzory - přístupové systémy.

Nasazování řídících systémů automatizace technologických procesů; implementace řídících systémů do podnikových informačních systémů. Elektrické měřicí, testovací a kontrolní zařízení; elektrické lékařské přístroje. Instalace a opravy vzuchotechnických, topenářských a ...

Jsme instalační, projektová a softwareová firma v oblasti technických zařízení budov, která nevyrábí, ale projektuje, dodává, montuje, uvádí do provozu, měří a servisuje: - vzduchotechnická zařízení - klimatizační zařízení - vytápění.

Zastoupení japonské společnosti KLEENTEK Industrial Co., Ltd. - přístroje na elektrostatické čištění typ ELC - dehydrátory, typ DH "sušení" systémů strojů za provozu - kontrola znečištění přenosná olejová laboratoř KLEENMONITOR - vyhodnocuje částice olejových kalů - oddělování režných kapalin pronikajících do olejových náplní strojů.

Společnost Medical Trade, s.r.o. - výroba, prodej a servis stomatologické techniky. Dodáváme kompletní vybavení stomatologických ordinací. Jsme výhradními dodavateli zubních souprav a křesel značky STOMADENT a separátorů amalgámu značky SKANTECH. Naše společnost také dodává stomatologická křesla a lékařské sedačky / židličky od firmy ...

Soukromá letecká společnost, jejíž doménou je převážně charterová letecká přeprava osob a nákladů a letecký servis s oprávněním pro údržbu letounů dle EASA PART 145. Naše společnost zajišťuje již od roku 2001 na základě provozních povolení nejenom letecký servis letadel, ale i charterovou dopravu osob a nákladů po celé Evropě svojí flotilou ...

Výroba, prodej a servis zdravotnické techniky a wellness. Nabízíme: - vířivé vany - lehátka a stoly - přístroje elektroterapie - ultrazvuky - kombinované přístroje - magnetoterapie - lasery - lymfodrenáže - hydrocolon terapie, parafínové lázně a kryoterapie.

Prodej zařízení, software a spotřebního materiálu pro předtiskovou přípravu (polygrafii). Zařízení pro průmysl - INKJET. Poskytování servisu.

ROHOŽE a rohožky AstroTurf na míru do vchodů pro vnitřní a i venkovní prostředí, rohože pro chov drůbeže - dovoz, prodej. Dovoz a prodej výrobků firmy KRIWAN Industrie-Elektronik, GmbH Německo: čidla teploty do vinutí elektromotorů, tepelné ochrany motorů a kompresorů, sledovače teploty čidla počasí: čidla světla, soumraku, rychlosti větru, ...

Komplexní služby: -výtahy (všechny typy) -nákladní plošiny -plošiny pro přepravu imobilních občanů -zdvihací zařízení. Kovovýroba: -tváření (stříhání, ohýbání, děrování) na CNC strojích: -ocelové a nerezové plechy. Stavební zámečnictví, výroba: -ocelové konstrukce -balkony -zábradlí. Výroba, obchod: -výtahové díly ...

Prodej gastronádobí: DASPO vyrábí a dodává zařízení, nářadí, nádobí a příslušenství pro gastronomii, pro kuchyně restaurací, hotelů a společného stravování, pro servírování a rauty

Technicko - organizační činnost v oblasti požární ochrany staveb a projektů. Zpracování dokumentace požární bezpečnosti staveb ke stavebnímu řízení, územnímu řízení, kolaudaci či pasportizaci objektu. Zpracování požárních řádů, poplachových směrnic, operačních karet PO.

Prodej měřících přístrojů pro vzduchotechniku a oprava. Vytváříme designové iCON a radiální ventilátory a sušičky rukou.