Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Dodávka náhradních systémů pro tramvaje a trolejbusy, tramvajové trati a trolejové vedení. Modernizace tramvají a trolejbusů.

Velkoobchod, prodej, dovoz: -lodí a příslušenství -lodní chemie -polyesterové a epoxidové tmely -lodní barvy Výroba: -laminátové díly -lodní díly -laminátové prvky pro kancelář, průmysl a stavbu

Vývoj a výroba elektroniky pro radioaktivního záření. Dodávka - laboratorní technika Vývoj a výroba - laboratorní technika - i na zakázku.

Prodej vyšívacích strojů Melco a Schiffli, vyšívacího softwaru Wilcom či materiálů pro vyšívání. Poskytování poradenství i služeb v oboru vyšívání.

Výroba a prodej obalů pro: - potravinářství - farmaceutický průmysl - spotřební zboží - reklamní účely.

Prodej, servis, revize a pronájem - stavební výtahy BÖCKER a GEDA Prodej - vrátky - míchačky - koše na beton - bádie Pronájem - vrátky - míchačky - koše na beton - bádie

Firma I.S.H. Praha, Ing. Hrabánek - inženýrská činnost pro oblast strojírenství, konstrukční činnost -obor pevnosti konstrukcí, analýza konstrukcí MKP, FEM, konstrukční činnost. Počítačová analýza kovových konstrukcí pomocí metody konečných prvků - MKP, FEM. Certifikované pracoviště dle ISO. Firma v současné době provádí následující ...

Činnost: - výroba speciálně konstruovaných plynových spotřebičů - optimalizace spalování topných plynů - technická příprava a zajištění emisního měření - rekonstrukce, opravy plynových spotřebičů

Velkoobchodní a maloobchodní prodej spotřebního lékařského a laboratorního materiálu; výroba a opravy lékařských přístrojů, nástrojů a zdravotnických potřeb. Velkoobchod s potřebami pro dentisty, laboratoře, nemocnice, lékárny, vč. zdravotnických přístrojů a ortopedických výrobků.

InService je moderní společností zabezpečující havarijní servis, opravy a údržbu technického vybavení budov, plošně po celém území České a Slovenské republiky a dále lokálně v Budapešti. Společnost Inservice zajišťuje 24 dodin denně 365 dní v roce havarijní službu, servisní práce, opravy, pravidelné preventivní prohlídky a revize, v ...

Přístrojová technika pro analýzu vody. Provozní přístroje: - koncentrace kyslíku - pH - ORP - knduktivita - koncentrace chloru - koncentrace ClO2 - koncentrace ozonu - fotometry: - obsah organických látek - zákal vody - koncentrace ozonu - provozní snímače - pomocná zařízení - analyzátorové ...

Dodávka - analyzátory pro laboratoře - diagnostické soupravy Dovoz a distribuce - zdravotnický materiál - léky - oftalmologie

- realizace dodávky v oblasti profesionální gastrotechnologie na klíč a je importérem převážně produktů výrobců Meiko, Etol, Rieber, ale i dalších.

Výroba: - radioaktivní prvky a sloučeniny. Činnosti společnosti: - sterilizace zdravotnického materiálu - sterilizace obalových materiálů - dekontaminace a sterilizace farmaceutických a kosmetických surovin - dekontaminace a desinsekce potravin a potravinářských surovin - ošetření uměleckých předmětů a předmětů historické ...

Pronájem, prodej, servis, leasing. Půjčovna malé mechanizace: -vibrační technika -bourací kladiva -šroubové kompresory -míchačky -závitořezy -topidla -brusky -vysavače-průmyslové, pro domácnost svářečky -pily a další profesionální nářadí.

Zdravotnická technika - prodej dodávka - spotřební zdravotnické přístroje.

Laboratorní vybavení. Testování. Koagulace, POCT, autoimunita, infekční diagnostika a serologie

V e-shopu Dortisimo.cz prodáváme cukrářské náčiní, potřeby pro výrobu dortů. Silikonové formy a žilkovače, ornamenty, bordury, girlandy, listy. Nejedlé dekorace, svatební figurky. Potravinářské barvy, jedlé fixy.

Výroba, prodej, půjčovna: - mobilní teplovzdušná topidla: - naftová olejová - elektrická - plynová - teplovzdušné kotle - klimatizace s ionizací - mobilní odvlhčovače vzduchu. Montáže, prodej: - kartové vstupní systémy - dveřní zavírače - generální klíče.

Výroba nádrží pro farmaceutický průmysl - ocelové konstrukce.

Velkoobchod a maloobchod - homologované vodoměry GIOANOLA.

Montáže - solární systémy - tepelná čerpadla Daikin - automatické kotle na uhlí Galmet.

Bezpečnost práce - poradenství - kontroly - zpracování technické dokumentace - školení dodávka - bezpečnostní tabulky. Požární ochrana - poradenství - zpracování technické dokumentace - školení. Dodávka - bezpečnostní tabulky.

Prodej - děrované profily - trubky - děrovací stroje a konstrukce.