Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Technické prohlídky lodí a vývoj satelitních telefonů.

Profesionální čerpací technika a příslušenství.

Výroba: - zařízení a strojů na prostřihávání, děrování profilů.

Prodej, velkoobchod, maloobchod: - dřevoobráběcí stroje.

Dovoz lodí pro rychlostní kanoistiku.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení Poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob

Zastoupení amerického výrobce motorů: - motory pro zahradní techniku a průmyslová zařízení - elektrocentrály - čerpadly - tlakové mycí stroje - elektrocentrály pro sváření - čtyřtaktní motory - dieselgenerátory - motorgenerátory - dieselagregáty - originální náhradní díly.

Profil činnosti - vysoké napětí. Návrh, poradenství, prodej, nákup, servis: Transformátory - olejové - suché zalité pryskyřicí - distribuční - měničové, usměrňovačové - trakční - pecní - speciální. Trafostanice - plechové - betonové. Měřící transformátory - proudu - napětí - kombinované. Svodiče ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -záložní zdroje UPS -usměřňovače -střídače -spínače -fotovoltaické články -software

Měření podélných nerovností na vozovkách. Výzkum ve strojírenství, stavebnictví a dopravě.

Poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob

Půjčovna vysoušecích a odvlhčovacích přístrojů do budov.

Výroba a prodej - docházkové systémy a hodiny TIMEBOX - časová razítka - průmyslové a dílenské hodiny - sportovní ukazatele - ukazatele skóre - reklamní totemy, hodiny, vývěsné štíty a efekty - světelná reklama.

Řešení průmyslové automatizace. Vývoj software i hardware. Výroba CNC strojů pro řezání vodou, brusek, robotických pracovišť.

Truhlářství, podlahářství, výroba nábytku.

Nabídka rekonstrukci budov a výtahů. Štukatérské a vyklízecí práce.

Velkoobchod s gastronomickým zařízením.

Výroba a pokládka podlahovin. Nabízíme: linoleum, textilní a elastické podlahy, parkety, obklady, dlažbu a kámen.

Distribuce pohonů pro vrata a brány a automatické dveře.

Výroba a prodej techniky pro organizací státní správy. Audio a video technologie.