Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Výroba a dodávání ATS panelů pro zajištění elektrické energie do domů a firem. Servis elektrocentrál jedno i trojfázových a naftových.

Prodej použitých obráběcích a tvářecích strojů

Nabízíme materiály pro autoservisy -brusivo -lepidla -tmely -maziva

Zajišťujeme kompletní dodávku a montáž vzduchotechniky

Prodej a montáž - vzduchotechnika - odsávání - klimatizace - chlazení - odvlhčování a vytápění pro firemní, soukromé a průmyslové prostory.

Hledáte odborníka na průmyslové pece? Společnost CHEMITERM-PECE-CZ s.r.o. působí na českém trhu od roku 1991 a nabízí tak dlouholeté zkušenosti v oboru. Zabýváme se konstrukcí, projektováním, dodávkou, zkoušením, uváděním do provozu, opravami, repasemi a modernizacemi průmyslových pecí, rozvody topných i technických plynů a ochranných atmosfér. ...

Vybavení pro velkokapacitní prádelny. Nabízíme Vám: - žehliče - vkladače - průmyslové pračky - skladače prádla - tunelový finišer.

Nabídka chladicích jednotek, klimatizací a průmyslových vzduchových clon.

Dodavatel prvotřídních produktů v oblasti ocelových lan, řetězů, vázacích prostředků a příslušenství. Dovoz, velkoobchodní i maloobchodní prodej Květinové dráty - vázací na dřívku, modré žíhané, pozinkované, zelené - lakované.

Služby - poskytování služeb v oblasti BOZP a PO - vypracování požárně bezpečnostního řešení staveb

Vývoj a výroba jednoúčelových strojů a zařízení.

Kalibrace a opravy laboratorních přístrojů.

Čalounické práce Prodej: - molitanů - pěny studené a líné - matrací na míru.

Prodej bio potravin, přírodní kosmetiky a ekologických čisticích prostředků.

Prodej a servis tvářecích nástrojů a strojů TOSKAR. Vytváříme: - lisovací nástroje - ohraňovací lisy - střižné nože - tabulové nůžky.

Vývoj a výroba - elektronické tachografy pro kolejová vozidla včetně programového vybavení pro analýzu zaznamenaných dat - komponenty palubních záznamových systémů pro letouny a vrtulníkyintegrace systémů záznamu dat pro letouny a vrtulníky

Výroba, dodávka a montáž - mříže - garážová vrata - vjezdové brány - pohony Dodávka a montáž - žaluzie - rolety - sítě proti hmyzu Výroba, dodávka a montáž - okna - dveře Zednické práce

Prodáváme Biolampy Biostimul, fototerapeutický přístroj, používaný k léčbě mnoha zdravotních problémů. Poradíme Vám, jak biolampu Biostimul aplikovat. Nabízíme výhody a soutěže pro zákazníky.

Dovoz a prodej vybavení do škol a vzdělávacích středisek.

Nákup a prodej produktů pro zemědělství, rybářství, lesnictví a zahradnictví.

Dodávka vzduchotechniky, klimatizací, chlazení, vytápěné, odvlhčovačů a ventilace.

Dovoz a prodej: - dřevoobráběcí stroje a nástroje.

Prodej a servis balicích, plnicích a etiketovacích strojů.