Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Prodej zdravotnické techniky - analyzátory krevních plynů, glukometry, ketometry, laktátometry, kreatininometry.

Servis, výměna a pravidelná klimatizace Elektroinstalační práce Dodávka, montáž a servis - tepelná čerpadla Topenářské práce - kompletní dodávky - rozvody topení - peletová kamna Čištění - kuchyňské provozy a mytí - klimatizační jednotky Vodoinstalační práce - kompletní dodávky - rozvody ...

Přenosné a pojízdné hasicí přístroje a hydranty - servis, prodej a revize.

Návrhářská, designérská a aranžérská činnost. Výroba dekorací pro reklamy, film a společenské akce.

Zprostředkování dopravní služby a jeřábnické práce práce s vysokozdvižnou plošinou.

Dodávka servis a prodej: - tepelná čerpadla - klimatizace.

Prodej, montáž, servis, opravy, e-shop - trezory na peníze a cennosti, sejfy - archivační skříně

Prodej, e-shop - minipočítače Lady-Comp pro přirozenou antikoncepci a plánování početí Baby-Comp

Elektroinstalační práce, prodej a montáž kamerového systému, domácích telefonů a pohonů vrat NICE.

Zprostředkování obchodu a služeb

Dodavatel pro gastronomii a masnou výrobu. Dovozce nožů Ivo, koření Beck.

Čistící a průmyslové utěrky a textilie. Pravidelná výměna a pronájem.

Požární rozvody Kotelny - výměníkové stanice Projektové dokumentace Topenářství montáž - topné systémy - ústřední a podlahové vytápění Prodej - instalační materiál - kotle - otopná tělesa Bourací práce - sanitární systémy - vodovodní rozvody v rodinných, bytových domech i průmyslových ...

Prodej - antény - cestovní adaptéry - audio - video - přenosné audio - média CD, DVD - elektroinstalační materiál - přívody a rozbočky - prodlužovací kabely - přepěťové ochrany - svítilny - foto příslušenství - sluchátka a mikrofony - paměťové karty - časové spínače.

Výroba - sportovní potřeby Kovoobrábění - lisování - lisovací nástroje

Autočalounictví - čalounění sedel na motorky Veškeré čalounické práce: - bary - restaurace - herny - lodě - letadla - opravy a servis Opravy veškerých druhů sedacích souprav, veškerý servis čalouněného sedacího kancelářského nábytku - veškeré dekorační a odhlučněné čalounění dveří do bytu Dodávka ...

Prodej použitého textilu z Německa a Anglie Sběrna a opravy šicích strojů.

Dodávka a montáž tepelných čerpadel

Výroba: - obalové materiály: - PE fólie, stretch fólie, bublinkové fólie, PO fólie, vázací pásky, lepicí pásky, pěnový PE, kartonáž. Dodávky: - balicí stroje: - ovinovací, páskovací, zalepovací, fóliovací, svářecí - balicí linky Antikorozní obalové materiály.

Autorizovaný distributor stříkací a lakovací techniky Kremlin Rexson.

Prodej, servis: -měřící a analytická technika, přístroje. -přístroje pro měření v chemických procesech.