Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Čištění průmyslových - tukových odtahů vzduchotechniky - čištění chladírenského zařízení v potravinářských provozech Výškové práce pomocí horolezecké techniky opravy střech, nátěry a montáž konstrukčních prvků, rizikové kácení, mytí oken.

Nabízíme prodej, pronájem a servis průmyslových lamelových kompresorů. Produkty: - kompresory - vývěvy a dmychadla - ventilátory - sušičky - filtry, úprava vzduchu - technika kondenzátu - příslušenství - pneumatické nářadí - fitinky - půjčování kompresorů.

prodej zahradní techniky a nářadí

Prodej domácích potřeb a kuchyňského vybavení. V našem sortimentu naleznete, skleničky, fondue, nože, plastové misky, lavory, kbelíky, umyvadla, škopky.... dávkovače saponátu a mýdla, schůdky, chladicí boxy, drobné elektrospotřebiče a další. Dále nabízíme odkapávače, pokojové konvičky na rostliny, odpařovače vody, nákupní tašky na kolečkách, ...

Jsme pronajímateli vysokozdvižných zařízení. Zabýváme se pronájmem a prodejem zařízení, strojů a stavebních buněk např. kompresorů, generátorů, pracovních plošin, závěsných pracovních plošin i stavebních strojů. Nabízíme pronájem, prodej a dopravu.

Jsme pronajímateli pracovních plošin a jiných vysokozdvižných zařízení. Zabýváme se pronájmem a prodejem zařízení, strojů a stavebních buněk např. kompresorů, generátorů, pracovních plošin, závěsných pracovních plošin i stavebních strojů. Nabízíme pronájem, prodej a dopravu.

Autopůjčovna - dodávky - mikrobusy Pojištění automobilů

Prodej, servis, e-shop: - nářadí - ruční nářadí - elektrické nářadí - pneumatické nářadí - kufry na nářadí - řezné a brusné flex kotouče, brusné lamelové talíře - nářadí pro autoservisy.

Zabýváme se pronájmem karavanů včetně servisu a dopravy po celé Evropě. Na našich stránkách naleznete detailní informace včetně 3D prohlídky, cen, rezervačního systému a vyhledávání kempů.

Export, import nátěrové hmoty a stroje k jejich přípravě. Zastoupení těchto značek: - aditiva EFKA - pojiva NeoResins - tónovací systémy - Ralston, BICCS, - tónovací stroje Fast&Fluid Management

Obchodní činnost. Velkoobchod, maloobchod, prodej. - stroje, strojní zařízení - náhradními díly pro stroje - zboží průmyslové výroby.

Obchodní činnost. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - stroje, strojní zařízení - náhradní díly.

Společnost poskytuje kompletní servis a podporuje lokální i globální projekty všech typů i fází pro farmaceutický biotechnologický a průmysl zdravot.prostředků

Návrhy nedestruktivní kontroly Prodej zařízení, přístrojů a příslušenství pro defektoskopii Výroba přístrojů pro defektoskopii Výroba a dodávky manipulátorů a defektoskopických linek Dodávky rentgenových pracovišť

Odborné práce, konzultace, expertízy, výzkum v oborech: - telekomunikace a radiokomunikace - telekomunikační sítě a služby pevné i mobilní - družicové spoje, spojovací systémy, přenosové systémy po vedení, optické a rádiové, koncová zařízení, vysílací systémy rádiové a televizní, návrhy kmitočtů a kmitočtové koordinace, pošty (poštovní sítě ...

Maloobchod, prodej: - metráže, látky - textilní galanterie: - měkká galanterie - pletací a háčkovcí příze, nitě, vlna - korálky, knoflíky - šicí potřeby. Příjem: - šicí stroje k opravě.

Poskytujeme: - služby v oblasti dodávek technologie, nádobí a náčiní pro všechny typy gastronomických provozů.

Prodej šicích a vyšívacích strojů: - Husqvarna, Viking - Overlocky. Prodej: - textilní galanterie - metráže - oděvní látky. Opravy a úpravy oděvů.

Maloobchod, prodej: - pracovní oděvy - pracovní obuvi - ochranné pracovní pomůck - hygienické pomůcky - úklidová technika, úklidové textilie a pomůcky - textilní galanterie - papírnictví.

Zdravotnická technika a zařízení. Biotronik® je evropská společnost s vedoucím postavením v oblasti biomedicíncké technologie. Soustřeďujeme se na pomůcky pro vaskulární intervence a elektroterapii srdce. Naše produkty pomáhají lékařům zachraňovat životy a zlepšovat kvalitu života jejich pacientů.

Prodej - automobily Internetový prodej - lodní příslušenství Prodej - loděinternetový prodej - lodní příslušenství

Rozvoj obnovitelných zdrojů energie. Výstavby fotovoltaických elektráren na klíč.

Zabýváme se pronájmem profesionální filmové a foto techniky. Nabízíme kamery, rekordéry, monitory, reflektory, záblesková světla a mnoho dalšího.

Zajištění větracích turbín pro průmyslových a sportovních hal, zemědělských objektů,