Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Klimatizace, větrací soustavy, zvlhčování, odvhlčování, rekuperace.Projekty a dodávky

Vzduchotechnika - odsávání, filtrace, vysávání, rekuperace, ventilace, cleanroom. Proenviss garantuje účinnost řešení v oboru vzduchotechnika: filtrace, odsávání, ventilace nebo Vám vybere optimální mycí stroj, vysavač, odsavač nebo odprášení.

Firma CIBET byla založena v roce 1990. Patří mezi významné firmy v oblasti prodeje a distribuce: - nářadí - nástrojů - strojů pro stavebnictví a průmysl. Současně distribuuje i zahradní techniku. .

Výroba a servis silničních, železničních a plošinových vážních systémů.

Projekce a dodávka gastronomických zařízení.

Půjčovna: -brusné a čistící stroje na parkety a podlahové krytiny.

Společnost ESPE CZ s.r.o. je firma zabývající se činností v oblasti komunálních služeb. Aktivitami společnosti ESPE CZ s.r.o. jsou: - strojní zametání samosběrnými vozy - kropení a tlakové splachování včetně vysokotlakového splachování - mytí znečištěných komunikací - promptní úklid znečištěných vozovek stavební či zemědělskou ...

Zajištění servisu polygrafických strojů a techniky. Kompletní služby pro tiskárny.

- autorizovaný distributor a servisní partner Samsung klimatizace, tepelných čerpadel a rekuperačních VZT jednotek.

Výroba, prodej a servis - tampónové stroje - příslušenství k tampónovým strojům

Import, dovoz: - stroje pro pekárenskou a cukrárenskou výrobu.

Akustická měření a studie Praha. Provádíme měření hluku ve venkovním i vnitřním prostředí, hodnocení včetně znaleckých posudků.

Maloobchod, služby, import, export ASHFORD HANDICRAFTS Ltd. z Nového Zélandu. : - tkalcovské a pletařské stroje a zařízení, česaná příze - kolovrátky, tkalcovské stavy a příslušenství, vlna pro předení, kartáče a barvy na vlnu, příze. Kurzy předení a tkaní.

Prodej - tiskařské stroje, zařízení a potřeby

Nabízíme prodej, pronájem, montáž, servis a revize zabezpečovacího, kamerového, požárního či jiného bezpečnostního systému v Praze a Středočeském kraji. Vyřídíme za Vás také připojení k Tísňové lince Jablotronu. Máme mnohaleté zkušenosti.

- Velkoobchod s lékařskými přístroji a technikou

Vyrábíme plynárenské stroje a zařízení včetně regulačních stanic plynu.

Dentální výrobky. Přístroje, nástroje, materiály, ortodoncie, prostředky ústní hygieny.

Praha bezpečnostní sáčky, plomby, přepravní obaly, plombovatelné kontejnery.

Společnost Datura s.r.o. byla založena v roce 2002. Faktickou obchodní činnost začala vyvíjet od března roku 2006, kdy se uskutečnil první zahajovací seminář v Praze. Od počátku naší činnosti působíme jako dodavatelé kosmetických produktů a moderních technologií pro dermatologii a estetickou medicínu i kosmetologii. Od počátku naší ...