OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Zabýváme se slaboproudými technologiemi, zejména zabezpečovací technikou (EZS), která je v dnešní době nedílnou součástí skoro každé moderní domácnost, ale také komerční, tedy podnikatelské sféry. Další zařízení jsou podobného charakteru, jako kamerové systémy (PVT), požární signalizace (EPS), domácí telefony (audio, video) atd.

Vývoj, výroba, prodej: -identifikační systémy se zaměřením na kontaktní čipy -bezkontaktní karty -stravovací a docházkové systémy

ZEUS security agency, s.r.o. - BEZPEČNOSTNÍ AGENTURA: Návrh a realizace, prodej a montáž: - elektronická zabezpečovací signalizace (EZS) - požární signalizace (EPS) - připojení na pult centralizované obchrany (PCO) - alarmy - kamerové systémy - docházkové systémy - domácí telefony, videotelefony. - vjezdové brány, závory - ...

Provádíme montáž a dodávky: -elektrické domovní a průmyslové rozvody a hromosvody -výroba rozváděčů -inteligentní instalace -elektrická zabezpečovací signalizace a systémy (EZS) -průmyslové televize a vnitřní televizní okruhy -elektrické požární signalizace (EPS) -počítačové sítě -měřící a regulační ...

Defektoskopická kontrola jakosti materiálů a výrobků. Metoda: -prozařovací, magnnetická -kapilární, ultrazvuk, termovize -revize tlakovch nádob, zvedacího zařízení. DEFEKTOSKOPICKÁ KONTROLA kontrola svarových spojů kontrola odlitků revize tlakových nádob a zdvihacích zařízení kontrola tepelných sítí, plynovodů termovizní ...

Plotrové fólie, desky z PVC, fólie na autoplachty, laminace, laminovací fólie, digitální tisk, signmaking, laminátory, inkjetové tiskárny, světelná reklama, lepící pásky, šablonové fólie, elektrostatický tisk.

Dovoz úklidové techniky. Průmyslová, úklidová, čistící a mycí technika včetně sacích turbín pro všechny typy vysavačů: - prodej, servis, poradenství - náhradní díly a příslušenství pro všechny vysokotlaké mycí sestavy - mycí zařízení pro osobní a nákladní autodopravu - vysavače, čističe koberců a čalounění pro domácnost - zářiče, vyhřívací ...

Výroba, dodávka. Technologie průmyslového čistění: - technologie čištění odpadních vod - regenerace řezných emulzí - čistění a filtrace olejů - tryskové hospodářství Výroba, dodávka, servis: - interiérové vybavení pro průmysl a obchodní řetězce a zajišťujeme jeho následný servis.

Dodávka, montáž: -vstupní, vjezdové systémy. -automatické pohony vrat. -silniční bariéry. -garážová vrata. -automatické závory. -turnikety. -domácí telefony.

Firma KR Protect s.r.o. se specializuje na detekci hořlavých, výbušných, toxických plynů a par. Na náš trh dodává profesionální zařízení odpovídající kvality a spolehlivosti. Firma KR Protect pro Vás zajistí: - navržení a dodání optimálního detekčního systému - zpracování projektu - odbornou montáž zařízení - záruční a pozáruční ...

Ochrana ocelových konstrukcí proti ohni. Impregnace dřeva proti požáru, hmyzu, dřevokazným houbám a plísním. Protipožární obklady stavebních konstrukcí. Požární utěsnění kabelových a stavebních prostupů. Protipožární ochrana kabelů.

Dovoz, distribuce a servis čistící a úklidové techniky: - mycí stroje - zametací stroje - průmyslové vysavače - kobercové stroje.

Dodávky, montáž, servis: - klimatizace - tepelná čerpadla - čističky vzduchu (i do restauračních provozů) - zvlčovače, odvlhčovače (i bazenových)a el.topidel.

Specializovaná firma zabývající se prodejem: - zahradní technika - grily.

Prodej čerpadel a strojního zařízení pro čistírny odpadních vod. Nabídka projektování a realizace čistíren odpadních vod.

Školení bezpečnosti práce, školení požární ochrany, školení řidičů referentů. Všechna zákonná školení provádíme online přímo na internetu. Již více jak 8 let, nabízíme tyt online služby pro tisíce malý i velkých klientů.

Prodej, oprava, servis: -čerpací technika -instalatérské potřeby Oprava, údržba, čištění: -studní. Studnařské práce.

Dodávka: - železniční a tramvajová kolejová vozidla - autobusy - trolejbusy

Servis optických přístrojů: - fotopřístroje - opravy zbraní - puškařské práce - montáže puškohledů - servis loveckých a krátkých zbraní - vzduchovek - střeliva a dalekohledů - mikroskopy a příslušenství - teodolity, theodolity - nivelační přístroje - optika, kukátka, dalekohledy, lupy.

Diamantové nástroje, stolové pily, řezače spar, jádrové vrtačky, stěnové pily.

Agroalima Inter s. r. o projektuje a dodávají zařízení k výrobě potravin prostřednictvím vhodných partnerů a subdodavatelů a to formou: -kompletní poradenské činnosti -know - how -technologie výroby -dodávky strojů a zařízení -projektová dokumentace

Kompletní systémové řešení od jednoho dodavatele: - výkonově silné spektrum prospektů MIG*/MAG* a WIG* svářecích zdrojů a robotizované techniky je koncipováno pro kompletní řešení v univerzálním použití - široký a z hlediska použití výhodný přehled přístrojů obsahuje vysoko vyvinuté a počítačem řízené svářecí zdroje s ...

Váš dodavatel zabezpečovacích a komunikačních systémů, produktů a služeb na úrovni odpovídající současnému náročnému prostředí. Naše společnost nabízí bezkonkurenční sortiment úplné řady nejmodernějších speciálních produktů a systémů pro standardní i zákaznickým požadavkům přizpůsobené aplikace a projekty v rámci integrovaného přístupu.