OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Prodejna F - Foto: - nové řešení fotoprodeje - internetový obchod - on - line fotosběrna - maloobchodní síť 7 prodejen s minilaby v 5ti městech ČR - digitální i klasické fotoaparáty - dalekohledy, astrohledy - inkjetové materiály.

Prodej, oprava: - potravinářské stroje - dopravníky lehkého zboží - plnící stroje - stroje na plnění a uzavírání lahví - stroje na plnění konzerv a konví. Výroba a servis potravinářských strojů.

Johan ENVIRO: - sorbenty - norné stěny - čisticí utěrky - rohože. Dodavatel sorpčních materiálů pro zachytávání nebezpečných látek ropného a chemického charakteru.

Typy výtahů: - malé nákladní - nákladní řetězové - lanové hydraulické - osobní lanové - hydraulické nákladní s nosností do 7000 kg. Typy řízení výtahů: - jednoduché - sběrné - duplex - frekvenčně řízené.

Svářečské potřeby. Zabýváme se prodejem: - MIG/MAG - TIG svařovacích potřeb - techniky pro svařování a řezání plamenem. - přídavné materiály - brusné kotouče - sortiment pro pájení - ochranné pomůcky. Opravujeme autogenní techniku výměnným způsobem. Počátky naší prodejní činnosti se datují na začátek 90. let. V té době jsme pod ...

Topení, topenářské práce: - servisní služby – seřizování a opravy pojistných, redukčních, uzavíracích a zpětných armatur - zajištění kalibrace měřících přístrojů - doprava - poradenská činost - kompletace zakázek pro stavební i montážní firmy. Sortiment: - průmyslové armatury - topenářské armatury - plynové kotle a ohřívače ...

Skladovací služby Skladování materiálu V paletových regálech V policových regálech Na volné ploše uvnitř i venku Manipulační služby Manipulace s materiálem a kabely Dělení a převíjení kabelů Balení materiálů Kompletace zboží Nakládka a vykládka zboží vysokozdvižnými vozíky.

NetRex s. r. o. vytváří moderní širokopásmové služby a přináší zákazníkům nové způsoby zajištění bezpečnosti. NetRex sídlí v Praze a tvoří jej zkušení profesionálové z oboru internetových a telekomunikačních služeb.

Zařízení a vybavení pro lakovny na klíč: - lakovaci kabiny Lagos - tryskače Sciteex, - lakovaci linky Lagos.

Služby výrobcům nápojů, zejména pak výrobcům vína, piva, lihovin a minerálních vod. Nabídka produktů: - hliníkové šroubovací uzávěry - stroje na výrobu nápojů (deskové křemelinové filtry, pístová čerpadla, destilační kolony, průtokové pastéry, flotátory, kompletní zařízení pro regulaci kvašení moštů apod.

GeoFocus je dynamická společnost poskytující lokalizační služby pro osobní bezpečí a ochranu rodinného života, stejně jako řešení zajišťující monitoring a ochranu ve zdravotnictví, sociálních službách a komerční oblasti. Díky vlastnímu GeoFocus řešení a dalším používaným technologiím jsme schopni dodávat naše služby v mnoha oborech a ...

Prodej a servis lékařských přístrojů. Výhradní servisní a obchodní zastoupení firmy Toshiba Medical Systems Europe pro Českou a Slovenskou republiku.

Výtahy: -výroba, dodávky, montáž, modernizace, -střední a generální opravy -servis -revize, provozní prohlídky, mazání -pravidelná preventivní údržba.

Technologie pro svařování plastů: - svářečky trubek - ruční termostatické - ruční elektronické - mobilní přípravky - svařovací zařízení mechanická - svařovací zařízení s přítlakem - svářečky elektrotvarovek - svářečky desek a fólií - ruční horkovzdušné.

Konstrukce nových strojů: - produkční stroje - montážní automaty - balící stroje - stroje pro tiskárny - zpracování plastů.

Vývoj a prodej geodetického softwaru. Nabídka geodetických přístrojů, stavebních laserů a komplexního vybavení pro geodety.

Projektování a instalace: - vzduchotechniky - regulačních zařízení - měřicích zařízení.

Výroba: -zdravotnický nábytek a zařízení -nerezové výrobky -nemocniční a nástrojové stolky -lehátka -vozíky -infúzní stojany -stoly, zástěny, postele -kuchyňská zařízení -lékařské nástroje -servírovací a lékařské vozíky -RTG* okna -zdravotnické sedačky.

Společnost Deimos je přední firma v oborech: jednoúčelové stroje, balící stroje, stroje pro automobilový průmysl, etiketovací a značící stroje, testovací stroje. Naší doménou jsou automatizace výroby, nejmodernější řídící systémy, kamerové systémy a vývoj specializovaného software. Deimos = zakázková konstrukce. Našimi partnery jsou ...

Společnost SKARTIA ČR s.r.o. vznikla v roce 2000 přeměnou z fyzické osoby podnikající pod názvem A-CLASS PAPER, která byla založena v roce 1995. Po celou dobu nabízíme zákazníkům zboží a služby na kvalitní úrovni, tak aby s námi byli maximálně spokojeni.

Společnost DEXION s.r.o. je členem skupiny Aker Material Handling, která má celosvětovou působnost v oblasti vybavení skladů, dopravníkové techniky a zařízení závodů. Dále se zabývá: - kompletními logistickými řešeními pro sklady a archivy. Nabízí: - policové regály - policové regály přestavitelné - posuvné regály - paletové ...