OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Konzultace a dodávky v oblasti využití solární energie - OZE servis a informačních a komunikačních technologií - ITC

Obchod s použitými stavebními stroji a užitkovými automobily.

Prodej, montáž, servis, opravy, pronájem: -nové, použité, obráběcí a tvářecí stroje: -soustruhy, frézky, brusky, vrtačky, vyvrtávačky, závitořezy, pily, ostřičky, automaty, poloautomaty, ohýbačky, obráběcí centra, nůžky -lisy.

Prodej zabezpečovacích zařízení a systémů.

Pronájem montážních plošin i s obsluhou.

Dovoz a prodej zahradní techniky, stolních hokejů a her švédské firmy Stiga. Zahradní technika: - ridery - příslušenství ridery - travní sekačky - sněhové frézy - pily - křovinořezy - strunové sekačky - plotostřihy - kultivátory - vertikutátory - drtiče zahradního odpadu - recycling. Stiga Games je známý ...

AKREDITOVANÁ KALIBRAČNÍ LABORATOŘ. Veškerou nabídku služeb poskytujeme na základě OSVĚDČENÍ O AKREDITACI a posouzení splnění nových akreditačních kritérií podle ČSN EN/IEC 17025. Z rozsahu naší nabídky: - komplexní kalibrační služby - měření délky - prodej kalibrovaných měřidel - metrologie - akreditace - poradenská a konzultační ...

Vzduchotechnika a klimatizace: - dodávka - montáž - projekce - výroba vzduchotechnického potrubí -instalace - oprava.

Společnost Actaris je vedoucí společností na světovém trhu multienergetických měření, zaměstnává 8000 pracovníků a má zastoupení ve více jak 30 zemích. Jejím základním cílem ve všech segmentech měření – tj. elektrické energie, plynu, vody a tepla – je tvorba pokrokových řešení na bázi využití vlastních měřidel s vysokou technologickou ...

Prodej CNC strojů včetně polohovacích zařízení a jejich komponent. Konstrukce lineárních vedení, kuličkových šroubů a řízení.

FOMA BOHEMIA spol. s r.o. je výrobcem fotografických materiálů s dlouholetou tradicí.

Prodej a servis ultrazvukových přístrojů, tloušťkoměrů, defektoskopů, kontrolních systémů.

Naše společnost je členem silné rodiny firem KUHN, jež vznikla před více než 30 lety. Původně pouze rakouská rodinná společnost KUHN začala po roce 1990 vytvářet v okolních zemích své dceřiné firmy a vznikl tak silný celek KUHN Gruppe. Tento celek zahrnuje jednak mateřské firmy v Rakousku - KUHN Baumaschinen, prodávající stavební stroje a ...

Distribuce, průmyslová automatizace: - programovatelné automaty, operátorské panely, servo pohony, frekvenční měniče, roboty, CNC systémy - průmyslové displeje - skříně a rozvaděče - monitorovací systémy.

Dodávky gastronomického a vážicího zařízení. Prodej, poradenství, projektování, montáž, garanční a pogaranční servis. Nabízíme profesionální myčky nádobí, výrobníky ledu, mikrovlnné trouby, váhy, nerez dřezy a stoly, drtiče odpadků atd. Prodej a servis vybavení pro gastronomické provozy. Nabídka náhradních dílů pro kávovary a kávomlýnky.

Velkoobchod, maloobchod, distribuce, prodej zdravotnické techniky: - Sterilizace: - autoklávy přehled - skříňové autoklávy T MAX - stolní velkoobjemové rychlosterilizátory - dezinfekční myčky - EKG přístroje šestikanálové a dvanáctikanálové s měřením i s možnou interpretací v provedení bez nebo s displejem - ...

Stavba, modernizace, servis a rekonstrukce výtahů.

Tuzemská, inženýrsko dodavatelská společnost s desetiletou činností v oboru nabízí: - meření průtoku a množství odpadních vod na kanalizacích a v otevřených korytech.

Výroba, dodávky, montáže a následný servis všech typů výtahů. Předmětem naší činnosti jsou i: - výtahové šachty - plošiny pro imobilní a výtahy vhodné do rodinných domů. Všechny naše výrobky odpovídají platným evropským normám.

Prodej náhradních dílů pro kolejová vozidla z produkce ČKD. SKD TRADE, a.s. - výroba náhradních dílů pro: - trolejbusy - lokomotivy - tramvaje.

Nabízíme distribuci bezpečnostních technologií a speciální techniky.

Prodej lodí. Komplexní služby v oblasti prodeje a pronájmu sportovních motorových lodí ATLANTIS včetně přidružených služeb.

Prodej vybavení do kuchyní restaurací a hotelů, pronájímání kávovarů, dovoz cukru a smetany do kávy.

Stavební akustika: - měření vzduchové a kročejové neprůzvučnosti na stavbách - HIT - měření doby dozvuku - měření vzduchové neprůzvučnosti fasád i jednotlivých prvků - např. oken na stavbě pomocí dvoukanálové techniky -NOVINKA - určení zvukové izolace kabin - měření in situ, identifikace akusticky slabých míst - NOVINKA - posouzení ...