OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
24SAFE se zabývá pronájmem bezpečnostních schránek fyzickým i právnickým osobám.

Prodej, nákup - nové i použité obráběcí stroje - CNC soustruhy - brusky - lisy - frézovací stroje.

Prodej - indukční vozíky Prodej - stavebnicové systémy LEAN TEK - spojky, trubky, válečkové tratě - indukční vozíky.

Výhradní dovozce do České republiky. BOBCAT: - smykem řízené nakladače - bagry - teleskopické manipulátory - vibrační a hutnící technika - pěchy - desky - příslušenství a náhradních díly.

Distribuce, prodej - zdravotní technika, přístroje a produky - pipetovací automaty - analyzátory - průtokové cytometry.

Prodej, oprava, servis: - automaty na výrobu šlehačky - šlehačkovače

Dodávka - informační a ekonomické systémy POHODA - software, hardware a doplňky - dotykové teminály, monitory - čtečky čárových kódů - tiskárny účtenek - váhy.

Prodej, serivs - vysokozdvižné plošiny - pracovní plošiny - montážní plošiny - teleskopické plošiny - ramenové plošiny - nůžkové elektrické plošiny a další.

Dodávka, montáž, oprava, servis: - klimatizace - tepelná čerpadla - odvlhčovače

Prodej, oprava, servis: - telefonní linkové dveřní komunikátory - audiotelefony - videotelefony - zvonková tabla - přístupové systémy

Export - strojírenské výrobky a technologie - technologické celky - výrobní linky - průmyslová čerpadla.

RS grafik s.r.o. – Polygrafické materiály špičkové úrovně mají široké využití v profesionálním tisku. Nízkochemické i bezchemické tiskové desky Fujifilm Pro-V. Bezprocesní termální tiskové desky Brillia HD PRO-T. Špičková polygrafická technologie.

Dodávka: - značící stroje pro permanentní značení (laser, mikrobod, ražba).

Služby: - měření radonu a přírodních radionuklidů.

Dodáme: - vysoce kvalitní zdvihací plošiny - zaměřením na jednoduchou a rychlou montáž - bezpečná manipulace při provozu - rozmanitost výbavy pro téměř každou oblast použití a optimalizovaná konstrukce. Naše produkty: - FreeAccess - Standard - Falt - Retfalt 1 x složený - Retfalt / Hydfalt 2 x složený - Zvláštní ...

Výroba nástrojů pro přesné vystružování děr a speciálních upínačů

Prodej, servis: - lesní a zemědělská technika.

Dodávka, montáž: - systémy vytápění, větrání či chlazení - tepelná čerpadla

Výhradní dovozce: - elektrické vibromotory, vibrační motory italské firmy Italvibras.

Distribuce: - klimatizační jednotky, tepelná čerpadla zn. SAMSUNG.

Dodávka, montáž, oprava, servis: - průmyslové chlazení - kompresorové chladiče vody - chladící věže - výměníky tepla - tepelná čerpadla - klimatizace.

Návrh, výroba, dodávka: - informační kiosky - samoobslužné platební automaty - terminály.

Výzkum, vývoj, výroba: - solární hybridní systémy a velká bateriová uložiště