OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Naše služby: - kolejová vozidla a kolejové tratě - vývoz investičních celků - chemie a čištění odpadních vod - poradenství a softwarové programy.

Prodej, servis, opravy a údržba stacionárních motorů DEUTZ MWM. Dieselové motory DEUTZ a jejich komponenty: - plnící turbodmychadla - palivové vstřikovací soupravy a vstřikovací čerpadla - lisy na kulaté balíky DEUTZ-FAHR - balíčky do folie - obraceče, shrnovače DEUTZ-FAHR - traktory, sklízecí mlátičky DEUTZ-FAHR. Poradenská činnost v ...

Výroba elektrohydraulických a elektromechanických zkušebních strojů a trhacích strojů. Různé strojírenské výrobky. Elektrické měřicí, testovací a kontrolní zařízení, elektrické lékařské přístroje.

Prodej: - stavební chemie - suché omítkové, maltové směsi - spárovací hmoty, lepidla, tmely, silikony. Půjčovna: - míchací stroj COLLOMIX LevMix - čistič koberců zn. Kärcher. Služby: - vedení účetnictví, da=nové evidence - daňové poradenství.

Profesionální fotograf pro stylové i klasické svatební fotografie. Portréty v ateliéru i exteriéru. Produktová fotografie pro reklamní použití. Reportážní a dokumentační fotografie pro firemní i společenské akce. Fotografické služby pro celou ČR.

Půjčovna a prodej obytných přívěsů..

Odstraňování graffiti, sprejů, nátěrů, pastelek a mastnoty ze zdí a fasád. Prevence antigraffiti nátěry.

Prevence proti sprejerům, antigraffiti nátěry a čištění stěn a fasád.

Prodej, e-shop techniky a technologie. Nabízíme Vám: - audio, video zboží - bílé spotřebiče - malí domácí pomocníci - stroje pro sport, zábavu a krásu - zahradní nářadí - hudební nástroje - GPS, PC a prodejní sady - TV, satelit a fotoaparáty.

Servis klimatizační a chladící techniky na kolejových vozidlech - záruční i pozáruční servis.

Autopůjčovna, půjčovna, pronájem: - dodávky - mikrobusy

Dodávka, prodej: - laboratorní přístroje - detektory.

Vývoj, výroba, dovoz, prodej a servis: - kamerové systémy CCTV - WEB a IP kamery - záznamový software - systémy EZS, EPS, ACS - napájecí zdroje - GSM, UMTS, LAN, GPS komunikátory do budov i automobilů.

Profesionální gastronomická zařízení - prodej, servis, projekty gastronomických provozů. Společnost APlus Gastronom s. r.o. nabízí kompletní vybavení: - gastronomických provozů - odborné poradenství - projektování - montáž dodaných zařízení.

Akreditovaná laboratoř - kalibrace vlhkosti a teploty, generální opravy klimatizačních a teplotních komor.

Prodej: - motorové čluny - lodě - lodní motory - příslušenství k lodím.

Montáž, revize, oprava, servis: - elektronické zabezpečovací systémy - přístupové a docházkové systémy - kamerové systémy - pobočkové telefonní ústředny - televizní a satelitní rozvody

Výroba, prodej, servis - vřetenové sekačky - zahradní technika.

Činnost: - komplexní služby v oblasti bezpečnosti práce a požární ochrany

Dodávka, prodej: - hydraulicky ovládane přístroje stavební strojů - drapáky, adaptéry pro autojeřáby, stavební stroje - sklopné vidlice - nůžky na beton.

Výroba, prodej - plastová okna a dveře. Dodávka a montáž - tepelná čerpadla - garážová vrata. STAKOSOLAR - Týn nad Vltavou - korespondenční adresa a výrobní závod: Vojnova 281, 375 01 Týn nad Vltavou - tel. 606 658 313, 724 168 016 - e-mail: info@gvokna.cz STAKOSOLAR - Strakonice: - adresa: Palackého náměstí 102, 386 01 ...

Vývoj, výroba, dodávka: - zabezpečení objektů - bezpečnostní, řídící systémy.

Dodávka, montáž: - kamerové, přístupové systémy.

Služby, servis - technického zařízení budov TZB - kompletní dodávky kotelen - montáže peletkových a automatických kotlů, vytápění, zdravotechniky, plynu, vzduchotechniky, MaR - kanalizační přípojky - přeložky inženýrských sítí.

Velkoobchod: - nástroje, nářadí na opracování kovu a dřeva - kotevní technika - ochranné pracovní pomůcky.