OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Velkoobchod, maloobchod: - sanitární keramika - obklady, dlažby

Dodávka, prodej: - vybavení pneuservisů (vyvažovačky, sloupové zvedáky, zouvačky...).

Služby: - projektování, realizace zahrad - veřejná zeleň (zakládání, údržba) - zakládání, údržba dětských hřišť - kácení dřevin, arboristické práce - montáž závlahových systémů.

Činnost: - kompletní dodávky veškerých vytápěcích technologií - výstavba a rekonstrukce kotelen - kompletní dodávky k chlazení budov, dodávky a montáže chladících zařízení - montáže stropního chlazení - rozvody vody, kanalizace - plynoinstalace - montáže středotlakých a nízkotlakých plynovodů

Služby v oblasti požární ochrany PO - požární dozory a hlídky - školení všech typů požárních hlídek,

Prodej, montáž, oprava, servis: - tryskací zařízení - náhradní díly - abrazivo

Prodej, servis: - počítačky bankovek, mincí.

Internetový obchod, e-shop: - GSM alarmy - GSM GPS lokátory.

Internetový obchod, e-shop: - gastro vybavení: - brčka, slámky - sushi hůlky - rozetky - nerezové příbory SOLA.

Prodej, vývoj: - vstupenkové, pokladní, kamerové systémy. Služby: - webhosting - registrace, správa domén - výstavba, správa počítačových sítí - DTP služby.

Výroba, prodej: - vzduchotechnika - vzduchotechnické potrubí - tlumiče hluku.

Montáž, servis: - závlahové systémy, závlahy.

Návrh, výroba, dodávka: - manipulační technika - nůžkové plošiny - pákové plošiny.

Firma Ladislav Šebánek se zabývá odvozem fekálií a odpadních vod. Vyvážíme septiky, jímky i žumpy. Působíme na Praze 9 a okolí. Vývoz, odvoz, vyvážení: - odpadní vody - fekálie - žumpy - vývoz septiků, jímek - odpadní vody ze zaplavených sklepů - odvoz odpadních vod fekálním vozem.

Servis, opravy, údržba - tryskací zařízení Prodej - náhradní díly pro tryskací zařízení - ocelová kulatá a ostrohranná abraziva - hydraulické odlamovací klíny.

Služby - projektování a výstavba optických a metalických sítí, měřicích systémů a softwaru - metalické sítě, optické sítě - geodetická činnost - inženýrská činnost - měření a testování.

Dodávka, montáž, revize - výtahy na klíč - eskalátory - zdvihací plošiny.

Služby: - elektroinstalace - montáž zabezpečovací a kamerové systémy - domovní telefony a videotelefony

Dodáváme parkovací systémy vč. ručních počítačů pro obsluhu parkovišť a přístupových hotelových systémů s možností obsluhy jednou kartou a kamerových syst. Poskytujeme komplexní řešení sportovních areálů, veletrhů, aqua center vč. vstupenkového systému. Inteligentní kabeláž HOME WAY pro rodinné domy a byty k propojení všech multimediálních ...

Prodej, servis - čerpadla, armatury pro energnetický, potravinářský, chemický průmysl - systém KSB - čerapdla a čerpací systémy - míchadla - elektrické, hydraulické a pneumatické pohony

Nabídka kalových čerpadel, kompresorů, dávkovacích čerpadel a spojek.