OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Montáž: - tepelná čerpadla - podlahové vytápění, topení - klimatizace

Dodávky technologických celků na výrobu betonových tvárnic.

Bezpečnostní služby. Projekce, instalace, revize a servis: - elektrická zabezpečovací signalizace (EZS) - elektrická požární signalizace (EPS) - instalace a technické zajištění provozu pultů centrální ochrany (PCO) - vstupní, obchůzkové a docházkové systémy (ACCESS) - kamerové a sledovací systémy (CCTV) - společné televizní antény ...

Projektování, vývoj, výroba, prodej, montáž, servis: Systémy hromadného dálkového ovládání: - vysílače HDO do úrovně vn i vvn /10 kV, 22 kV, 35 kV, 110 kV - statické měniče kmitočtu - řídící systémy vysílačů Vibrační a třídicí technika: - třídicí linky - bubnové magnetické separátory - separátory neželezných kovů - vibrační ...

Činnost: - služby v oblasti požární ochrany, požární prevence, bezpečnosti práce a revizí požárně bezpečnostních zařízení.

Vývoj, výroba: - přístroje komplexní nedestruktivní kontroly kvality povlaků a kovů - měřící přístroje

Hach - Váš odborný partner pro laboratorní i online analýzu vody a optimalizaci ČOV.

Montáž, servis, prodej: - průmyslové chlazení - klimatizace - tepelná čerpadla (vzduch/voda).

Elektromontážní práce: - silnoproud - slaboproud - montáž hromosvodů - měření a regulace.

Vývoj, prodej: - pokladní systémy - řešení EET.

Prodej, půjčovna - jachty, lodě. Služby - zazimování i jarní servis lodí - poradenství při pořizování lodí - zajištění kompletní plavby po moři.

Činnost: - oficiální distributor a prodejce - identifikační náramky VIP Band - náramky pro pacienty - náramky s čárovým kódem - náramky - pásky, handstrip, wristband - označení a identifikace osob - kontrola vstupu - identifikace pacienta v nemocnicích.

Distribuce závěsných lodních motorů Suzuki, člunů Suzumar, náhradních dílů a příslušenství - lodní motory přenosné, kompaktní, sportovní - náhradní díly, lodní šrouby, zapalovací svíčky, olejové filtry - oleje, maziva - oblečení a doplňky.

Nákladní železniční přeprava Českých drah poskytuje přepravu průmyslových a zemědělských komodit, kontejnerů, nadměrných nákladů i zboží. Dále nabízíme pronájem železničních vozů, vlečkové a další služby. Přeprava komodit. Železo a strojírenské výrobky: Přeprava: - surová ruda - samotné železo.

Nabídka iontoměničů (Amberlite, Amberjet, Duolite, Ambersep, Imac) od společností Rohm a Haas. Komplexní služby v oblasti dodávek ionexů. Dodáváme rovněž i filtrační náplně BIRM, GreenSand Plus, MTM, Pyrolox a aktivní uhlí.

Výroba, dodávka: - technologická zařízení pro biologické čistírny odpadních vod - magnetické aktivátory, trysky, aerační systémy.

Revize, kontroly: - elektro - požární zabezpečení, hydranty, hasicí přístroje - tlakové nádoby - plynová zařízení - dieselagregátu - regály, regálů

Půjčovna, pronájem - lodě - jakchty - plachetnice. Kurzy jachtingu.

Prodej měřicí, laboratorní a zdravotnické techniky.

E-shop: - kancelářské potřeby - papíry - tonery, cartridge, pásky - pořadače - kalkulačky - psací a rýsovací potřeby - reklamní předměty - kalendáře - čistící prostředky, úklidové pomůcky Výroba: - razítka

Profesionální stříkací, lakovací a lepící technika.

Výroba, montáž: - rekuperační jednotky - větrací systémy

Dodávka, montáž, oprava, servis: - klimatizace - vzduchotechnika