OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Prodej, servis: -měřící a analytická technika, přístroje. -přístroje pro měření v chemických procesech.

Dodávka, servis: -fotovoltaické solární elektrárny. Dodávka: -bioplynové stanice. -peletizační linky, peletárna na území Balkánského poloostrova.

Služby: - projekce požární bezpečnosti staveb - preventivní činnosti v oblasti PO - zpracování dokumentace požární ochrany - školení PO a BOZP

Prodej, e-shop, oprava, servis: - počítače - kancelářská technika - fotoaparáty - mobilní telefony - pokladní systémy

Výroba - měřící, zkušební a navigační zařízení - optické a fotogrfické přístroje

Dovoz, distribuce - větrání - klimatizace - ventilátory - ohřívače vzduchu - vzduchové dveřní clony

Prodej jachet HANSE, MOODY, FJORD, DEHLER, VARIANTA Prodej a servis lodních motorů YANMAR Servis a offshore výbava jachet Refit jachet Yacht management Charterové plavby

Služby: -directmailing -grafika -prodej reklamních předmětů Půjčovna, pronájem: -mikrobusy

Prodej, oprava, servis: - kompresory - dmychadla - filtrace - náhradní díly

Distribuce, prodej: -přístroje a materiály do stomatologických ordinací

Prodej, montáž, realizace, opravy, servis - automatické zavlažovací systémy pro zahrady, parky, sportoviště a tenisové kurty.

ANALYTIKA, spol. s r.o. je nezávislá soukromá společnost založená v roce 1991. Hlavním předmětem podnikání je v současné době: - návrh a vývoj, výroba, nákup a prodej čistých laboratorních chemikálií, kalibračních roztoků a referenčních materiálů (obchodní názvy ASTASOL, ANALPURE) - nákup a prodej laboratorního vybavení, spotřebního ...

Rychlá smluvní přeprava osob. Převezeme seniory, svatební hosty i osoby na firemní akce.

Projektování, dodávky a montáže vybavení gastronomických provozů. Zpracujeme studie a projekty, vypracujeme návrhy, dovezeme odpovídající gastronomické zařízení, které namontujeme. Zaškolíme odbornou obsluhu a poskytujeme záruční i pozáruční servis.

Činnost: -provozování technického zařízení budov (TZB). -realizace měření a regulace (MaR). Vývoj: -software pro monitorování a řízení budov. Výzkum v oblasti pokročilého řízení budov.

Oprava, kalibrace, přezkušování: -letecké přístroje pro ultralehká letadla.

E-shop: - fotografické filtry - sluneční clony

Montáž, servis a revize plynových zařízení. Autorizované měření emisí. Rekonstrukce plynových kotelen. Provoz plynových kotelen. Školení a zkoušky obsluh plynových zařízení a topičů NTL plynových kotelen. Montáže a servis MaR.

Dodávka, prodej: -zdravotnická přístrojová technika

Služby - přistavení kontejneru - nákladní doprava - přeprava písku, štěrku, kamení - zimní údržba komunikací a silnic - nadkládání s odpady - likvidace skládek - zemní práce

Činnost: - služby v oblasti bezpečnosti práce a požární ochrany

Autobazar - prodej ojetých aut Půjčovna - nákladní přívěsy - přepravníky aut - nákladní přepravníky s plachtou - obytné přívěsy - střešní boxy

Činnost: - výstavba chlazených skladů - výroba, servis zařízení technologie řízené atmosféry ULO - prodej třídicích a balicích linek na ovoce a zeleninu