Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Služby: - pomoc při dopravních nehodách a likvidaci následků

Železářství, prodej: - ruční elektrické nářadí - pletivo, fólie, zahrádkářské potřeby - míchačky, svářečky, kachlová kamna - bojlery, ohřívače vody - čerpadla, kompresory - kotle na pevná paliva - krbová kamna - pily frikční, okružní - sporáky - průtokové ohřívače, teplovodní kotle - popelnice, kontejnery.

Železářství Říha prodává široký sortiment železářského zboží, prodejnu máme v Příbrami i v Dobříši. U nás najdete bohatý výběr zboží jako např. spojovací materiál, nářadí, hospodářské potřeby, čerpadla, kompresory, zámky, kování, pletivo, kamna a mnoho dalšího. V nabídce máme také širokou škálu elektro zboží např. elektro nářadí, elektroinstalační ...

Maloobchod, prodej: -domácí vodárny, kalová čerpadla, čerpadla do vrtů, oběhová čerpadla - kamna, sporáky.

Firma Tomáš Tichý nabízí kompletní práce a servis v oboru voda, topení, plyn a kanalizace. Provádíme vodoinstalační, topenářské a plynařské práce, rádi Vám poradíme s výběrem kotlů, otopných těles a zajistíme Vám dodávku, montáž a případný servis zboží. Realizujeme např. podlahové topení, rekuperace, solární systémy, tepelná čerpadla, obecní ...

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské - čištění kanalizace - dodávka, montáž závlahové systémy, zavlažování

Elektroinstalace, elektroinstalační práce - dodávka a montáž elektroinstalačního materiálu - montáže a údržba elektrických zařízení - revize elektrických zařízení - servis, opravy a revize zdvihacích zařízení.

Činnost: - kompletní servis letecké techniky i pozemní výbavy - modernizace letecké techniky

Prodej: - stroje a příslušenství pro textilní, plastikářský a papírenský průmysl - suroviny, pomocné prostředky a meziprodukty pro textilní průmysl

Firma Michal Husák poskytuje svým zákazníkům komplexní služby v oblasti vodoinstalace. Provádíme rozvody vody, kanalizace, rekonstrukce vodovodních a odpadních stoupaček, výměny a opravy vodovodních baterií a také prodáváme a montujeme čerpadla. Sídlíme v obci Kamenný Přívoz, okres Praha-západ. Práce, řemeslo, služby: - instalatérské - ...

Prodej a servis karavanů. Prodej příslušenství pro karavany a kempik.

Montáž, oprava, servis: - zabezpečovací technika

Služby - komplexní služby v oblasti střežení, dohledu - návrhy, projekce a instalace elektronického zabezpečovacího systému, kamerových systémů - sledování a střežení vozidel.

Firma GRAFFOTO Bejvl se zaměřuje na výrobu fotografií, fotoknih a fotosešitů. Zabýváme se grafickými službami, dále nabízíme výrobu a prodej razítek, potisk triček nebo kopírování. V naší prodejně můžete zakoupit také fotoaparáty, foto alba, rámečky na fotografie a další sortiment. Služby: - výroba fotografií (fotografie, fotoknihy, ...

Tlakové a strojní čištění domovních odpadů tak i hlavní kanalizace. Mytí silnic a sloupků podél komunikace. Prohlídka kanalizačního potrubí kamerou, trasovaní kanalizace.

Výroba etiketovacích systémů a kompletní dodávka zařízení pro označování a kontrolu produkce. Dále také dodáváme samolepící etikety, detektory kovů, kontrolní váhy, etiketovací váhy.

Služby - projektování staveb - stavební inženýring - diagnostika staveb - měření radonu.

Prodej, e-shop, servis - zemědělské stroje - traktory, závěsná technika, mlátičky, pásy, dopravníky - náhradní díly na traktory a stroje. Další provozovny: - Dukelských hrdinů 1984, Slaný, tel. 313 562 431 - Pelíkovická 724, Hodkovice nad Mohelkou, tel. 485 145 030 - Českolipská 123, Děčín, tel. 724 593 546.

Prodej - svářecí a pálicí technika.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Projektování pozemkových úprav -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské ...

Prodej, servis - nové a použité vysokozdvižné vozíky, manipulační technika, paletové vozíky - prodej náhradních dílů - školení řidičů VZV - revize vyhrazených zdvihacích zařízení, školení jeřábníků a vazačů.

Internetový obchod, e-shop: - fotografické, filmové stativy - studiové sady, světla, výbojky - odrazná média (stoly, deštníky, difuzní desky) - dalekohledy, hvězdářské dalekohledy.

Činnost, outsourcing: - služby v oblasti BOZP, PO, HACCP, ŽP.