Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Výroba etiketovacích systémů a kompletní dodávka zařízení pro označování a kontrolu produkce. Dále také dodáváme samolepící etikety, detektory kovů, kontrolní váhy, etiketovací váhy.

Služby - projektování staveb - stavební inženýring - diagnostika staveb - měření radonu.

Prodej, e-shop, servis - zemědělské stroje - traktory, závěsná technika, mlátičky, pásy, dopravníky - náhradní díly na traktory a stroje. Další provozovny: - Dukelských hrdinů 1984, Slaný, tel. 313 562 431 - Pelíkovická 724, Hodkovice nad Mohelkou, tel. 485 145 030 - Českolipská 123, Děčín, tel. 724 593 546.

Prodej - svářecí a pálicí technika.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Projektování pozemkových úprav -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské ...

Prodej, servis - nové a použité vysokozdvižné vozíky, manipulační technika, paletové vozíky - prodej náhradních dílů - školení řidičů VZV - revize vyhrazených zdvihacích zařízení, školení jeřábníků a vazačů.

Internetový obchod, e-shop: - fotografické, filmové stativy - studiové sady, světla, výbojky - odrazná média (stoly, deštníky, difuzní desky) - dalekohledy, hvězdářské dalekohledy.

Činnost, outsourcing: - služby v oblasti BOZP, PO, HACCP, ŽP.

Půjčovna, pronájem: - lodě - kanoe, rafty - vodácké vybavení Restaurace.

Činnost: - služby v oblasti BOZP a PO

Půjčovna, pronájem: - obytné vozy, přívěsy Předávací adresa karavanů: Důl Max, Libušín

Opravy, servis, údržba: - vážící technika, systémy - dávkovací, pásové, silniční, jeřábové váhy - plošinové váhy.

Projekce, montáž, servis: - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy - požární signalizace - domácí telefony.

Pronájem, půjčovna: - pracovní plošiny - lešení - elektrocentrála. Služby: - práce z plošiny.

E-shop - army zboží - uniformy, originální výstroj.

Prodej, půjčovna - gastronomické zařízení - gastro vybavení - mycí technika - chladící zařízení - gastro nádoby - nerezový nábytek - gastro bazar.

Prodej, montáž - kamerové, zabezpečovací, požární, vjezdové, vstupní systémy - veřejné ozvučení.

Vývroba - vodní turbíny - technologii pro vodní elektrárny.

Prodej: - gastro vybavení, technologie - úklidové potřeby - hotelové, restaurační vybavení.

Prodej čisticích a mycích zařízení, profesionální úklidové a čisticí techniky, čisticích prostředků. Provádíme kvalifikovaný záruční i pozáruční servis.

Prodej, servis: - zahradní technika - sekačky, vertikutátory - zahradní traktory - sněhové frézy - čerpadla. Dodávka, montáž: - laminátové zahradní bazény, zastřešení bazénů.

Konstrukce, projektování, zakázková výroba: - dopravníky, mini dopravníky - stroje, strojní konstrukce.

Půjčovna, zapůjčení: - profesionální čistící stroje na koberce zn. Kärcher.