Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Dodávka, prodej - technologie pro detekci a automatizované hašení požáru - elektrická požární signalizace - elektrická zabezpečovací signalizace - detektory, sirény, majáky, hlásiče. Provozovna a výdej zboží - adresa: 17. listopadu 1379, 293 01 Mladá Boleslav.

Služby v oblasti BOZP a PO - školení zaměstnanců - kontrola dokladů, směrnic - revize, periodické kontroly protipožárních prostupů (ucpávek) - požární značení.

Elektroinstalace, elektroinstalační práce - výroba rozvaděčů - montáž elektronických zabezpečovacích systémů - montáž hromosvodů - instalace systémů měření a regulace.

Dodávky a realizace - tepelná čerpadla - podlahové vytápění - výstavba hrubých staveb - montáže oken, dveří, vrat - montáž sádrokartonů - pokládka podlahových krytin.

Projekce, realizace a údržba zahrad, správa parků - zahrady na klíč - návrh a realizace zahradní architektury - závlahové systémy.

Služby v oblasti BOZP a PO. Nožířství. Prodej - výpočetní technika - počítače - mobilní telefony - fotoaparáty.

Drtící a třídící technika Nové stroje a zařízení - čelisťové drtiče - kuželové drtiče - odrazové drtiče - válcové drtiče a kladivové mlýny - vibrační třídiče - podavače - mobilní drtiče třídiče - automatizace drtičů - třídící síta a otěruvzdorné materiály Dodávky originálních náhradních dílů Záruční a pozáruční ...

E-shop, internetový prodej - úklidové potřeby - odpadkové koše - pytle na odpad - utěrky, mopy, kyblíky - kuchyňské potřeby, nádobí - příbory - ručníky, osušky.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské - měření a regulace - servis a revize plynových a elektrických kotlů

Činnost: - zámečnictví - kovoobrábění - frézování, soustružení, broušení - výroba strojních zařízení - výroba součástí a náhradních dílů

Inženýrská a projekční činnost - měření vibrací - statické a seismické výpočty - posudky a kontrolní práce - projektové dokumentace.

Prodej: - elektrospotřebiče - ledničky - pračky - vysavače - sporáky - kuchyňské a domácí potřeby

Prodej, montáž, servis, sanitace, pronájem: - výčepní zařízení - bazarové výčepní zařízení

Prodej: - ložiska - gufera - klínové řemeny - lineární technika.

Dodávka, montáž: - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy - požární signalizace.

Služby: - výuka vrtulníkového létání - vyhlídkové lety - letecké práce

Výroba, prodej a E-shop: - potápěčské kompresory a svítilny - příslušenství.

Dodávka, montáž: - tepelná čerpadla - solární systémy a panely - podlahové vytápění

Dodávka, prodej - regulační technika, automatizace - servopohony - snímače, spínače, hlídače, detektory, ústředny.

Společnost Elsi se zabývá elektroinstalacemi všeho druhu v rámci celé ČR. Prodáváme, montujeme a servisujeme : - kamery pro zabezpečení objektů, střežení a sledování prostor venkovních i vnitřních, kamery jsou jak klasické, tak i digitální - přenášející i zvuk. - elektrická požární signalizace značek EPS Lites, Schrack, Zettler, ...

Křovinořezy, motorové pily, sekačky, motorové postřikovače, zahradní vozíky, veškeré příslušenství a mnoho dalších produktů od zahradní techniky Fuxtec! Německé produkty Fuxtec jsou levné, ale přesto kvalitní.

Prodej, servis a leasing: - zahradní a lesní technika - elektrické ručníh nářadí - elektrocentrály - technika pro instalatéry - motory - svářecí technika - nabíjecí zdroje - kompresory.

Nabízí: - prodej hydraulických systémů PARKER, ABER - kompresory na přepravu sypkých hmot - hydraulika na tahače pro ovládání sklápěcích návěsů, návěsů s posuvnou podlahou, podvalníků, přepravníků PHM - kompletní sady na tahače MAN, VOLVO, DAF, SCANIA, IVECO, RENAULT, MB, LIAZ, TATRA - montáž na naší adrese nebo po celé ČR!!! A9R - ...

Firma Vladimír Jaňour - INSTAMONT se zaměřuje na provádění instalatérských a topenářských prací. Dodáváme a montujeme rozvody vody, topení, plynové kotle, elektrokotle, podlahové vytápění i tepelná čerpadla. Naši další činností je revize a strojní čištění kanalizace. Sídlíme ve městě Hořovice. Topenářské, plynařské práce, dodávka, montáž: - ...