Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Výroba: - hlubotiskové válce pro potisky plastových obalů, cigaret, dekorativních laminátů, obkladů stěn...

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské - zednické - zateplování rodinných domů - fasády - montáž tepelných čerpadel.

Technické služby: - údržbu veřejné zeleně - zimní údržba - odpadové hospodářství.

Výroba, montáž a návrhy. Identifikační média: - klíčenky s čipy dallas - karty nebo přívěšky pro bezkontaktní snímání - otisky prstů.

Prodej, montáž: - klimatizace - chlazení - tepelná čerpadla

Prodej: -gumové dopravní, dopravníkové pásy -dopravní pásy s žebry nebo výstupky -stírací a otěruvzdorná pryž -lisovaná technická pryž -PVC pásy pro všeobecné použití -speciální PVC* pasy pro korečkové elevátory -ploché hnací řemeny (ne klínové) -těsnící pryž s vložkou i bez -hadice tzv.bagrovky -podávací pásy pro pokladny v ...

František Škorpa - specializovaný výrobce gastronomického zařízení z nerezu. Zakázková výroba gastrozařízení pro provozy: - barové - restaurační - kuchyňské. Produkty: - nerezové výčepní, barové stoly a desky - nerezové pracovní stoly - mycí stoly s dřezy - regálové systémy - nástěnné skříně - nástěnné police - ...

Výroba velkokuchyňského zařízení: - nerezový nábytek - mycí a neutrální stoly - mycí stoly - nerezové dřezy - skříňky - police - regály - atypický nábytek - chladící stoly - vitríny - ohřívací stoly - teplé výdejní pulty - digestoře - výlevky - nerezové podstavce - nerezové vozíky. .

Prodej - outdoorové vybavení - lodě, kajaky.

Opravy a servis - elektrické ruční nářadí: Narex, Festo, Protol, Makita, Metabo, Bosch, Skil, AEG, Ferm, Proma, Kress, Fein. Kontroly elektrického ručního nářadí a elektrických spotřebičů.

ELEKTRODESIGN ventilátory spol. s r.o. je dlouhodobě a dynamicky se rozvíjející společnost, která disponuje: - vysoce motivovaným kolektivem odborných pracovníků - skladovacími prostory - prodejními pobočkami po celé České republice i na Slovensku. .

ACI. Výroba a montáž: - vzduchotechnika - hliníková okna a dveře - venkovní rolety - parapety - venkovní - hliníkové - vnitřní - dřevotřískové, plastové - zimní zahrady - hliníkové fasády - automatické dveře - zasklívání lodžií a balkonů - garážová vrata - střešní okna - zasklení lodžií, balkónů. Zpracování: - ...

Bezpečnostní technologie: - seismické detektory pro perimetr - rozpoznání obličeje - detektory kovů.

- brýle - brýlové čočky - kontaktní čočky - sluneční brýle - sportovní brýle - doplňky - odborné poradenství - měření zraku klinickým optometristou - absolvent Pennsylvania College of Optometry, Philadelphia, USA - vizuální terapie - pomoc řešení specifických poruch učení na bázi zrakové pohody

Dodavatel Informačních systémů pro maloobchody a velkoobchody. Výhody informačního systému: - trvalý přehled o stavu zásob na všech střediscích - možnost řízení více prodejen z centra - E-mailová komunikace mezi středisky a centrem společnosti - možnost rychlé inventarizace zásob - mnoho importních formátů pro načítání dokladů od ...

Prodej: - destilační přístroje pro recyklaci rozpouštědel a ředidel - měřicí systémy, stroje a materiály pro flexotisk a knihtisk. Recyklace: - znečištěná rozpouštědla.

Prodej náhradních dílů patří ve společnosti PEKASS spolu s prodejem strojů a servisem k hlavním pilířům existence firmy již 20. rokem. Vzájemná provázanost těchto tří odvětví je velmi důležitá pro zákazníky, kteří při koupi stroje očekávají nejen jeho precizní práci, ale také plynulé dodávky náhradních dílů a profesionální servis. Důkazem toho, že ...

- strojírenská výroba - stavební činnost - výstavba pozemkových stanic - výroba autodílů - CNC obrábění

-Specializovaný maloobchod -Zprostředkování služeb

Prodej: - dodáváme kompletní dodávky a prodej valivých ložisek - prodejce SKF, FAG - nabízíme speciální vřetenová ložiska řady 70 a 72, NN 30K - výrobce SKF, FAG Valivá ložiska pro vřetena obráběcích strojů: - soustruhy - frézy - vrtačky - obráběcí centra.

Zabýváme se dovozem dodávkami potřeb a přístrojů pro chov prasat, skotu, ovcí, koní, drůbeže, hlodavců, psů a koček. Výroba: - klimaboxy pro uskladnění inseminačních dávek - výroba chovatelských pomůcek. Veterinární pomůcky: - ultrazvukové scannery k diagnostice březosti - injekční aplikátory a jehly - rukavice - teploměry.

Prodej, opravy a servis - lesní technika AL - KO, HUSQVARNA, WOLF GARDEN, HECHT, ECHO, PARTNER, FISKARS, VARI, HONDA - sněžné frézy - pilové řetězy - sekačkové nože - zahradní technika AL-KO, HUSQVARNA, WOLF GARDEN, HECHT, ECHO, PARTNER, FISKARS, VARI, HONDA Opravy a servis - zahradní technika

Prodej a servis zahradní techniky zn. - STIHL, VIKING, HONDA, VARI, VARES, DAKR, AL-KO, STIGA

BALTKOM s.r.o. nabízí: - prodej a servis kompresorů SCHNEIDER - prodej náhrady za spojky "PERIFLEX" pro kompresory výroby ČKD Praha - servis kompresorů ATMOS - servis a oprava výměnným způsobem kompresorů ORLÍK - dodávka repasovaných kompresorů ČKD Praha a ČKD Žandov - zajištění a dodávka náhradních dílů pro kompresory výroby ...

Výroba a prodej balících strojů, výrobků z plastických hmot; prodej veškerých obalových materiálů; prodej a distribuce rotačních lisů na zpracování odpadu plastů, fólií, papíru a kartonáže, zastoupení firmy WELGER GmbH.