Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
V.N.D. s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Prodej a servis: -ruční nízkozdvižné hydraulické paletizační vozíky nové-záruční oprava -pronájem vozíků po dohodě -modernizace vozíků dle přání. Zámečnické práce.

Půjčovna, servis, prodej a výroba: -automobilová a zemědělská přívěsová technika Revize a opravy požárních žebříků.

Výroba, prodej, servis svářecí techniky: -svařovací zařízení MIG-MAG- stupňově řízené, vysokovýkonná zařízení invertory. .

Jsme český výrobce kompletních systémů pro řezání vysokotlakým vodním paprskem.

Technické služby: - odvoz odpadů - údržba místních komunikací (letní, zimní) - údržba veřejné zeleně - čištění města.

Opravy a servis drtičů - opravy a výměny hlavních komponentů - repase a přestavby strojů - náhradní díly - výroba odlitků z manganových ocelí

Firma WASY spol. s r.o. byla založena v roce 1993. Společnost WASY spol. s r.o. je dodavatelem vysoce kvalitních vah a vážících systémů. Od roku 1995 zastupuje v České republice předního výrobce vah ze Spojených států amerických firmu CARDINAL. Držitele certifikátu ISO 9001, která byla založena již v roce 1900. Stěžejním předmětem ...

Výtahy: - NONSTOP servis a opravy - revize a revizní zkoušky - činnost související s normou ČSN* 274002, 274007.

Dodávka a montáž - sluneční panely pro ohřev vody, solární panely - tepelná čerpadla - rozvody topení - podlahové topení - krbové vložky, kotle na tuhá paliva.

Strojírenská výroba: - průmyslové filtry kapsové, řady FVU - hadicové filtry - tlumiče hluku - vzduchotechnické potrubí - kruhové a čtyřhranné, včetně tvarovek, klapek a příslušenství - ocelové konstrukce. Montáže zařízení. Vypalování, výpaly na CNC řezacím portálovém stroji plazmou do 25mm. Zámečnictví, zámečnická ...

Pronájem, prodej - pracovní plošiny a náhradní díly - servis zařízení pro práce ve výškách.

Služby v oborech: -měření, regulace. -plyn. -elektřina. Dodávka: -hardware. -software.

Dodávka, montáž, servis - klimatizace, klimatizační systémy (mobilní, nástěnné, kazetové, parapetní, kanálové, multisplitové, centrální) - chladící systémy.

Hasící přístroje, hydranty-prodej, servis, opravy, kontroly a revize. Tlakové zkoušky požárních hadic. Kontrola a revize suchovodů (nezavodněné požární potrubí) Dokumentace a školení požární ochrany a bezpečnosti práce (PO a BOZP).

Prodej, servis: - zemědělská technika.

Činnost: - elektromontážní práce - elektrikář - servis elektrokotlů - měření termokamerou.

Výroba, stavba, práce: - plavidla - nerezové doplňky na plachetnice, motorové čluny - laminováním různých dílů na lodě, auta.

Prodej, montáž, servis: - tepelná čerpadla - klimatizace - chladničky, mrazničky - průmyslové chlazení

Oprava, servis, údržba: - ultralehká letadla - civilní letadla.

Internetový obchod, e-shop: - vysavače, podlahové myčky zn. Lindhaus.

Prodej: - diagnostické a terapeutické zdravotnické systémy - zdravotnická technika - zdravotnický materiál - potřeby pro laboratorní vyšetření

Servis a prodej: -čistící systémy WAP ALTO -vysokotlaké stroje KRANZLE, LAVOR -mycí a podlahové automaty COLUMBUS, HAKO -malířská a stříkací-nástřiková technika TITAN, ELITE, AIRLESSCO firmy STORCH.